İğde ile beni birbirimize mi düşürücen lenhe işte en adil cevap duy duy @igdedali hanımmmmmmmmmmmm
30 dk hitte pert çıkıyorum ama 10 dk da 1000 diyoor hoop puanları alıyorum diyor vatandaş .
bugün itabarı ile değişir , bundan öncekiler o şekilde hesaplanmış olur ..
15 tanesi 1 puan olsa ... 10 dk da 66 puan eder hit cardio da 10 dk 50 paun ... evet yine bi cardio ile eşitlenmese de en azından daha adil ...
Allahhhhhhhhhhhhhhh bu ne ???Alın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
Ekli dosyayı görüntüle 24195 Ekli dosyayı görüntüle 24196
Valla telefon şirketinden haber bekliyorum aha şimdi balkondayim hava güzel ya hemen daldım diğer türlü kriz geçiriyorum ya duzeltsinler ha hattı değiştireceğim böyle olmuyor taş devrinde gibiyim bırak neti konuşurken tezgah üstü koltuk tepesi öyle konuşuyoruz
vücütAllahhhhhhhhhhhhhhh bu ne ???
hiç ter akıtmadan 1000 puan alınır mı yahu ?
bak miu ikisini de yapıyor , hit cardio ve ip ... hit daha zor diyor .. ama bir ip etmiyor puanı hitin ?
siz bilirsiniz ... benim spor iddiam yok ... bi kond. bisikletim iki üç aletim bi de bol kalori yaktıran emzirmem var
ama çok uçmuş ip puanı bilesiniz
pirimsin
Mali masallah super degisimAlın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
estağfurullah daktırımpirimsin
Öpemde gidemmm bende tsmm cikiyordumm
hee öp yumuş yumuş ohh
ne memesi kaptanyok gitmedim daha doğrusu gidemedim kaptanim bu hafta bol sporlu gecirecem bu direnci Kirmam gerek hem adette olacam gidecek inşallah sadece biraz daha sabir
nölökösü vör yööö2 dk boş bırakmaya gelmiyorsunuz beeeeeeeeeeeeeeee
Ekli dosyayı görüntüle 24199
eee yani
ama bu artı normal mi pembik yahu
hiç sevmedim
ve doktora acilen gitmelisin
olmuyor böyle.
çen 60 kilo mu olcannnnnnnnn
çöen eriyip gidicen miiiiiiiiiiiiiiiiii
Mali masallah super degisim
Alın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
KISKANDIN MIĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
ŞU ŞEKİL Mİ KISKANDIN
Ekli dosyayı görüntüle 24197
Ekli dosyayı görüntüle 24198
Vuhuuuu beybii islik islikAlın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
Yeni geldim daha eve soyundum filan yattım yatağa...
Portakalimm ordegimm tartina yorum yaptimm cokk kiskandimm dedimm gormedin mii