ayy karsu hırs yaptııığğğ ayçanın elinden nasıl alıyor amaaBu haftaki karakol sahnesi iyiydi ya
Vala ayça sürekli karsuyu yerden yere vuruyor bora karsuya bakmaz bi karsuya bak bi bana derken öpücügü karsu aldı o yönde kadın kadının gene suistimal edişini izledik hep birlikte..Ayça'nın hareketler çok ucuz ya Nesrin'i daha kaliteli bir role getirselermiş keşke şimdi Karsu ve Bora birlikte olsa bu sürekli ara bozan karakter olarak varlık gösterecek gibi. Bora'yı da pek sevemedim şu kasıntı patron tiplemelerini sevmiyorum halbuki Kıvanç'la takılırken daha iyi. Yalnız o değilde ben bu Karsu'nun minnak oğlanı pek sevdim ya ne sevimli bir şey maşallah hiç kız kardeşlerine çekmemiş Aa! Bak Lale ile Mert de çok sempatikti aslında onları çift yapabilirler he inşallah senarist o yüzden çorbacıya göndermiştir onları Bir de demeden edemeyeceğim Gülnaz abisinin eski sevdiğini çağırdı ya orada Hasan kim olduğunu görünce siz hanımlar rahat rahat kalın evde biz de Filiz ile kısa bir tatil yapalım deyip oradan Filiz'i çıkarmalı ve durumu anlatmalıydı sevmedim o müdahale etmemem detayını otur Hasan sıfır
Ayy reha evide sattı iyi oldu karısından haberi yok oda boynuzluyor iyi olduYa unuttum ben Gülnaz ve Reha sahnesini beklemekten fenalık geçireceğim ne zaman tepeleyecek şunu ya topuklara sıka sıka dans ettirir kadın ama bir türlü denk gelemediler
Normal şartlarda Bora'da Karsu'da birbirine bakmaz uyumlu değiller de dizi işte başrol olunca bakıyorlarVala ayça sürekli karsuyu yerden yere vuruyor bora karsuya bakmaz bi karsuya bak bi bana derken öpücügü karsu aldı o yönde kadın kadının gene suistimal edişini izledik hep birlikte..
filizimden ne istiyorlar yahuu iki dakka kadıını mutlu bırakmıyorlar, gülnazda ne fena nerden buldun getirdin hemen sacmalıyorlar fragmanda ayrılık rüzgarları esiyordu kıyamam filoşuma
Reha'yı oynayan oyuncu Necip Memili diziden çıkacak diyorlardı gitmese bari kötü de olsa o lazım diziye biraz karakteri yontup daha az sinir bozucu yapabilirler sankiAyy reha evide sattı iyi oldu karısından haberi yok oda boynuzluyor iyi oldu
Ayy çorbacı sahnesi Allah korusun kız önce abisi atillayla evlenip şimdide mertle mi girecek o aileye başka dizide yazmışlar bunu atv’de heralde murat yıldırımın abisi ölüyor karısına göz dikecek sosyal medya yıkıldıydı
Aynen filoş biraz daha aktif olsa daha olacak evlenince kenarda kaldı dedigin gibiNormal şartlarda Bora'da Karsu'da birbirine bakmaz uyumlu değiller de dizi işte başrol olunca bakıyorlar
Filiz evlenince rol anlamında yetersiz kaldı ya kadını yine site yönetici ya da kafeye falan mı alsalar oralardan aksiyon çıkardı Demet Akbağ'ı önde tutmaları lazım bence arka planda kalacak oyuncu değil
Bende öyle gördüm sanki çıkacak diziden diyede bakalımReha'yı oynayan oyuncu Necip Memili diziden çıkacak diyorlardı gitmese bari kötü de olsa o lazım diziye biraz karakteri yontup daha az sinir bozucu yapabilirler sanki
Ay doğru Atilla vardı unuttum onu bu Lale'de bir rahat durmuyor dizide
Oyuncu olarak iyiydi ya ondan dedim gitmese diye kesin Deha dizisine geçer şimdiBende öyle gördüm sanki çıkacak diziden diyede bakalım
Başka uyuz birilerini getirir onlar merak etme
Ayy lale şimdi bişe dicem dizinin portföyü nasıl unutursun
aaa evet çukurdada birlikte oynamışlardı aman boşver sinir ediyor zaten reha bosver gitsinOyuncu olarak iyiydi ya ondan dedim gitmese diye kesin Deha dizisine geçer şimdi
Lale konusuna girmesek mi ne söylesem olmayacak hafızam tazelenince banlık konuşacağım şimdi diye korktum
Herkese öyle bi arkadas lazım ben bile kıskandım ne dert kalır ne kederMert çok iyi ya nispet arkadaşı muhabbeti iyiydi
Ayy gına geldi onlardan, ama hasan çok komik yaa birde karsular çocuklarla süpriz yaptığında yemek hazırlıyalım deyince diyorua tabi şimdi masaya çayır çimen otları koyacak bizde otlarız orası çok komiktiBir şey diyeyim mi şu Hasan sonunda Filiz'e carladı ya ben bile rahatladım onu yeme bunu yeme onu giyme şunu yapma demesi beni bile izlerken geriyordu.
Karsu'nun son sahnesi çok komikti ya sen git adam hakkında konuş konuş adam kapından dinlesin çok fenaydı nasıl kurtaracak çok merak ettim inşallah Bora yeni gelmiş duymamış gibi yapmaz