bence tozunu alıp üstünü örtcek arada foto çekinip insatya atar sonra örter yineilk aydan satcak bence gör bak
bence tozunu alıp üstünü örtcek arada foto çekinip insatya atar sonra örter yineilk aydan satcak bence gör bak
ne de güzel yinir o armut kütür kütür
beş sene sonra ben armut reçeline de güzel yinir o armut kütür kütür
kız elmadan iyidir armut bak bi senedir de döt modası çıktı daha ne istiyon en gözde sensin ,beş yıl gider bu akım zaten beş sene giderin var elalis
kız o kadar titiz mi obence tozunu alıp üstünü örtcek arada foto çekinip insatya atar sonra örter yine
parayı saysın hele arabaya o bak nasıl sirke döküp kulak çıbığınla temizliyokız o kadar titiz mi o
apartmanı altında yıllanır durur o araba tozun içinde
hee herifin kahvaltıda yer artık tereyağğnanbeş sene sonra ben armut reçeli
mimu bana yürüyon sanki
depar atıyor şuan, aşırı yükseldi durduramıyoruz
o da foto atsa keşke ama o fotoya sığmaz 183lük boyla
ATMAYACAK HAYIRRRRRRRRRRRRR
TÜM HAVAMIZ SÖNECEK BURADA YAAAAAAAAAAAAAAAAAA
50 den sonra dokanır ona tereyağ reçel,ot yesinhee herifin kahvaltıda yer artık tereyağğnan
te allahım yaayağmurda kendimden önce arabamın patilerine bakıyom ben nolmuş diye bi jant kaç para biliyo mu acaba o kaldırımda cııyykk diye sürtünce ciğerim yanıyo
her çeşit detoks yapsan anca gider bence1 cm az mı mali 100 gr vermem lazım
ertiriz anam yeterki sen isteivit tut kolumdan çek zayıflat beniiii
sende bize katılmak ister misin pis zayıf
enden sığmıyorum ben enden haberin var mıııı yaaaar yaaar
zayıflayınca ankaraya gelicem
Seninle foto çekileceğim
buraya atacağımmmm
Dırııııım dırırımmm dırımmmm
çok zor işim dimi pembikher çeşit detoks yapsan anca gider bence
Gel geeeeel oy kıyamam ördek tüyerini yumuş yumuş yaparım senin ben oy
Benim Başım ağrıyor. Çok da yorgunum. Birileri beni banyo yaptırıp sonra da giydirse... Sonra saçlarımı tarasa.. Yatağıma yatırıp battaniyenin uçlarını kenarlarda altıma sıkıştırıp başımı okşayıp öpse.. Tv yi açsa kumandayı da elime verse..
kıskançAblam eve gidiyooor veeee bana patlıcan közleyecek
yaaaaaa kıyamam sana ben
Benim Başım ağrıyor. Çok da yorgunum. Birileri beni banyo yaptırıp sonra da giydirse... Sonra saçlarımı tarasa.. Yatağıma yatırıp battaniyenin uçlarını kenarlarda altıma sıkıştırıp başımı okşayıp öpse.. Tv yi açsa kumandayı da elime verse..
Allah kabul etsin meleğimSabahın 6.20sinde -1.2 mi ciktn
Yok canım ne korkması 1 günlük detoksa bakar
Vur dedik öldürdün nenguzl mortiymissin seeen en sevdigimdennn
Bende eksiyim ama -1 kadar değilim sanırım çünkü çok az su içtim ödem oluyor hemen suyu az icince
Ben orucum iftardan önce bildiririm kilomu insaAllah