Sandık Kokusu (Show Tv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
:kriz: Ayy gına geldi onlardan, ama hasan çok komik yaa birde karsular çocuklarla süpriz yaptığında yemek hazırlıyalım deyince diyorua tabi şimdi masaya çayır çimen otları koyacak bizde otlarız haha orası çok komikti :kriz:

:D bence duymamış gibi yapacak :seniseni: yeni fragmandada ayçayı kalaylıyordu :interest:
Otlarız iyiydi cidden :krizz:ama haklı adam bir de kebapçı nasıl tutsun boğazını yiyor sebzeleri midesine yeterli gelmiyor garibin :D

Ayça'ya o kadar yüz verdi şimdi kalaylayıp kendisini mi kurtaracak:hııh: kime nasıl davranması gerektiğini bilmiyor adam durumu çakmadı desem değil Ayça'nın taktiklerini çaktı ona rağmen önleyici konuşmalar yapmadı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862

Gülnaz'ın yeni bölümde maktül nerede deyişi iyimiş de niye bavulla gelmiş içine mi koyacak gideni :kriz: Filiz'e yardım edeceğine göre artık aradaki gerginlik kalkar herhalde çünkü Filiz'in sürekli söylenmesinden içime daral geldi sen git Gülnaz kalsın diyeceğim yakında :gülsemmi:

Ben bu Hakan'ı anlamadım niye Bora'yı görünce apar topar gitti acaba polis falan da Bora ile daha önce karşılaştılar mı :düsün: Malum Hasan'ın polis komşuları işi başaramadılar onun yerine gönderilmiş olabilir gibi geldi bana :bayik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar