1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) güzelcem
2-Nerde oturuyorsunuz? Hatay ilçesi
3-Doğum tarihiniz yaşınız 39
4-Mesleğiniz üniversitede çalışdım şimdi ise hanım hanımcık ev hanımıyım
5-En çok sevdiğiniz müzik türü ve sanatçı her türlüsünü dinlerim kulağıma yeterki hoş gelsin
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı aklıma gelmedi
:kayris:
7-Yaptığınız spor voleybol su tenisi aerobik
8-Giyim tarzınız Yerine göre değişir.spor giyinmeyi çok severim rahat oluyorum ama abiye ve seksi kıyafeti de giyerim
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız: saçlarıma restorex serum uyguluyorum dökülmesin diye yaza hazırlık, yüzüme maden suyu ile yıkarım sabah akşam yatarkende doğal gül suyuyla yıkarım yumuşacık oluyor. gece yatmadan önce ayak ve ellerime aspirinli vazelin sürerim daha neler neler yaparım:kayris:
10-Sizi en mutlu eden kişi? Oğluşum ve eşim mesleğindeki başarısıdır, emniyetde ve valilikden gelen maaş terfisi yada takdiri beni çok mutlu eder eşimin başardıkca yükselmesini çok isterim bu beni çok mutlu eder sicil notuda sağolsun emniyet müdürümüz ve valimiz eşimin sicil notunu mükemmel vermiş
-alkis-alkis
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Gönlümden geçen kaplıcalarda villalarında olmayı isterdim sıcacık yerde sakin huzurlu ortam da olmayı isterdim.
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? ALLAHIMA çok dua ederim, ve şükrederim...
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? Oğluşumun doğduğu andı...
14-Sizin için sevgi nedir? Saygıdır.. Vefadır.. herşeydir...
15-Evlimisiniz? Evet....
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir Yaptığım çılgınlıklardı...:kayris::kayris:keyif alırdım
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? 5 ekim günü muğla -aydın otobanyolunda geçirdiğimiz trafik kazasıydı hiç unutamıyoruz çok şükür ALLAHIMA bize tkrar yaşama şansı verdiği için.
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Hepsini severim canı gönülden .
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? CİM BOMMMMMM:kayris:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlat: çok dobrayım dobra konuşmayı severim,sempatik,canayakın eli gönlü cömert biriyim, adam gibi kadınım:kayris:işte güzelceniz kaçmam lazım koli bantları gelicek mucuks sizlere canlarım görevimi başarıyla cevapladım:kayris::kayris::kayris::kayris: