Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya: bak bunları doğru dedin

Gerçekten öyle hatta hiç unutmam teyzemler sincanda oturuyordu dayıma keçiörene gidecektim. Kardeşimle iki vasıta yoluyla gitmek için çıktık merkezde bir yerde ikinci vasıtaya bineceğim zaman durağa ilk biz gitmiştik sonradan millet geldi biz de hiç farkında değiliz otobüs gelince ilk biz binecek gibi olduk kadının biri beni dürttü :iyyyy:sıra var görmüyor musun arkaya dedi. Sağol teyze be dedim ne canayakınsın sen öyle.:alsana: Kardeşimle öyle kala kaldık:sok
Otobüse binince teyze de biz de bir koltuğa kurulduk ama o ayıp ettiğiyle kaldı. Biz zaten yaşlıya yer veririz büyük şehirlerde olduğu gibi görmezliğe vurmayız:) Çok uzun oldu :cokkomik:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
istanbulda bu otobüslerle her gün işe gidip gelenlere zaten madalya filan verilmesi lazım nefretlik bişey..kimse kimseye yer vermez öküz gibi bakarlar şoför aldıkça alır amannnnn

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Kesinlikle böyle bir uygulama başlatılmalı:) Bir kız arkadaşım İstanbulda okuyor ailesi de orada. Hergün evinden okula gitmek için 1.5 saat yol katediyor. Biz İskenderundan(başka bir şehirden) Adanaya(başka bir şehire) gidiyoruz o saatte ve ölüm gibi geliyor :cokkomik:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kesinlikle böyle bir uygulama başlatılmalı:) Bir kız arkadaşım İstanbulda okuyor ailesi de orada. Hergün evinden okula gitmek için 1.5 saat yol katediyor. Biz İskenderundan(başka bir şehirden) Adanaya(başka bir şehire) gidiyoruz o saatte ve ölüm gibi geliyor :cokkomik:

evet haklısın aslında küçük yerde yaşamak güzel ya:kptmya: arada gezmeye gitsem yeter bu sene bi yere gidemedim de ondan bu kadan sıkıldım :findikim:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Ee tabi canım gezmek de şart ben son zamanlarda o kadar çok şehir değiştirdim ki küçük yerler daha çekici geliyor:) Mesela geçen sene bu zaman Antalyadaydım.üç sene kaldım:) Şimdi Antepteyim.Yazın Ankara yaptım. İSkenderun derken bak yazarken bile yoruldumSeyehatler oldukça yorucu bir de kalabalık şehir ı ıh istemez

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Antalyada iş amaçlı ablam da ben de oradaydık sonra ablam tayin istedi antepe geldik. ee malum yaz memlekete geçiş yaptık babam rahatsızlanınca Ankaraya gittik geri döndük derken yine Antepteyiz. Son üç yılda defalarca yolları arşınlamışlığım var hele ki antalya hatay yolu ömrümü tüketti-kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ee tabi canım gezmek de şart ben son zamanlarda o kadar çok şehir değiştirdim ki küçük yerler daha çekici geliyor:) Mesela geçen sene bu zaman Antalyadaydım.üç sene kaldım:) Şimdi Antepteyim.Yazın Ankara yaptım. İSkenderun derken bak yazarken bile yoruldumSeyehatler oldukça yorucu bir de kalabalık şehir ı ıh istemez

Kıbrıs'a gittin mi peki? Sizin ordan daha yakın :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yok canım hiç gitmedim. Yolum düşecek bir şey gerektirmedi uzun bir süre de bir yere yolum düşmesin nişanlımın tayini çıksın bir sonraki tayine kadar kazık çakacağım oraya:cokkomik:

Gezme amaçlı muhakkak git:D Ben bayıldım, mümkün olsa orda yaşamak isterim.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bu sene kış sert olacakmış öyle diyorlar.ne yapsam güneyde bir yeremi kaçsam
:sinifsinif:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
kıbrısta halamın oğlu okuyo üniversite de çok güzel bi yer ama türklere acayip düşmanlar insanların bi çoğu dio:alsana:

Doğrudur inanırım ama yaşlıların öyle olduğunu sanmıyorum çünkü yaşanılanları en iyi onlar bilir. Gençlere ne anlatsan boş onlar başka türlü düşünüyorlar.-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Doğrudur inanırım ama yaşlıların öyle olduğunu sanmıyorum çünkü yaşanılanları en iyi onlar bilir. Gençlere ne anlatsan boş onlar başka türlü düşünüyorlar.-kizgin

yani...türk olduğunu anladıklarında konuşmuyolar dövecek gibi bakıyolar gıcıklık yapoıyolar dio....acayip ya :findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar