Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
fotolarda kırmızı tayt var altımda:dislek:
şuan ne var:interest:
images

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
bu arada bu şarkının hastası olan @Miu :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

floooooooooooooooooooooooooooooooo
55 oldun bile diyeyim ben sana:ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan:

la zeyno 54 sana yaramamış ... diyorum ya ikisini yaptığı için o da fazla buldu ip puanını. daha miu karar verirse de ... bakarız da ...

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Oh
Çiğ köfte bitti
Aşure bitti
Lahmacunlar dondurucuda
Artık normal beslenmeye dönebilirim elhamdulillah
:mutluyum::mutluyum:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Alın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu :D:D hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok:heyecan::heyecan: @Nefs
Ekli dosyayı görüntüle 24195 Ekli dosyayı görüntüle 24196
eneeeee beni de yazmış orayaaaaaaaaa
ayyy çok duygulandımmmmmmmmmmm
ay vallaha gözler doldu benim ayyyy
:aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:

malim öncelikle şunu söylemek isterim ki 100+ kilolu halin de asla o kiloyu göstermiyordu amaaa
bu nasıl bir afet olmaktır
maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:

LÜTFEN AMA LÜTFEN BAŞARI HİKAYENİ YAZ
SEN, @Ausencia_ , @matematik61 , @Whiteblacklife MUTLAKA YAZMALISINIZ. O başlık yeni yerde açılır dimi aus? açıldığında yazılmalı kesinlikle.. unutuuğum isim varsa affola :utangac:

harikasın malim nasıl bir irade vee azim varsa sende.. pozitif enerjini hiiiç kaybetmeden ne iyi geldin bana/bize....

ve en önemli nokta @Ausencia_ dır. Seni bulan, gözü koyan:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:bize kazandıran.. auuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum sana hep yine dedim işte: iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mavis::lili:

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007

Ay Allah'a emanet ol

:ninni::ninni::ninni::ninni:
Hayrolsunn aman amann

oy kuzum kıyamammmmmmmmmmmm:ninni:

kız ben anlamam artı var mı var sus bakıyım

Ekli dosyayı görüntüle 24190

cumaya güzel bir eksi gelecek işte o kadar :silakonda:
Minnoslarim benim amin :öp:
Alın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu :D:D hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok:heyecan::heyecan: @Nefs
Ekli dosyayı görüntüle 24195 Ekli dosyayı görüntüle 24196
Malî yukardaki foto 106 dediğin mi :saskin:
Sen varya 100 lerde de kilonu belli etmiyorsun, 80 lerdeki halini de hatırlıyorum kilonu hiç belli etmiyorsun yani her zaman taş :marilyn:
Ama şu an efsanesin nokta. :nededintatlim:
Not: memiklerin çok güzel :selam:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
:hııh:
Koca evde o yapacak :heyecan: sen de ablana soyle yapsin sana:gıdık:
kız söylesem yapar da kıyamıyorum
ama fırına atacak aslında sadece
du bakayım eve erken gitmiş olursa söyleyim de yapsın :bengeldim:
vkide 64 yazıyo ben de 64 kiloyum:ajan:
ya onlar hep yalan dolan inanma sen onlara:hııh:
Ayni gruptayiz :sopa: sen kim sen noluyor:sopa:
Araba noldu la:165:
öyle rekabet yapıyom işte
spor aşkım gelsin diye : (

araba noldu adama ulaşamadı dün akşamdan beri sakaryadaki arkadaş
adam açmıyormuş değişik
sorunlu bi tip belli
dedim aman arama ya hem acil satılık diyor
ilan hala yayında
hem de açmıyor

dün bi aradı ekspertiz için merkeze getirin aracı diye.. diyemedi tabi adam açar açmaz müsait değilim 1 saat sonra konuşalım demiş.. 1:30 saat sonra aramış açmamış.. sonra 2 kere daha aramış açmamış..

dedim bırak :silakonda:o tipten araba da alınmaz. Abla yarın bidaha arıcam 1 kere demişti.. açmazsa daha aramam adam sorunlu bi tip galiba demişti. Daha ses yok hala.. muhtemelen aradı açmadı.

bu hayalim de soldu gitti :agla:
ben yaptım birazdan gene yapacüüüm:bengeldim:
helallllllllllllllll durmak yok :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
ben atladığım 1 ipe 10 puan veririm ona göre.o kadar memik sallıyom olsun valla :165:

ahahahahaha bence düşünce gücüyle atlamaya da 20 point ver :heyecan:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
eneeeee beni de yazmış orayaaaaaaaaa
ayyy çok duygulandımmmmmmmmmmm
ay vallaha gözler doldu benim ayyyy
:aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:

malim öncelikle şunu söylemek isterim ki 100+ kilolu halin de asla o kiloyu göstermiyordu amaaa
bu nasıl bir afet olmaktır
maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:

LÜTFEN AMA LÜTFEN BAŞARI HİKAYENİ YAZ
SEN, @Ausencia_ , @matematik61 , @Whiteblacklife MUTLAKA YAZMALISINIZ. O başlık yeni yerde açılır dimi aus? açıldığında yazılmalı kesinlikle.. unutuuğum isim varsa affola :utangac:

harikasın malim nasıl bir irade vee azim varsa sende.. pozitif enerjini hiiiç kaybetmeden ne iyi geldin bana/bize....

ve en önemli nokta @Ausencia_ dır. Seni bulan, gözü koyan:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:bize kazandıran.. auuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum sana hep yine dedim işte: iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mavis::lili:
heralde seni yazıcam en büyük emek senin emeğin benim üzerimde.Hiç düşmedimki geri kalkmaya gerek olsun ,hep yanımdaydın,hep tuttun elimden itekledin arkamdan:kopkop:sen olmasan ben napardım uğur böcüğüm benim:asikk::asikk::asikk:
Aus da iyiki görmüş görücü gelmiş beni sana yazmış:asikk::asikk::asikk: beni gören gözleri ,bulup getiren elleri dert görmesin inşallah:asikk::asikk::asikk: Ne sizin ne kızların ,ayağınıza taş değmesin hiçbirinizin :tatlim::tatlim::tatlim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar