Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bacim aslinda bu videolardan hangisi basen icin bana onu yazarmisin rica etsem asil bana basen icin egzersiz lazim böyle indirip duruyom ama hangisi bana göre bilmiomda vallah bacim.. yardimlarin icin cok ama cok tesekkür ederim cnm essemmm....
cnm slımler bacakalra yonelık zatı
bırde kısa vıdeolar var basenler ıcın o baslıgada bakarsan onlarda ıse yarar ben hergun
10 dk yapıp guzel ıncelmıstımama tabı beslenme ve artı fazla spor
essecim rica etsem bana hangisi oldugunu yazarmisin o kisa video dedigini..
birde bende acilmio hala o dedigim videolar biliomusun sadece slim limbeer ve slim 6 pack acilio....
cnm cok tesekkür ederim indircem insallah videolari.
basini cok agrittim essecim affet beni olurmu.
ama bunlar son olur sanirim cünki bian önce baslamam lazim...
sana nekadar tesekkür edtsem az cnm benim cok tesekkür ederim...
dedigin gibi yaptim oldu acilio vidiolar.
pazartesi baslicam insallah. bu egzersizleri günün hangi vakti yapmak gerekir aceba?
benim ikitane minnosum varda firsat bulmam gerek onlardan, galiba en iyisi sabah onlar kalkmadan dimi essecim?
umarim senin gibi bende iyi sonuc alirim.
mutlaka yazicam sonucalriii.....
ALLAH RAZI OLSUN BACIIIIIM.......-hmm
cnm sabah yapıcaksan oncesınde muhakkak ufakta olsa bısey ye yarım saat sonra yap
ada normal kahvaltı yapıp 1.1.5 saat hazımdan sonra sporu yap
ve spordan once 30 dk ıcersınd eyesıl cay ıcersen yag yakman daha hızlı olur
bısey degıl cmm Rabbım hepımızden razı olsun inş
zerre katkım olursa zayıflamanda ne ala -hmm
aaa nedemek essem yardimin olmasaydi bunlari nasil yapicaktim.
sen nasil zayifladin ya helal olsun...ben cok abur cubur yiyen biriyim birakamiyorum,
bakalim nasil dayanacam görcez, bide cok cikolata düskünüyüm.ama
saglik acisindanda bunlardan uzak durmam gerek, ay allah im insallah sabrini verirde dayanirim, zayiflarim insaalllah... hepimize allah saglik sihhat versin.....
-ayse:tenis:
Beden slim serisini yapıyorum kızlar...start it up bitti...rump it up ın 7.sini yapıcam bugün...slim 6 pack te karın için çok ideal..sadece 11 dk üstelik
kızlar bu videolar çok karışık hepsini nasıl indirip nsıl yapıcaz bi programı yokmu duyduğuma göre çok etkiliymiş bunlar ama nasıl yapıcaz hangisi nereye yönelik cevaplarsanız çok sevinicem..
esseciğim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..indirmiştim önceden ama artık yapmaya başlayacağım inşallah..10 kilom kaldı hedefime :zuzu:veee artık sıkılaşma zamanı canım..:kayris:gerçi bayağı bir sıkılaştım hamdolsun geçen seneki gibideğilim ama olsun daha fazla sıkılaşmalıyım :zonk:
kızlar nasıl indirileceği hakkında detaylı bilgi verirmisiniz linke tıklıyorum bi sayfa açılıyo neye basıcaımı ne yapıcaımı bilen varsa anlatsın lütfenn