Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet kızlar biz gençliğimizde kısırlı günlar yapar kız kıza dans ederdik kısır istanbul da yeni moda olmuştu:kptmya:

kız kıza dans mı hem de günde:kptmya: düğünlerde edildiğini biliyodum da-kop başka neler yapardınız abla anlatsana

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bende çalışan bir bayan olaraktan anca annemin gittigi yada bizde yapılan günleri bilirim neyse bak şimdik sanalda olsa benimde gün arkadaşlarım var:hulya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Hep bahsedilir böylesi günlerden okurum ama hiç bulunmadım :) Annem hep emekli arkadaşlarıyla yemeğe giderdi ortaokuldayken beni de götürürdü anca kahkah gülüp yemek yer kalkarlardı arada pizza yemeye de giderlerdi en güzeli oydu -alkis

biz lisedeyken kızlarla oynama günü yapardık:kptmya:kimin evde ailesi yoksa boşşa mesela okuldan kaçar oraya gider hep birlikte saçma sapan oynar deşarj olurduk ne günlerdi beee:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bende çalışan bir bayan olaraktan anca annemin gittigi yada bizde yapılan günleri bilirim neyse bak şimdik sanalda olsa benimde gün arkadaşlarım var:hulya:

:kptmya::kptmya::kptmya: napcan bu devirde herşey sanal anacım bunu bulduğuna şükret:kokos:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:hulya::hulya::hulya::hulya: bi elişimiz eksikti tam oldu:kptmya:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
biz lisedeyken kızlarla oynama günü yapardık:kptmya:kimin evde ailesi yoksa boşşa mesela okuldan kaçar oraya gider hep birlikte saçma sapan oynar deşarj olurduk ne günlerdi beee:kptmya:

:kptmya: oynama günü o da güzel ahuahua benim de bir tanecik kız arkadaşım vardı en özelinden okul çıkışı film günleri yapardık vienettamızı alıp keyifle yerdik oooh mis arada annesinin dolmalarına denk gelirdim yemeğe de kalırdım hey gidi heeey:dusun:

vienetta2.jpg

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:kptmya: oynama günü o da güzel ahuahua benim de bir tanecik kız arkadaşım vardı en özelinden okul çıkışı film günleri yapardık vienettamızı alıp keyifle yerdik oooh mis arada annesinin dolmalarına denk gelirdim yemeğe de kalırdım hey gidi heeey:dusun:

vienetta2.jpg

ben de kankamla hiç ayrılmazdım ya bi öğlen onlara bi öğlen bize...halam gelirdi istanbuldan bana derdi siz bu kızı evlat edindinizde benim mi haberim yok die:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya tamam günün yiyecek faslını kapatalım artıkın valla canım çekii ya:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
sonra kankam amcamın oğluyla evlendi halam bana ne dese beyenirsiniz neyse bari o kadar gelip gitmesi boşa gitmedi biz baktık bizim oldu:kptmya: bu büyükler bazen çok eski kafa oluyo:kptmya:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
ben de kankamla hiç ayrılmazdım ya bi öğlen onlara bi öğlen bize...halam gelirdi istanbuldan bana derdi siz bu kızı evlat edindinizde benim mi haberim yok die:kptmya:

:kptmya::kptmya: al benden de o kadar bir de ayrılır eve giderdik kırk defa da telefonlaşırdık cep yoktu o zamanlar babam az önce ayrılmadınız mı okulda bütün gün birlikte değil misiniz bu ne telefonlaşması anlamıyorum iki sokak ötede bıraktın Aslıyı derdi :kptmya::kptmya:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
evet yemek koymayalım ya bende canım çekiyooooooooooo:lululu:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:kptmya::kptmya: al benden de o kadar bir de ayrılır eve giderdik kırk defa da telefonlaşırdık cep yoktu o zamanlar babam az önce ayrılmadınız mı okulda bütün gün birlikte değil misiniz bu ne telefonlaşması anlamıyorum iki sokak ötede bıraktın Aslıyı derdi :kptmya::kptmya:

aynen yasonra tuttururduk bu akşam beraber kalalım die:kptmya:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
sonra kankam amcamın oğluyla evlendi halam bana ne dese beyenirsiniz neyse bari o kadar gelip gitmesi boşa gitmedi biz baktık bizim oldu:kptmya: bu büyükler bazen çok eski kafa oluyo:kptmya:

aaay sizden çıkamamış kankan aile olarak benimsemiş baksna ne hoş -kop Halan da az fena değilmiş haaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar