Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İstanbul'dan sonra evet İzmir daha sessiz, düzenli bir şehir:)

Maaş konusunda da ne yazık ki haklısın, hem de sonuna kadar. Benim eşim Amerika'da MBA yapmış ve 8 yıl yaşamış. Ve gel gör şuan aldığı maaşı komik. Aynı kişi İstanbul'da uçuk fiyatlar alıyordur kesinlikle.

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
işte anasına bunu anlatamıyorum malesef ama bende biraz laf çarpıttım sivri dillyimi azucuk lafımı esirgemem:kptmya: yani ünic mezunu orda 800-900 alıyosa burda 1.500 başlıyo ve sevemedim izmitri yaşamak anlamında ne bilim şu an bununda sıkıntısını çekiyorum biraz
bu arada ben yemeğe çıkıyorum gelirim birazdan ok arinacık devam ederiz kaldığımız yerden-kop

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
işte anasına bunu anlatamıyorum malesef ama bende biraz laf çarpıttım sivri dillyimi azucuk lafımı esirgemem:kptmya: yani ünic mezunu orda 800-900 alıyosa burda 1.500 başlıyo ve sevemedim izmitri yaşamak anlamında ne bilim şu an bununda sıkıntısını çekiyorum biraz
bu arada ben yemeğe çıkıyorum gelirim birazdan ok arinacık devam ederiz kaldığımız yerden-kop

Sanırım şuan eşimle aynı seviyedeki biri kesin 5000 alıyordur :dertli:

Afiyet olsun canım

İstanbulda çok pahalı ya:dertli:

Orası da öyle işte:) Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
az yaptım kuzummm bi dilim kepek ekmegi yedim üzerine saralle sürdüm:)bu ne lahana bu ne turşu gibi olduu..güya rejim yapıyom kepek ekmegi yiyom regliyim diye duramadım saralleyi löplettim:)
ooooooooo hepsini yeirm merak etme heç bişy kalmas ortalıkta-kop

afiyet bal şeker olsun gel biraz da börek ye

besamel_soslu_tavuklu_borek2.jpg

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben nepim bi de ilçe de yaşıyorum kimsesiz yalnız sessiz:mendil:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Ben de ilçede yaşıyorum şu anda memeleketim(İskenderun) de sakin sessiz bir yer:)
Küçük yerleri daha çok seviyorum-hmm Kalabalık şehirler beni yorar.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Ben de ilçede yaşıyorum şu anda memeleketim(İskenderun) de sakin sessiz bir yer:)
Küçük yerleri daha çok seviyorum-hmm Kalabalık şehirler beni yorar.

küçük yerlerin güzelliği farklı ama bazen de insan kalabalığa karışmak kendini kaybetmek istiyo...ilçelerde bu şans pek yok hep göz önündesin herkesi tanıyosun herkes seni tanıyo....biraz sıkıyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar