MaLii
Kasabın Karısı
artı değilsin kuzu bu iyi bişey ama eksi de değilsin ,yok bi hareketlenme lazım artık.sence?ben sabitim kaptanım @MaliPina 78 yine 78 @Ausencia_ bana yetişti ben hala 78
artı değilsin kuzu bu iyi bişey ama eksi de değilsin ,yok bi hareketlenme lazım artık.sence?ben sabitim kaptanım @MaliPina 78 yine 78 @Ausencia_ bana yetişti ben hala 78
Olsun be gülbişim ... bi deneyelim.. seb emziren annesin ve erken kalkıyorsun.. o zmn 3 öğün olur diyıo.. az değişiklik iyidir metayı şaşırtalum benceBilmiyorum ki Karatay gibi olur mu öyle olmaz ki
yeni tartı da mı gitti
Oy oy oy sen gel tabi oh mis gibiBeni bekle 15 tatilde inş gelicem
Bananeee pasta börek isterimOy oy oy sen gel tabi oh mis gibi
Kahvaltı yapalım
hangi semtte desin canımAy biz buluştuk
Ya dışarda eve geldiğinde ondan dedim
Sende gelsene valla gel buradaki
Herkes gelsin ben ağırlarım ki
sorulur mu hemide bana pirimsin
Kızımı bekliyorum. Alışma süreci .Ne işin var kreşte??
Fitim bedduaya ne demişler nereye gidiyon diye sormuşlar çıktığım ağıza demis kendi beddua ediyorkibugün bi ödem çayı içiyim de tekrar görüşelim
Bilmem belki iltifat ettin yanlışlıklaBana niye teşekkür ettin
Yoo hiç öyle bir şey yapmadım Seferoğulları bizim düşmanımızdır iltifat ne demekBilmem belki iltifat ettin yanlışlıkla
Şimdi gelsen buzluyla var ki atarım fırına ben hep birşeyler yapıp koyarım boş olduğumda misafir geldiğinde elim ayağıma dolaşmasın diye şu an buzluktaBananeee pasta börek isterim
Ben Ümraniye de oturuyorum canımmhangi semtte desin canım
Ana jetgilim cuma cumartesi pazar yiyorum yani 3 gün ye 4 gün diyet yap koruma yapıyorum ana kralicem koruma yaparken böyle yapıyordu bende deniyorum geçen hafta 5 gün yedim iki gün diyet yaptım sabit geldim bakalım bu hafta nasıl olacak koruma zor geliyor bı çözüm arıyorum ellalisimVayt adımı daha fazla lekeleme sil o adının altındaki soyadımı
Kilo yazmayı unutmuşum.. halbuki sabah 8de wcsiz tartılmıştım ...
Cuma 68.6
69.6
Fark +1
Hala wc yok
Orucum ausmmm
Şuan sahurlu halimle 72.0im -100 Gr
İftardan önce bildiririm kilomu insaAllah
Leslie vs yapicam
Sen temiz saf ballı çörekimdin ne oldu sana
Bana niye teşekkür ettin
Oyy ayakların dert görmesin kuzum
54 BEN 1-1,5 KG ödem tutarımregli ilk gün ama hatta tam çözülemedi
Yok artık sayısı ortada ne yavaşı Seferoğlu seferoğlu olalı böyle sitem görmedi
Aynen öyle az bir şey boş gördüler hemen aldılar yeşil vadiyi
Yürüyün TELLİOĞULLARI
artı değilsin kuzu bu iyi bişey ama eksi de değilsin ,yok bi hareketlenme lazım artık.sence?
Vay vay vay şahane Ausum şahane ben tartışmış yarın bildirsem olur mu sabah 11 :30 uyandım koca ise oğlum okula geç kalıyor diye panikle tartilmayi unuttum en salagindan sabah 8 uyudum da hepsi o yüzdenEn son saat 4 baktım ki açım ...
Biraz süt , mandalina ve 1 parça peynir attım ağzıma .
Atmadan da pazartesini unutmayıp tartıldım efenim
Gece 4 tartısı .
Cuma 79.4
Pazartesi 78.4
Fark 1
@matematik61
Geçen 1 haftada 2 kilo aldığım için onlar gidiyor .
77.5 tan sonrası önemli benim için
Şahane bı eksi şahaneGünaydınlar sabahlarınız hayırlı nurlu olsun inşallah
Bugün itibariyle listeli diyetime uymaya çalışacağım en azından örnek olacak k: key: hangisi tutarsa
Kilomuda bildireyim şuraya
Cuma 79.0
Pazartesi 77.8 ----->>>
@Elalis
@Ausencia_
@Miu
@Melegim22
@MaliPina
@igdedali
@hippotalamus
@Floweroflife
Şimdi gelsen buzluyla var ki atarım fırına ben hep birşeyler yapıp koyarım boş olduğumda misafir geldiğinde elim ayağıma dolaşmasın diye şu an buzlukta
Mozaik pasta
Su böreği
Lor kurabiyesi var
Kaptana bak be neler istiyor @Ausencia_
Ana jetgilim cuma cumartesi pazar yiyorum yani 3 gün ye 4 gün diyet yap koruma yapıyorum ana kralicem koruma yaparken böyle yapıyordu bende deniyorum geçen hafta 5 gün yedim iki gün diyet yaptım sabit geldim bakalım bu hafta nasıl olacak koruma zor geliyor bı çözüm arıyorum ellalisim
Tamamdırmali leeeeeeeeen çık şu gruptan ehlikeyf ol , yine kaptan ol ama kilo verme len yeter boylu poslu kadınsın ... bi lokmacık kaldın
1 kilo wc olur diyorsan başım üstüne
bu pzt kilolarını ben alıyorum , berna değil .. yüzde müzde yok bu haftalık ... 1 aylık değişimi göreceğim .. 1 ekimden kasıma .. o yüzden yazıyorum 72 ini ... sen yine yap sporunu
54 54
yahu , ne sitemi ? huuu diyorum ki şimdi hatun diyor ki 1000 ip atladım ... eee ama ne bileyim belki 1000 ipi 2 saatte atladı ..öteki de 1000 ip atlamış ama 15 dk da mesela .. totosundan sular akmış
ben mantıksız itiraz etmem zeynom hiç tanımamışsın beni