şimmmmdddiii onu farkettim ben de mali bence bu bi işaret boyun posun kaç senineneee elalisle kilomuz aynuuu
şimmmmdddiii onu farkettim ben de mali bence bu bi işaret boyun posun kaç senineneee elalisle kilomuz aynuuu
tamam canım , yarın akşam bildir ... çokta farketmez ... 1 aylık sonuç olacak sonuçta ...
ayy nassı utandımsenin alıntıda gitti ..iyi ki bu kadar efsane bir insan olduğunun kokusu gelmiş burnuma ... iyi ki miu sarmalamış seni ... iyi ki gelmişsin leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Bakma sen eş kişilerine...bana öncesi sonrası her hali azap gibi görünüyo nedense
Inşallah cumaya kadar korurum veya inerimvaaaaaaaaaaaaay şahane gebişim
yürü bana ela evet yürüşimmmmdddiii onu farkettim ben de mali bence bu bi işaret boyun posun kaç senin
kız uymaz mı en bi sevdiğimyürü bana ela evet yürü
1,71 boy kara kaş kara göz balyajlı saç uyar mı sana yiğidim
böyle söylüyon içimdeki korkuya hiç su serpilmiyo tevo daha bi tırsıyomBakma sen eş kişilerine...
Bir çocuk bir kadın için en güzel lütuf... samimi söylüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yürekten amin Allahim
Inşallah cumaya kadar korurum veya inerim
benzin kaç para haberin var mı seninahhh işte arabam olaydı seni alırdım bizde tartar geri evine bırakırdım
kız aynıyız işte boyumuz posumuz neren şişkokız uymaz mı en bi sevdiğim
ben senden şişkoyum ama boyum 170
servisle gidiyo işe o fakir ne bilsinbenzin kaç para haberin var mı senin
1 cm az mı mali 100 gr vermem lazımkız aynıyız işte boyumuz posumuz neren şişko
arabayı alsın ben o zaman sorucam ona şuan hiçbişeyden habersiz masum ufo gibi dolanıyoservisle gidiyo işe o fakir ne bilsin
vücut tipin hangisi1 cm az mı mali 100 gr vermem lazım
hee bana kadın kadın doğumcular biraz şey geliyo.annemin pek güzel anıları yok kadın doktorlarla hep yanında giderdim.annem de hep erkeğe giderdi.bilinçaltı sanırım karılardan kaçıyom
Ellerine sağlık malicimben de ocağa patlıcan attım közlüyom
evet yaaa kış geldi malum bende koşu bandında kosacam artikKosu bandi...
ilk aydan satcak bence gör bakarabayı alsın ben o zaman sorucam ona şuan hiçbişeyden habersiz masum ufo gibi dolanıyo
ermutvücut tipin hangisi
ahhh işte arabam olaydı seni alırdım bizde tartar geri evine bırakırdım