Whiteblacklife
JETGİLLER
Bende takilssnaa msli sanas hayır hiywn kasasbi bogarimla ben fıstık gibi olmussuntakılalım mı
Bende takilssnaa msli sanas hayır hiywn kasasbi bogarimla ben fıstık gibi olmussuntakılalım mı
hee hiç çaktırmadım kilomu de miMinnoslarim benim amin
Malî yukardaki foto 106 dediğin mi
Sen varya 100 lerde de kilonu belli etmiyorsun, 80 lerdeki halini de hatırlıyorum kilonu hiç belli etmiyorsun yani her zaman taş
Ama şu an efsanesin nokta.
Not: memiklerin çok güzel
vaşşşAlın size 106,4 kilodan 60lara inen mali fotosu hayatınızda @Miu varsa imkansız diye bişey yok @Nefs
Ekli dosyayı görüntüle 24195 Ekli dosyayı görüntüle 24196
Sair burada ne demek istiyorBende takilssnaa msli sanas hayır hiywn kasasbi bogarimla ben fıstık gibi olmussun
olur takılalım kasap kimmiş uleennBende takilssnaa msli sanas hayır hiywn kasasbi bogarimla ben fıstık gibi olmussun
Benimkiler de yaşlı nene memiki gibihee hiç çaktırmadım kilomu de mi
memiklerim baya kötüydü sünük sünük ,azcık düzeldi allahtan
heralde seni yazıcam en büyük emek senin emeğin benim üzerimde.Hiç düşmedimki geri kalkmaya gerek olsun ,hep yanımdaydın,hep tuttun elimden itekledin arkamdansen olmasan ben napardım uğur böcüğüm benim
Aus da iyiki görmüş görücü gelmiş beni sana yazmış beni gören gözleri ,bulup getiren elleri dert görmesin inşallah Ne sizin ne kızların ,ayağınıza taş değmesin hiçbirinizin
hangi poster kızvaşşş
maşallah maşallah
mali o arkadaki posterler kimin? hayranlığın kime
ben duvarlarında miunun fotosu var sanıyodum Ekli dosyayı görüntüle 24203 mesela bu
kuzum bugünden itibaren yeni puan sistemi olacakBu hafta hesapladık ama cumadan itibaren bence girelim çok spor var ipli hesapladım
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaşuan ne var
@Miu bitti mi senin dikenli koltuk soruların
şaka mı
ikisi başka insan
De get
Yemezler
15 günde 189 kg veren kız sen misin
tartın mı bozukmuş.
ay sinirlerim bozuldu
ok kib bye
ben onları poster sandım kocaman kocaman oluncahangi poster kız
fotoları mı diyon.aynadakiler herifin yeğenleri
alttaki büyük foto da kasap
vaşşş
maşallah maşallah
mali o arkadaki posterler kimin? hayranlığın kime
ben duvarlarında miunun fotosu var sanıyodum Ekli dosyayı görüntüle 24203 mesela bu
kız evladı olsa o kadar sevmez ,atarsam herif de beni atarben onları poster sandım kocaman kocaman olunca
herifin yeğenlerinin odandaki duvarda ne işi var at gitsin
kasap enişteye saygılar
sen hep hamiş kal o zaman diri kalırlarBenimkiler de yaşlı nene memiki gibi
Yapışmış tahta mübarek
Ama.su an iyi malum hamilelik
Kıyamam sanaaaahainnnnnnnnnnnnn bıktım bıktım bi aus bi sen bi fit
3 ünüzden de tiksiniyorum artık
Orda 85 zatenmali nasıl 106 ydın yaaaa.taş çatlasın 85 sin orda
taş gibi hatun yeminle
dağılın mali benimdir