Allah dagina gore kar verir diyip umut etmeye devam edicemUmut dünyası dün gece kızım 12 uyandı sabah 7 de geri uyudu
Cumartesi gecesi 3 uyandı sabah 6 geri uyudu
hiç 3 bin atlamadımki
dövdürek mi kız senin herifiBenim öküzün ne kadar NANKÖR olduğunu bir kere daha öğrendim
Ben sana öğretirim önce pembe taraflarınıinsan bilmediği şeyden korkmaz mı hojaam
Ay çok fenaaaaa sinirden nefret ettim ilk geçen ay yaptırdım o neydi ooooay benim de gitmem lazım smear testi de yaptırmam lazım temmuzda bi sene dolduydu
Ne iyi olur valladövdürek mi kız senin herifi
Oooo sabahlar olmasınKuzum normal kontrole gittim kistler Nolmuş diye tedaviden sonra sönmüş şükür beklicez bol bol şey edin dedi tam malilik @MaliPina
kuzu bişeyi yok aslında ben doktora sordum sert fırçamı o kullandığınız çok acıtıyo dedim. yok dedi gösterdi adam bana tüy gibi bi fırçayla topluyo ordaki salgıları ama rahim ağzı hassas hemen kasılıyo spektruma değiyo o acıtıyomuş işteAy çok fenaaaaa sinirden nefret ettim ilk geçen ay yaptırdım o neydi oooo
Bende öyle biliyomkız her sene değil diye biliyorum ben
bendeeeehiç 3 bin atlamadımki
10 tanesi bir puan yapaydın be zalım
elimizde kalmasın bi deNe iyi olur valla
Şöyle kafasına vura vura öğreteceksin bazı şeyleri
Oooo sabahlar olmasın
pembik aşgum napıyonBende öyle biliyom
bendeeee
Adammi ben sağlık ocağında ebe yapmistikuzu bişeyi yok aslında ben doktora sordum sert fırçamı o kullandığınız çok acıtıyo dedim. yok dedi gösterdi adam bana tüy gibi bi fırçayla topluyo ordaki salgıları ama rahim ağzı hassas hemen kasılıyo spektruma değiyo o acıtıyomuş işte
Bugün detoks yapıcam.. sabahtan detoksa niyet ettim.. dedim napsam.. onu da yapıcam ama bu haftaaevde olsam ben kesin yaparım aşırı canım istedi
yap bence patlıcan közleme
Ayy ayy kızlarla oynasa oynasa yemek yapiyom bee malicim sen napiyonpembik aşgum napıyon
hee bana kadın kadın doğumcular biraz şey geliyo.annemin pek güzel anıları yok kadın doktorlarla hep yanında giderdim.annem de hep erkeğe giderdi.bilinçaltı sanırım karılardan kaçıyomAdammi ben sağlık ocağında ebe yapmisti
ben de ocağa patlıcan attım közlüyomAyy ayy kızlarla oynasa oynasa yemek yapiyom bee malicim sen napiyon
Kosu bandi...
Ulaaaa dun 70 dk hiit yapmistim gitti pointler
Yatar ne oluyor?atar:
Gider:
bu şekil
pointlerle kapışalım hazırım ben