Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Sevinilmezmi yaa cok tuhaf yorucu tatlı telaşlar heycanlandırdığı gibi cokta sevindirik birsey karısık duygular bunlar anlatabildimmi onuda bilemedim ama sen anlamişsindir biliyorum :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Ahanada cok seksü buldugum bi bindalli var onu alcam alamazsam bile bu modelde diktirmeyi düşünüyorum

bindalli52.jpg

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
aynen ben seviyorum öyle açık yeşil mekanları.hem masrafsız olur.benim dediğim mekanda belediyeye ait bi yer ve başkan tanıdık -kop herhangi bir ücret vermiycem.

eh diğer balo için dediğim mekanda kendi evlerinin önü.oda tamam.

Bu arada bindallı baktın mı ya ben şu hürremin bi kıyafeti var resmini bulup göndericem ondan istiyorum ama nerden bulucam bilmiyorum.çok pahalı.:aglayan:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
bu arada bende sana bişşi sölim mi sana gülüyorum ama aynı zamanlarda doğurursak hiç şaşmam.
çünkü: tanıştıktan 9 ay sonra sevgili olduk (9 ay süründürdüm :cokkomik:)
sevgili olduktan 9 ay sonra nişanımız oldu
nişandan 9 ay sonra nikahımız olucak yani haftaya :)
nikahtan 9 ay sonra da düğün olucak :sevindirikasli:

eh düğünden 9 ay sonra bebek gelirse hiç şaşırmam yani :bitter::kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Buldum canim bindalli cok seksü evet hürreminde giydikleri oldukça zarif ve süper

Oldukça pahalıdır :ne: dur bakem ben bulam bi iki dene :uc:

ooohh mis mekanlar ayarlanmıs ücretler yok kebab ben hepsine para ödücem :sinirli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
bu arada bende sana bişşi sölim mi sana gülüyorum ama aynı zamanlarda doğurursak hiç şaşmam.
çünkü: tanıştıktan 9 ay sonra sevgili olduk (9 ay süründürdüm :cokkomik:)
sevgili olduktan 9 ay sonra nişanımız oldu
nişandan 9 ay sonra nikahımız olucak yani haftaya :)
nikahtan 9 ay sonra da düğün olucak :sevindirikasli:

eh düğünden 9 ay sonra bebek gelirse hiç şaşırmam yani :bitter::kahkaha:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bayil: olum ne kadar zulüm etmişsin öyle nan senin ilk geceni cok merak ediyorum ahahahahahah bana diyor sen kendine bak önce acilde almayında solugu ayyy koptum :kahkaha::kahkaha: biz daha 4aylık nişanlıyız canem sanmıyorum o noktada oldugunu ama seninki fenalardadır diye düşünüyorum :kahkaha::kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
bu nasıl. ben bunu istiyorum işte

Ekli dosyalar

• hürrem_sultan_kırmızı_elbise.jpg
    hürrem_sultan_kırmızı_elbise.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 42
  • 55480240_tn30_0.jpg
    55480240_tn30_0.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 36

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bayil: olum ne kadar zulüm etmişsin öyle nan senin ilk geceni cok merak ediyorum ahahahahahah bana diyor sen kendine bak önce acilde almayında solugu ayyy koptum :kahkaha::kahkaha: biz daha 4aylık nişanlıyız canem sanmıyorum o noktada oldugunu ama seninki fenalardadır diye düşünüyorum :kahkaha::kahkaha:

valla ben bi de söz verdirttim.kuran üstüne yemin ettirttim beni bekliycek ve imanlı bi insandır beklediğini de düşüyorum.2010 dan beri bekliyo zavallım banane alla allaaa -kop:gul:

bizim ilk gece çok atraksyonlu geçicek gibi görünüyo :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
hürrem-sultan-kıyafeti1.jpg

Baak hürremin üstündeki cok hos geldi gözüme aman ben bu diziyi izlemiyorumki arada bakıyorum :kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Buldum canim bindalli cok seksü evet hürreminde giydikleri oldukça zarif ve süper

Oldukça pahalıdır :ne: dur bakem ben bulam bi iki dene :uc:

ooohh mis mekanlar ayarlanmıs ücretler yok kebab ben hepsine para ödücem :sinirli:

kesinlikle çok seksi ve güzelmiş bindallı.benim boyum uzun olduğu için elbise gibi olanını tercih ediyorum.öteki şalvarlılar bacak boyumdan dolayı çok uzun uzun ortaya çıkıcak bacaklarım :kahkaha:

en iyisi böyle elbise olanını tercih etmek :dance:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
valla ben bi de söz verdirttim.kuran üstüne yemin ettirttim beni bekliycek ve imanlı bi insandır beklediğini de düşüyorum.2010 dan beri bekliyo zavallım banane alla allaaa -kop:gul:

bizim ilk gece çok atraksyonlu geçicek gibi görünüyo :kahkaha:

ayy kız bi arkadasim vardı gecen sene evlendi onun ilk gecesi geldi aklima oda cok olaylıydı hahahaha kız kaçacak delik aramıs anlatimmi :cokkomik:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
vaww bayıldım.hep kırmızıya bakmışım buda çok güzel. anladın sen işte bu model yakası herşeyiyle böyle model istiyorum :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
kesinlikle çok seksi ve güzelmiş bindallı.benim boyum uzun olduğu için elbise gibi olanını tercih ediyorum.öteki şalvarlılar bacak boyumdan dolayı çok uzun uzun ortaya çıkıcak bacaklarım :kahkaha:

en iyisi böyle elbise olanını tercih etmek :dance:

Benim boyum kısa yaa napacam bilmiyorum ablam diyor şalvar hepten boyunu kısaltır dedi uzun bişey al dedi bilemiyorum ne olacak ama onun resimdekinin üst modeli öyle olabilir altıda düz elbise tarzı olabilir bakalim :findik:

Gelinlik alıyonmu ben kiralıycam nisanlim öyle istedi :tskler: bende bişey demedim ama diktirip kiralıycam
smilie_girl_013.gif

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Düğün flan oldu bitti bu hanım gelinliğini cıkartmadi ucakla bodruma gittiler öyle sonra garson tabi içecek getiriyor bunlara yiyolar iciyolar falan sonra geliyo vakit cifleşmeye :kahkaha:

Bunun koca dururmu tabi bu kaçmaya calısıyo hep bisiler bahane ediyo yok utanıyorum falan fisman sora bi çişim geldi diyor :kahkaha: eee adamda napsin okadar bekledim 5 dakka daha beklerim diyor ve çişe yolluyor bizim akıllıda oturmus klozete 10 dakka geciyo 20 dakka geciyo ne ses veriyo ne bişey damat tabi kapıya vuruyo bitmedimi diye yok diyor :kahkaha: tamam diyor damak tekrar bekliyor aradan 15 dakka geçiyor tabi bu hala klozette oturuyor ölece :kahkaha:

Sora damat resepsiyonu aramıs eşim tuvallette kaldı aanahtar istiyor :kahkaha: garsonda istiyor sora eşi kapıyı bi acıyor ölece oturuyordum demezmi birde gözleri fal taşı gibi açılmıs eeee tabi damatta affedermi affetmez :kahkaha::kahkaha: yatağı bile beklememiş oldugu yerde birlikte olmuslar uleyn diyo uyuya kalır sanıyodum diyo :kahkaha:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
hahahahaha :kahkaha:

alemmiş ya arkadaşın yarıldım gülmekten.inanmıyorum yaaaaaa :gul::gul::gul:

kızım o kadar bekliycek bu satten sonrada biraz zor oyalarsın.-kop

çok güldüm ya saol bitter iyi geldi :nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki