Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ausum anladım da sonuçta ip sayısına göre hesap ediyoruz dakika hesabı yapmıyoruz ki bütün gün boyunca da atlayabilir toplam alıyoruz dur durak bilmeden atlanmaz ki zaten 3-5 bin ipler :dislek:

hiç ter akıtmadan 1000 puan alınır mı yahu ?

bak miu ikisini de yapıyor , hit cardio ve ip ... hit daha zor diyor .. ama bir ip etmiyor puanı hitin ?

siz bilirsiniz ... benim spor iddiam yok ... bi kond. bisikletim iki üç aletim bi de bol kalori yaktıran emzirmem var :165:

ama çok uçmuş ip puanı bilesiniz

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
waaaay waaaay waaaay koskocaaaa aus ve mimuuunun haline bakın dostlar....

Yakıştı mı bizeeeee...

sana bir şarkı armağan ediyorum o zaman...

vay delikanlıııı aus ve mirayyy siz bu kurşunu yine mi yediniiiiizzzzz

Çıktığımız gibi inmesini de biliriz mimuuuu ... ne listeler erittik senle beeee
Kasımda yollayacağın şarkıyı da seç şimdiden ikimize :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580

bak miu ikisini de yapıyor , hit cardio ve ip ... hit daha zor diyor .. ama bir ip etmiyor puanı ipin ?

siz bilirsiniz ... benim spor iddiam yok ... bi kond. bisikletim iki üç aletim bi de bol kalori yaktıran emzirmem var :165:

Ahahha kıyamam ya :koptum: @Miu Miuya danışalım eğer oda düşünüp karar verirse bakaruk :seviyor:Benim ipim bile yok çok kıskanıyorum atlayanları :marilyn:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
waaaay waaaay waaaay koskocaaaa aus ve mimuuunun haline bakın dostlar....

Yakıştı mı bizeeeee...

sana bir şarkı armağan ediyorum o zaman...

vay delikanlıııı aus ve mirayyy siz bu kurşunu yine mi yediniiiiizzzzz

bu arada bu şarkının hastası olan @Miu :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Öğle yemeği için 1 tas aşure yesem olur mu?
Sabahın köründe çok sıkı bir kahvaltı yaptım(ekmeksiz cıssız)
Akşam da et artı salata var
Öğlen yenir sanki aşure he?
@Ausencia_
:dislek:

floooooooooooooooooooooooooooooooo
55 oldun bile diyeyim ben sana:ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan:

Ahahha kıyamam ya :koptum: @Miu Miuya danışalım eğer oda düşünüp karar verirse bakaruk :seviyor:Benim ipim bile yok çok kıskanıyorum atlayanları :marilyn:

la zeyno 54 sana yaramamış ... diyorum ya ikisini yaptığı için o da fazla buldu ip puanını. daha miu karar verirse de ... bakarız da ...

oooo çoktan buldum kiiii

yeni bedenlere merhabaaaaaa "BELLA CIAOOO" :d :D :D :D

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385

Ahu060812

FERİŞTAH
Tepki
1.895
Günaydııııııııııııııııııııııııııın:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Sabah kalktım dujumu aldım saçımı düzleştirdim. Dedim ki elbise giyeyim. Makyaj yaptım eyeliner bile çektim ulan
Sonra yağmur vardı mutlu oldum. Yağmuru çok severim de...:tatlim:
Servise bindim çok alakasız bir mahallede servis bozuldu. Yeni servisin gelmesini beklesek geç kalacaz. İndik durağa kadan yarım saat yürüdüm:bayik:
Şu an saçlarım elektrikli ve sırılsıklam:bayik:
Makyajım aktı:bayik:
Üstüm sırılsıklam:bayik:

Haftaya çoook güzel başladım:heyecan:
Çok zevk alıyorum kızlar şu anda harika:heyecan::heyecan::heyecan:
Çok kötü olmuş ana gülesim geldi trajikomik olmuş..bebeler yeni gitti bi curcuna bi telaş..aman bekar kardeşlerisiz siz olun üç çocuk yapmayın anacıım hepsi okula gidince çok zor oluyo ühühühü

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
bu arada bu şarkının hastası olan @Miu :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

floooooooooooooooooooooooooooooooo
55 oldun bile diyeyim ben sana:ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan:

la zeyno 54 sana yaramamış ... diyorum ya ikisini yaptığı için o da fazla buldu ip puanını. daha miu karar verirse de ... bakarız da ...

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Bana yaramadı farkındayım ama cumaya o 54 den eser kalmayacak çünkü regli şişkinlği o daha görmedim 54 rakamını çok şükür :eek:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

bak miu ikisini de yapıyor , hit cardio ve ip ... hit daha zor diyor .. ama bir ip etmiyor puanı hitin ?

Ya bende emziriyorum.. evet halaaa :521:
Yani sanki emzirme bende kalori yaktırmıyor :( ilk 3 ay ok iyidi ama sonrasında etki etmiyor sanki..

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ben hit yapmadım.. genelde 50şerli hızlı tempoda atlarım ipi.. 50 atlar bi nefes alırım 50 daha.. bi defada 100de atlarım ama kalbim sıkışıyor resmen.. ipin puanı iyi yaa.. anca bence :)

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Ana jetgilim cuma cumartesi pazar yiyorum yani 3 gün ye 4 gün diyet yap koruma yapıyorum ana kralicem koruma yaparken böyle yapıyordu bende deniyorum geçen hafta 5 gün yedim iki gün diyet yaptım sabit geldim bakalım bu hafta nasıl olacak koruma zor geliyor bı çözüm arıyorum ellalisim
hee sen korumaya geçtin dimi temem :panter:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
zopa istiyor ne isteyecek ?

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
spooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
hani waytın eski sporlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Hafta içi asilacagim Ausum sıkıntı yok :ajan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar