Sobe

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) sadiye
2-Nerde oturuyorsunuz? Almanya
3-Doğum tarihiniz yaşınız:) 29 yasindayim
4-Mesleğiniz Terzilik ögrendim ama su an ayakkabi saticiligi yapiyorum.
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı Rap, Hip Hop, Pop, Baris Manco hayraniyim.
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı Johnny Depp, Avatar
7-Yaptığınız spor Valla evde yapabildiklerimi yapiyorum. :D
8-Giyim tarzınız Spor ve kadinsi
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız Yapabilgim her bakimi yapmaya calisiyorum.
10-Sizi en mutlu eden kişi? Esim ve oglum
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Su an ailemle deniz kenarinda olmak isterdim.
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Artik oglum.
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? Evliligim ve oglumun dogumu.
14-Sizin için Sevgi nedir? Esim
15-Evlimisiniz? Evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:) Aklima gelmedi. :D
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? Babaannemin ölümü.
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Cok sevdiklerim var. :dedikodu:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? Galatasaray :kupa:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:) Asik, anne, mutlu, huzurlu, sevecen :cicikadin:

Ben Lili´yi sobeliyorum. :gulegule:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) LiLi
2-Nerde oturuyorsunuz? İstanbul
3-Doğum tarihiniz yaşınız:) 28
4-Mesleğiniz Eski bankacı yeni ev hanımı
5-En çok sevdiğiniz müzik türü ve sanatçı Me tal ve türleri , Çok var :)
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı Eternal Sunshine Of Spotles Mind - Jean Reno
7-Yaptığınız spor Pilates
8-Giyim tarzınız Yerine göre değişir.
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız Şampuana çam terebentin koyarım mutlaka , yüzüme yumurta akı maskesi yaparım , bir sürü şey deniyorum denebilir :)
10-Sizi en mutlu eden kişi? Kızım
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Uzak , sıcak bir adada ailemle birlikte siesta yapıyor olmak isterdim
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Kızım , kızımla ilgili hayallerim..
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? Kızımın doğumu.
14-Sizin için sevgi nedir? Saygıdır..
15-Evlimisiniz? Evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:) Yaptığım cahillikler :)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? :dertli::dertli:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Cok sevdiklerim var. :dedikodu:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? Fenerbahçe :kupa:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:) Güçlü , sabırlı , mantıklı , inatçı , güvenilir :cicikadin:

Ben güzelcem´i sobeliyorum. :gulegule:

G

guzelcem

Misafir
Canlarım bende öyle telaşa düşdüm ki:iyyyy::dertli::sim3: eşyalarımı yavaş yavaş topluyorum başka eve taşıncam :( inanın neti bile açamaz oldum :( bağışlayın beni :gulegule: ev sahibiyle sorunlar vardı bir türlü kaloriferin derecesini yükseltmiyordu bizde soğuk evde yaşam mücadelesi veriyorduk:( dün eşim öfkeyle ev aradı bulduk yeni evim sıcacık çok şükür bugünde koltuklarımı satdım 550 milyona eşyadan da yaşamakdan da bıkdım inanın gözüm birşeyi görmüyor canlarım bana çok dua edin sıkıntılarımı atlatayım evi taşıyıp yerleşeyim sizlerle sık sık beraber oluruz İNŞAALLAH...

G

guzelcem

Misafir
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) güzelcem
2-Nerde oturuyorsunuz? Hatay ilçesi
3-Doğum tarihiniz yaşınız 39
4-Mesleğiniz üniversitede çalışdım şimdi ise hanım hanımcık ev hanımıyım:)
5-En çok sevdiğiniz müzik türü ve sanatçı her türlüsünü dinlerim kulağıma yeterki hoş gelsin:)
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı aklıma gelmedi:(:kayris:
7-Yaptığınız spor voleybol su tenisi aerobik
8-Giyim tarzınız Yerine göre değişir.spor giyinmeyi çok severim rahat oluyorum ama abiye ve seksi kıyafeti de giyerim:)
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız: saçlarıma restorex serum uyguluyorum dökülmesin diye yaza hazırlık, yüzüme maden suyu ile yıkarım sabah akşam yatarkende doğal gül suyuyla yıkarım yumuşacık oluyor. gece yatmadan önce ayak ve ellerime aspirinli vazelin sürerim daha neler neler yaparım:kayris:
10-Sizi en mutlu eden kişi? Oğluşum ve eşim mesleğindeki başarısıdır, emniyetde ve valilikden gelen maaş terfisi yada takdiri beni çok mutlu eder eşimin başardıkca yükselmesini çok isterim bu beni çok mutlu eder sicil notuda sağolsun emniyet müdürümüz ve valimiz eşimin sicil notunu mükemmel vermiş:eek:-alkis-alkis
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Gönlümden geçen kaplıcalarda villalarında olmayı isterdim sıcacık yerde sakin huzurlu ortam da olmayı isterdim.
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? ALLAHIMA çok dua ederim, ve şükrederim...
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? Oğluşumun doğduğu andı...
14-Sizin için sevgi nedir? Saygıdır.. Vefadır.. herşeydir...
15-Evlimisiniz? Evet....
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir Yaptığım çılgınlıklardı...:kayris::kayris:keyif alırdım:kptmya:-kop
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? 5 ekim günü muğla -aydın otobanyolunda geçirdiğimiz trafik kazasıydı hiç unutamıyoruz çok şükür ALLAHIMA bize tkrar yaşama şansı verdiği için.
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Hepsini severim canı gönülden .
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? CİM BOMMMMMM:kayris:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlat: çok dobrayım dobra konuşmayı severim,sempatik,canayakın eli gönlü cömert biriyim, adam gibi kadınım:kayris:işte güzelceniz kaçmam lazım koli bantları gelicek mucuks sizlere canlarım görevimi başarıyla cevapladım:kayris::kayris::kayris::kayris:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ayser
3.8.l955
Emekli
Rumeli ve Ege türküleri
En son vedayı seyrettim yine seyredebilirim
Yürüyüş
Rahat edeceğim giyim
Arada bi kil maskesi
Çocuklarım
Kardeşlerimle çocukluğumuzda olduğumuz evimizde
Arkadaşlarım
Çocuklarımı kucağıma almam
Sevgi hayattır
Evliyim
Çok var ama ben beş dakkada bi kopuyom nasıl yazayım
Annemi ani kaybedişim
Sevdiklerim 7 yi buldu
Milli Takım
Sabırlı.Çocukları çok seven(ispatlı ödev defterinde adım yazılı).Herşeye ağlayan.tarih meraklısı

Sobe:Gül Gazeli

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.898
1-nick: denizkizi...adım da aslı :)
2-Belçika
3-izmir-25
4-reklamcı
5-valla güzel olan müzikleri dinlerim ama lisedeyken koyu rock dinlerdim :D
6-En sevdiğim film hayat güzeldir. En sevdiğim sanatçı da brad pit (eşim duymasın :D )
7-yazları yürüyüşe çıkarım sürekli kışları ise yürüme bandım var evde belli zamanlarda onu kullanırım,ve sürekli havuza giderim,izmirliyiz sonuçta yüzmeden edemem :D
8-ne beğendiysem onu alırım.Rahat giyinirim ama en çok da pembelere,şirin şeylere bulanırım :D
9-yazları bol su içerim ama kışları hiç içemem :D çok sebze yerim fiziğimi korumak için .tabi bunların dışında güzelliğim için yaptığım bir şey yok.
10-eşim
11-şu an belçikada köpeğim ile salonumda oynamak isterdim.
12-kurtarıcım eşim olur genelde...sıkıntılı anlarımda da normal zamanda da allahıma dua ederim hep. :)
13-eşimin evlilik teklifi :)
14-dağın tepesindeki kar tanesi :)
15-evet
16-valla aklıma gelmedi şimdi :D
17-babamın vefatı :(
18-herkesi çok seviyorum :) sanki aile ortamı gibi :)
19-kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf ! karşıyaka :)
20-asabi,şapşal,gergin,umutlu,aşık
o zaman kim olsun kim olsun,lilav olsun

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) Lilav ismimde pinar
2-Nerde oturuyorsunuz?almanya
3-Doğum tarihiniz yaşınız27
4- ev hanımı
5-En çok sevdiğiniz müzik türü özgün müzik
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı babam ve oglum
7-Yaptığınız spor yürüyüs
8-Giyim tarzınız Yerine göre
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız elimden geldigince makyajli olurum
10-Sizi en mutlu eden kişi? ogullarim
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?
tatilde olmak isterdim
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? ogullarim saglikli olmamiz
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? dogumlarim sanirim14-Sizin için sevgi nedir? emektir15-Evlimisiniz?
Evet16-Başınıza gelen en matrak olay nedir ooo cok var:1:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? su anda aklima gelmiyor
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? samimi olduklarini düsündügüm cok arkadasim var hemen hemen hepsini seviyorum
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?galatasaray
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın inatci,seven.sevilen,samimi sabirli bende hazalimi sobeliyorum

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) ebrulii ismim ebru :sirin:
2-Nerde oturuyorsunuz?manisada
3-Doğum tarihiniz yaşınız 21ağustos1989/22
4-öğrenci
5-En çok sevdiğiniz müzik türü. Pop,rock
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı. Veda Betazıt
7-Yaptığınız spor yapmıyorum :cokkomik:
8-Giyim tarzınız Yerine göre değişiyor
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız yüzümü her gece gülsuyu ile yıkarım makyaj yaparım-ciko
10-Sizi en mutlu eden kişi? Erkanımm
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?
nişanlımla olmak elele dolaşmak :sinifsinif:
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? o değişir ama genelde aşkım ve en yakın dostum müşerrefim
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? evlendiğim gün en önemli olay olcak :acep:
14-Sizin için Sevgi nedir? benm için sevgi birlik beraberlik iyi ve kötü günde destek olmaktır
15-Evli misiniz Hayır :uzgun:
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir? Bilmem hiç düşünmedim :dusun:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? Kötü olduğu için hatırlamak istemiyorum
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Herkesi çok seviyorum ama bende yeri ayrı olanlar kendilerini bilirler :huhuu:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? Tutmuyorum:kahkaha:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın. Aşık,dost canlısı,panik,gülmeyi seven, insanlara değer veren

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar