kıslar ben gidip kahvaltı yapayım ki güne gelince çok yemiyeyimgörüşrüs birasdan:sila:
kız fazla da kahvaltı yapma onca şey yaptım kalmasın
kıslar ben gidip kahvaltı yapayım ki güne gelince çok yemiyeyimgörüşrüs birasdan:sila:
oooo süpermiş burası ama ben şöyle uyuklasam arada dürtersiniz ama tiremisuyu banada ayırın yoksa kapışırız
herkes buraya gelmiş ya bende kek gibin duruyom diğer tarafta
benimde msj kotası dolsun koyucam yemek resimlerimi hıhhhhh
uyuklayana mama yok canım aç kalırsın he söliyim:hulya:
ayyy arişim ya tiramisüye dayanamammm.. ya çok seviyorum...
gel gel otur hoşgeldin herşeyi ben hazırladım bulaşıklar senin
yıkarım bulaşıkları ama yemek yapmaktan büyük zevk alıyorum kızlar bir sitede başka yani yemek tariflerim yayınlanıyo))))) facebookta da yemek sitem var 22 üyem var))))))
ama akşam 12 de uyumuş 3 de kalkıp sabaha kadar çocuk sallamış biri olaraktan bir imtiyaz istesem olmamı nasıl ev sahibisin sen aaaaaaaaa misafir hoş tutulur bananeeee:alsana:
iyi hadi sen geç benim odama yat ben senin tabağını ayırırım:kokos: çekmeceleri karıştırma he
oooo süpermiş burası ama ben şöyle uyuklasam arada dürtersiniz ama tiremisuyu banada ayırın yoksa kapışırız
herkes buraya gelmiş ya bende kek gibin duruyom diğer tarafta
benimde msj kotası dolsun koyucam yemek resimlerimi hıhhhhh
ayyy arişim ya tiramisüye dayanamammm.. ya çok seviyorum...
yıkarım bulaşıkları ama yemek yapmaktan büyük zevk alıyorum kızlar bir sitede başka yani yemek tariflerim yayınlanıyo))))) facebookta da yemek sitem var 22 üyem var))))))
kızlar ben yemeğe gidip geleyim..-hmm
iyi hadi sen geç benim odama yat ben senin tabağını ayırırım:kokos: çekmeceleri karıştırma he
becerikli zuzu seni süpermiş ama ben bu sıra sadece uyku istiyorum
hünerlerini biz de görmek isteriz o zaman hele ben yemek yoksunu olaraktan:hulya: