=madesambu arada bazen senin yazdığın problemleri yaşıyorum bende.. benim de en sinir olduğum şey şu; eşim kayınvalidemlerdeyken gelir herkesi öper bana komşunun karısı muamelesi yapıp bişi demez... boğasım gelio o zaman
ya bu erkekler kendi ailelerinin yanında niye böyle davranıyorlar anlamıyorum
canım ben bunu sorduğumda öle şey mi olur dedi bana.. mesela ailesinden biri varsa koluma gir der elimi tutmaz... bi tuhaflar.. benim annemin yanında bana aşkım der kendi annesinin yanında adımla seslenir..
erkekler bunada ailenin yanında saygı diyorlar...pehhh...canım benimkide aynen öyle...
ya ben de neyi anlamıyorum herkesi öpüyo da bana gelince neden yapamıo... deli oluyorum yaa sanki evli değiliz de yasak aşk yaşıyoruz... bak gene sinirlendim :zopa:
ya ben de neyi anlamıyorum herkesi öpüyo da bana gelince neden yapamıo... deli oluyorum yaa sanki evli değiliz de yasak aşk yaşıyoruz... bak gene sinirlendim :zopa:
madesam kendini erkek tarafı yerine koy bi anlarsın.
erkek kardeşinin karısıyla aile içinde öpüştüğünü vs...
hoş olmuyor ya.
benim kardeşim geline annemlerin yanında hayatım aşkım falan deyince bile rahatsız olurum ben
madesam kendini erkek tarafı yerine koy bi anlarsın.
erkek kardeşinin karısıyla aile içinde öpüştüğünü vs...
hoş olmuyor ya.
benim kardeşim geline annemlerin yanında hayatım aşkım falan deyince bile rahatsız olurum ben
Bebeğim senin koca ana kuzusu birazcık galiba , annesi kızıcak diye ödü kopuyor gibi geldi bana .
canım hiç öle bi kayınvalidem de yok herkes benimkinden korkar ailede.. ama bi cins işte.. ya tamam öpmesin tokalaşsın yani ama tanışmıyomuşuz gibi yapması gücüme gidiyor benim kim ne derse desin
Olmasa da olur bir durum en güzeli kabul etmek o şekilde bence de , Allah başka dert vermesin canım
amin canım amin arkadaşın yazdıklarını okuyunca aklıma geldi sinir oldum yoksa durduk yere takmıyorum bu konuyu hee kayınvalidemlere her gittiğimde yaşıyorum o ayrı