Neeeeee
Daha geçen gün ablamla konuşuyoduk marj jane ciyyi nasıl üçeri almadıkar diye o haaa
Pucca da mı yuhh
Magazine bugün bakamadıydım neler olmuş ya
çooook ne demezsin
yeni foto yok yeniler azcık bıngıl.ama en sıkı fotomu koyabilirim istersenizMalii patlasanaa bii foto gözümüz gölümüzz acilsin
Akşam ya da yarın sabah toplu yazarsın kuzum belki yine ekleme olur HarikasınHellööööööö
63 dk yürüdüm nilişkommmm @23Zeyno
Ben zeynoyu opuyom kiÖpme nilişkoyu
Geçmiş olsun canım bizde hastayım ailecekSlm kızlar nasılsınız tel yenı cektı ve gırdm fırsat bulup.kızım grıp oldu oksuruyo 3 gundur onla ugrasıyorm durmuyo sureklı kucagımda .2 hafta baya gezdk ızmırı ılcelerını. sımdı annemlere geldk 1 haftada burda kalıcaz.sızler nasılsınız.haaa hanı hasta olmamıstm acaba hamılemıyım demıstım ya 20 gun gecıkmeyle bugun regl oldum sukur.termal havuz duzenımı degıstırdı.hepınızı cok ozledm ve opuyorm bırer bırer
Sıze de gecmıs olsn kuzum.bız hasta olmadk sukur de kızım hasta oldu gelecegımızden oncekı gun ruzgar cıktı ondan kaptı sıfayı bızım mınıkGeçmiş olsun canım bizde hastayım ailecek
suyu en azında 2,5 3e tamamla tuzlu şeylerden kaçmaya bak.bi de öyle bakalım nasıl olucakregl bitmek bilmiyor 1 hafta oldu.. hafta sonu full spor da yaptım ... bakalımmm
Zayıflayınca ankaraya gelip sana kendimi ilk orada göstereceğim h
spora başladım beybiiiii...
çay kahve çok evet bende... ekmek sadece hafta sonu kahvaltısında...
bu hafta içi karbon almamaya dikkat edeceğim en azondan akşam yemeğinde...
suyu en azında 2,5 3e tamamla tuzlu şeylerden kaçmaya bak.bi de öyle bakalım nasıl olucak
Sen bence operasyon yaptir kendine ödem çayı kurtsrmazzbugün bi ödem çayı içiyim de tekrar görüşelim
Sen temiz saf ballı çörekimdin ne oldu sana
Bana niye teşekkür ettin
Oyy ayakların dert görmesin kuzum
54 BEN 1-1,5 KG ödem tutarımregli ilk gün ama hatta tam çözülemedi
Yok artık sayısı ortada ne yavaşı Seferoğlu seferoğlu olalı böyle sitem görmedi
Aynen öyle az bir şey boş gördüler hemen aldılar yeşil vadiyi
Yürüyün TELLİOĞULLARI
Kızımı bekliyorum. Alışma süreci .
kız yok bende bir yudum geliyor zaten bişey olmazRegli ve ip düşünemiyorum iğrençsin
ama kendini de toparlaman lazımSeveyim senin pozitif düşünceni ama hayatım bu üç gundur bi tepetaklak
59 larda dolan o zaman 6 ları istemiyorumCanım yok ya 62 olmıyım ben memnunum halimden. 5ler beni öldürüyor. Şimdi hem istediğimi yiyorm hem rahatm hem de çok çkmıyor yukarı
@Miu len geçmiş olsun bu arada , azcuk geç oldu
Cumadan itibaren sporlarını tutuyor musun kuzuBen Ne Ogluyum lennnnnn benide alinnn bi yereee
Fitim bedduaya ne demişler nereye gidiyon diye sormuşlar çıktığım ağıza demis kendi beddua ediyorki