Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
heee ben yaptım arina niye kız

bunlarda yaptığım mini kumpirlerim:hulya:

Anam dur bakalım benim çevremde şöyle bir arkadaşım var mk? Sana alalım:kptmya: Böylelikle yemekleri de tadarım bak. Kendini düşünen Ariş :kptmya:

Ay bu da çok güzel olmuş:bayil:
attachment.php

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zuzu kız abim olsa seni alırdım:kptmya:

:kptmya::kptmya:

arina pek tarifi yok ama yazam:)
Patatesi haşlayın, size adet veremicem göz kararı yaptım. Haşlanmış patatesleri tereyağ ile ezin ama ben yine sole margarin kullandım sonra kaşar peyniri koyup karıştırin.. Muffin icin olan mini kaplara koyun ve üzerine mısır bezelye ekleyin. Isteğe göre ketçap mayonez, işte bu kadar

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:kptmya::kptmya:

arina pek tarifi yok ama yazam:)
Patatesi haşlayın, size adet veremicem göz kararı yaptım. Haşlanmış patatesleri tereyağ ile ezin ama ben yine sole margarin kullandım sonra kaşar peyniri koyup karıştırin.. Muffin icin olan mini kaplara koyun ve üzerine mısır bezelye ekleyin. Isteğe göre ketçap mayonez, işte bu kadar

büyütürüm ben onu:kptmya::kptmya:

Sağol şekerim. Patates püresini eşim yapar artıki diğerlerini ben yaparım:kptmya:

Tamam şekerim söliim kardeşime:lululu:

slmlar.....

bende geldimmmmmmmm :gulegule:

Hoşgeldin canımmm -kop

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Merhaba kızlar ooooooooooo bizden habersiz yemekler koumpirler ohhhhhhh negüzel niye çağırmıyosunuz yaaa-kizgin

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ay benim başım döndü burası ne kalabalık oldu.Kızlar yan gözle televizyona bakıyorum eşim evlenme programlarını seyrediyor bana da sesleniyor ihtiyarım deyip durma bak kadın 71 yaşında evlenmek istiyor diyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Merhaba kızlar ooooooooooo bizden habersiz yemekler koumpirler ohhhhhhh negüzel niye çağırmıyosunuz yaaa-kizgin

Buyur gel canem

Ay benim başım döndü burası ne kalabalık oldu.Kızlar yan gözle televizyona bakıyorum eşim evlenme programlarını seyrediyor bana da sesleniyor ihtiyarım deyip durma bak kadın 71 yaşında evlenmek istiyor diyor

Ay ablam eşine çok güldüm :ilknur::kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
değerlendir süper oluyo heee ark gelmişti ikram ettim bayıldılar:))))))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar