canım ben yapamadım. dosyayı indiriyo. bilgisayara cilt seçin falan diyo. olmuyo. senin gösterdiğin örnek gibide değil. lmaz:Aleyküm Selam Melek.
Linkler paralı değil canım,esse arkadaşımız direk bilgisayarınıza indirme linklerini vermiş.
Şu yolu takip ediyorsunuz.
Önce linki tıklıyorsunuz karşınıza iki türlü indirme seçeneği sunuluyor.
Siz Free User kısmını tıklıyorsunuz.
Tıkladıktan sonra bir sayaç göreceksiniz, geriye doğru sayımı bittikten sonra siz;
Dowload diyerek bilgisayarına kaydediyorsunuz.
İşte bu kadar-ayse
Firm It Up!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mix It Up!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Slim in 6
Ramp It Up
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ramp it up da ikinci partda sorun var dolayısıyla video açılmıyor rica etsem linkleri yenileyebilirmisiniz?
ben videolari indiremiyorum, neden acaba bilen varsa yazsin ya