Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
@igdedali igdem dalım :zipla:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
Domates-salatalik

12:45
1 tabak yogurtlu karnibahar

18:00
Yogurtlu közlenmis patlican 1 tabak

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş(yaptim)(150p)
30 dakika eliptik(120p)
1000 bolgesel(190p)
Toplam= 460 p
@23Zeyno :öp:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Bilmem belki iltifat ettin yanlışlıkla:capkinbito:
Yoo hiç öyle bir şey yapmadım Seferoğulları bizim düşmanımızdır iltifat ne demek :eek:
@igdedali igdem dalım :zipla:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
Domates-salatalik

12:45
1 tabak yogurtlu karnibahar

18:00
Yogurtlu közlenmis patlican 1 tabak

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş(yaptim)(150p)
30 dakika eliptik(120p)
1000 bolgesel(190p)
Toplam= 460 p
@23Zeyno :öp:

Oyy aşırı sevgi içerir:hımm::kaalp::öp:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Bananeee :) pasta börek isterim :165:
Şimdi gelsen buzluyla var ki atarım fırına ben hep birşeyler yapıp koyarım boş olduğumda misafir geldiğinde elim ayağıma dolaşmasın diye şu an buzlukta
Mozaik pasta
Su böreği
Lor kurabiyesi var :selam:

Kaptana bak be neler istiyor @Ausencia_ :165:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Vayt adımı daha fazla lekeleme sil o adının altındaki soyadımı :bayilacam:
Ana jetgilim cuma cumartesi pazar yiyorum yani 3 gün ye 4 gün diyet yap koruma yapıyorum ana kralicem koruma yaparken böyle yapıyordu bende deniyorum geçen hafta 5 gün yedim iki gün diyet yaptım sabit geldim bakalım bu hafta nasıl olacak koruma zor geliyor bı çözüm arıyorum ellalisim

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
bi kilo paylaşayım
cuma:64,5
pazartesi:64,4 :dislek:
fark:-100 gr
@Ausencia_ @matematik61

mali leeeeeeeeen çık şu gruptan ehlikeyf ol , yine kaptan ol ama kilo verme len yeter :cilgin: boylu poslu kadınsın ... bi lokmacık kaldın :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

Kilo yazmayı unutmuşum.. halbuki sabah 8de wcsiz tartılmıştım ...

Cuma 68.6
69.6
Fark +1

Hala wc yok :(

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

1 kilo wc olur diyorsan başım üstüne :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Orucum ausmmm
Şuan sahurlu halimle 72.0im -100 Gr
İftardan önce bildiririm kilomu insaAllah
Leslie vs yapicam:papatya:

bu pzt kilolarını ben alıyorum , berna değil .. yüzde müzde yok bu haftalık ... 1 aylık değişimi göreceğim .. 1 ekimden kasıma .. o yüzden yazıyorum 72 ini ... sen yine yap sporunu :bengeldim::bengeldim::bengeldim:

Sen temiz saf ballı çörekimdin ne oldu sana :krizz:

Bana niye teşekkür ettin hanimis

Oyy ayakların dert görmesin kuzum :kaalp:

54 BEN 1-1,5 KG ödem tutarım:saskin:regli ilk gün ama hatta tam çözülemedi :yildizlar:

Yok artık sayısı ortada ne yavaşı :krizz:Seferoğlu seferoğlu olalı böyle sitem görmedi :haha:

Aynen öyle az bir şey boş gördüler hemen aldılar yeşil vadiyi :hobba:

Yürüyün TELLİOĞULLARI :arina:

artı değilsin kuzu bu iyi bişey ama eksi de değilsin ,yok bi hareketlenme lazım artık.sence?:bayik:

54 :165::165::165::165::165::165:54

yahu , ne sitemi ? huuu diyorum ki şimdi hatun diyor ki 1000 ip atladım ... eee ama ne bileyim belki 1000 ipi 2 saatte atladı ..öteki de 1000 ip atlamış ama 15 dk da mesela .. totosundan sular akmış :mor::mor::mor::mor::mor::mor:

ben mantıksız itiraz etmem zeynom hiç tanımamışsın beni :nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
En son saat 4 baktım ki açım ...
Biraz süt , mandalina ve 1 parça peynir attım ağzıma .

Atmadan da pazartesini unutmayıp tartıldım efenim :panter:

Gece 4 tartısı .

Cuma 79.4

Pazartesi 78.4

Fark 1 :mor:

@matematik61 :öpücük:

Geçen 1 haftada 2 kilo aldığım için onlar gidiyor .
77.5 tan sonrası önemli benim için
Vay vay vay şahane Ausum şahane ben tartışmış yarın bildirsem olur mu sabah 11 :30 uyandım koca ise oğlum okula geç kalıyor diye panikle tartilmayi unuttum en salagindan sabah 8 uyudum da hepsi o yüzden

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Şimdi gelsen buzluyla var ki atarım fırına ben hep birşeyler yapıp koyarım boş olduğumda misafir geldiğinde elim ayağıma dolaşmasın diye şu an buzlukta
Mozaik pasta
Su böreği
Lor kurabiyesi var :selam:

Kaptana bak be neler istiyor @Ausencia_ :165:

zopa istiyor ne isteyecek ?

Ana jetgilim cuma cumartesi pazar yiyorum yani 3 gün ye 4 gün diyet yap koruma yapıyorum ana kralicem koruma yaparken böyle yapıyordu bende deniyorum geçen hafta 5 gün yedim iki gün diyet yaptım sabit geldim bakalım bu hafta nasıl olacak koruma zor geliyor bı çözüm arıyorum ellalisim

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
spooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
hani waytın eski sporlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.189
mali leeeeeeeeen çık şu gruptan ehlikeyf ol , yine kaptan ol ama kilo verme len yeter :cilgin: boylu poslu kadınsın ... bi lokmacık kaldın :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

1 kilo wc olur diyorsan başım üstüne :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

bu pzt kilolarını ben alıyorum , berna değil .. yüzde müzde yok bu haftalık ... 1 aylık değişimi göreceğim .. 1 ekimden kasıma .. o yüzden yazıyorum 72 ini ... sen yine yap sporunu :bengeldim::bengeldim::bengeldim:

54 :165::165::165::165::165::165:54

yahu , ne sitemi ? huuu diyorum ki şimdi hatun diyor ki 1000 ip atladım ... eee ama ne bileyim belki 1000 ipi 2 saatte atladı ..öteki de 1000 ip atlamış ama 15 dk da mesela .. totosundan sular akmış :mor::mor::mor::mor::mor::mor:

ben mantıksız itiraz etmem zeynom hiç tanımamışsın beni :nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:
Tamamdır:papatya::öp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar