heee ben yaptım arina niye kız
bunlarda yaptığım mini kumpirlerim:hulya:
Anam dur bakalım benim çevremde şöyle bir arkadaşım var mk? Sana alalım Böylelikle yemekleri de tadarım bak. Kendini düşünen Ariş
Ay bu da çok güzel olmuş:bayil:
heee ben yaptım arina niye kız
bunlarda yaptığım mini kumpirlerim:hulya:
Yok hiç değişmedi canımın içi ama işte eşi ve çocuklarından başka mevzumuz olmuyor pek zaten sık da görüşemiyoruz ama hep kalbimde yeri başka:ask:
he he kısmet çıktı bana heeee evde kalmıcam yanneeeeee
zuzu kız abim olsa seni alırdım
Benim kardeşim var 89'lu, okuyor daha, birde yurtdışına gidip gelcek yüksek için Bekler misin, hem o da büyümüş olur bak
arina pek tarifi yok ama yazam
Patatesi haşlayın, size adet veremicem göz kararı yaptım. Haşlanmış patatesleri tereyağ ile ezin ama ben yine sole margarin kullandım sonra kaşar peyniri koyup karıştırin.. Muffin icin olan mini kaplara koyun ve üzerine mısır bezelye ekleyin. Isteğe göre ketçap mayonez, işte bu kadar
büyütürüm ben onu
slmlar.....
bende geldimmmmmmmm :gulegule:
Merhaba kızlar ooooooooooo bizden habersiz yemekler koumpirler ohhhhhhh negüzel niye çağırmıyosunuz yaaa-kizgin
Ay benim başım döndü burası ne kalabalık oldu.Kızlar yan gözle televizyona bakıyorum eşim evlenme programlarını seyrediyor bana da sesleniyor ihtiyarım deyip durma bak kadın 71 yaşında evlenmek istiyor diyor
o kumpirlere koyduğum kap ta keklerde olan kağıtçıklar var ya ondan satılıyo bir milyona almıştım marketler var büyük süpermarketlerde