al mı gız taytınal taytlım dicektin heralde
al mı gız taytınal taytlım dicektin heralde
Tamam canımsaydin ovulasyonun etkisi olabilir.bende +1 e kadar çıkabiliyor 2 gün boyunca.şu gruplara ayrılma işini halledelim detaylı inceleriz menüleri.sen aynen devam et bence güzel gidiyosun
fotolarda kırmızı tayt var altımdaal mı gız taytın
kalk oynayalımsana gelsin bu şarkı böcüüm
hangisinin evinde bulunmuş pucca deme ya minicik çocuğu var onun dahaaz önce gündeme düştü evinde uyuşturucu da bulunmuş sanırımmm...
hadi hadi sen de biliyorsun
Akşam ya da yarın sabah toplu yazarsın kuzum belki yine ekleme olur Harikasın
cıbıldağım gelşuan ne var
anamm iş iyi yerlere gitmiyo giyin hemen hasta olursuncıbıldağım gel
Alın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
Ekli dosyayı görüntüle 24195 Ekli dosyayı görüntüle 24196
Ohbu arada bu şarkının hastası olan @Miu
floooooooooooooooooooooooooooooooo
55 oldun bile diyeyim ben sana
la zeyno 54 sana yaramamış ... diyorum ya ikisini yaptığı için o da fazla buldu ip puanını. daha miu karar verirse de ... bakarız da ...
eneeeee beni de yazmış orayaaaaaaaaaAlın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
63 dk spordan mi saydın aayyy kıyamam...Tenhalarda menhalarda buluşalımmmm oy oyyyyhe gel yeşil vadiye de bayıra karşı yatırayım seni
len seni yerim o nasıl söz ayyyy
siz patronsunuz kuzum siz ne derseniz o
Allah korusun :
Ay Allah'a emanet ol
Hayrolsunn aman amann
Minnoslarim benim aminoy kuzum kıyamammmmmmmmmmmm
kız ben anlamam artı var mı var sus bakıyım
Ekli dosyayı görüntüle 24190
cumaya güzel bir eksi gelecek işte o kadar
Malî yukardaki foto 106 dediğin miAlın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
kız söylesem yapar da kıyamıyorumKoca evde o yapacak sen de ablana soyle yapsin sana
ya onlar hep yalan dolan inanma sen onlaravkide 64 yazıyo ben de 64 kiloyum
öyle rekabet yapıyom işteAyni gruptayiz sen kim sen noluyor
Araba noldu la
helallllllllllllllll durmak yokben yaptım birazdan gene yapacüüüm
ben atladığım 1 ipe 10 puan veririm ona göre.o kadar memik sallıyom olsun valla
onu demek istedim elabüyüse iyi,hırpalanıyor yerçekimine karşı zıp zıp zıp.yıpranma tazminatı o
heralde seni yazıcam en büyük emek senin emeğin benim üzerimde.Hiç düşmedimki geri kalkmaya gerek olsun ,hep yanımdaydın,hep tuttun elimden itekledin arkamdansen olmasan ben napardım uğur böcüğüm benimeneeeee beni de yazmış orayaaaaaaaaa
ayyy çok duygulandımmmmmmmmmmm
ay vallaha gözler doldu benim ayyyy
malim öncelikle şunu söylemek isterim ki 100+ kilolu halin de asla o kiloyu göstermiyordu amaaa
bu nasıl bir afet olmaktır
maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LÜTFEN AMA LÜTFEN BAŞARI HİKAYENİ YAZ
SEN, @Ausencia_ , @matematik61 , @Whiteblacklife MUTLAKA YAZMALISINIZ. O başlık yeni yerde açılır dimi aus? açıldığında yazılmalı kesinlikle.. unutuuğum isim varsa affola
harikasın malim nasıl bir irade vee azim varsa sende.. pozitif enerjini hiiiç kaybetmeden ne iyi geldin bana/bize....
ve en önemli nokta @Ausencia_ dır. Seni bulan, gözü koyanbize kazandıran.. auuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum sana hep yine dedim işte: iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii