G
guzelcem
Misafir
bu gün eşimin odunluğu..kafasını duvara vursam vursam sinirim geçmez-kizgin
Canısı ben sana balyoz göndereyim vurdukça kafasını kendisine getirir:zopa:
bu gün eşimin odunluğu..kafasını duvara vursam vursam sinirim geçmez-kizgin
Dert ararsam çokta devamlı kendimi meşgul ediyorum düşünmeyeyim diye.Benide en çok eşimin tembelliği ve Alzaymır kaynanam depresyona sokuyor.Bu yaştan sonra tahammül gücüde kalmıyor insanda ama başa gelen çekiliyor.
inanırmısın eşimde aynısı arkadas ortamında mesela arkadası kız arkadasına sarılır filan benimkisi hiç yapmaz bende sarılsın isterim,konsere gitmiştik eşim kuzeni sevgilisi arkadaslar filan orda sağıma bakıyorum kuzeni kız arkadasına sarılmış sıkıca,soluma bakıyorum arkadası kız arkadasını sıkı sıkı yanagından öptü..benımkıne bakdım hiç bi faaliyet yok
ona bunu söyledıgımde ise Ya bız evlıyız ben nıye senı herkesın ıcınde öpeyim arkana gecip sarılayım,bizim evimiz var biz rahatız bu konuda onlar aynı evi paylasmıyorlar ondan mecbur öle davranıyorlar dısarda dedi gülermisin aglarmısın !!
yazdıkların cok dogru aslında fakat biz eşimle 2 yıldır normal arkadaştık,gecen yaz 2 hafta flört ettik ben viyanaya dönmek zorundaydım tabi ve viyanada 1 ay kala bildim tekrar istanbula gelip nişanlandım eylül ayında nişan oldu,ben tekrar viyanaya gidip işlerimi hallettim ve kasım ayında istanbula geldim aralıkta evlendik
aslında benim istediğim daha yaşım 22 onun ise 24 Yani sanki 40 yıllık evli gibi davranması beni bunaltıyor,ben biraz daha deli dolu olsun ıstiyorum mesela biz onunla sevgili dönemi yaşayamadık bile doğru düzgün bu yüzden bunları yasamak ıstıyorum bırazda,
Ya sinemadan cıkdıgımızda film hakkında yorum yapalım gülelim tartısalım ıstıyorum fakat o öle deyil,Yada ilişkiden sonra hemen yataktan kalkmak yerine sonra uyumak yerine Beni kollarına alıp yanagımdan öpmesini alnımdan öpmesini yada öylece durmasını istiyorum maalesef olmuyor..
bende moralım bozukken gülemeyen bi insanım zorla bile gülemıyorum mutsuz gibiyim kımseye soylemıyorum kendı kendıme böyle konusuyorum işte...
bu arada bazen senin yazdığın problemleri yaşıyorum bende.. benim de en sinir olduğum şey şu; eşim kayınvalidemlerdeyken gelir herkesi öper bana komşunun karısı muamelesi yapıp bişi demez... boğasım gelio o zaman
Madesam kusura bakma canım ama çok güldüm komşunun karısı benzetmen beni mahvetti :kahkaha::kahkaha: