Sevinilmezmi yaa cok tuhaf yorucu tatlı telaşlar heycanlandırdığı gibi cokta sevindirik birsey karısık duygular bunlar anlatabildimmi onuda bilemedim ama sen anlamişsindir biliyorum :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
bu arada bende sana bişşi sölim mi sana gülüyorum ama aynı zamanlarda doğurursak hiç şaşmam.
çünkü: tanıştıktan 9 ay sonra sevgili olduk (9 ay süründürdüm )
sevgili olduktan 9 ay sonra nişanımız oldu
nişandan 9 ay sonra nikahımız olucak yani haftaya
nikahtan 9 ay sonra da düğün olucak :sevindirikasli:
eh düğünden 9 ay sonra bebek gelirse hiç şaşırmam yani :bitter::kahkaha:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bayil: olum ne kadar zulüm etmişsin öyle nan senin ilk geceni cok merak ediyorum ahah bana diyor sen kendine bak önce acilde almayında solugu ayyy koptum :kahkaha::kahkaha: biz daha 4aylık nişanlıyız canem sanmıyorum o noktada oldugunu ama seninki fenalardadır diye düşünüyorum :kahkaha::kahkaha:
Buldum canim bindalli cok seksü evet hürreminde giydikleri oldukça zarif ve süper
Oldukça pahalıdır :ne: dur bakem ben bulam bi iki dene
ooohh mis mekanlar ayarlanmıs ücretler yok kebab ben hepsine para ödücem
valla ben bi de söz verdirttim.kuran üstüne yemin ettirttim beni bekliycek ve imanlı bi insandır beklediğini de düşüyorum.2010 dan beri bekliyo zavallım banane alla allaaa :gul:
bizim ilk gece çok atraksyonlu geçicek gibi görünüyo :kahkaha:
kesinlikle çok seksi ve güzelmiş bindallı.benim boyum uzun olduğu için elbise gibi olanını tercih ediyorum.öteki şalvarlılar bacak boyumdan dolayı çok uzun uzun ortaya çıkıcak bacaklarım :kahkaha:
en iyisi böyle elbise olanını tercih etmek :dance:
nolur anlattttt çatlarım sonra
vaww bayıldım.hep kırmızıya bakmışım buda çok güzel. anladın sen işte bu model yakası herşeyiyle böyle model istiyorum :sevindirikasli: