Söz, Nişan, Düğün ve Çeyiz Hazırlıkları. Tavsiyeler, fikir alışverişi.

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Cancazım kusura bakma bende işe daldım unuttum yazmayı.ben buralardayım görüşürüz sonra bende seni öptüm :panter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Önemli değil canim benim bende öyle ara ara gelip giderim artık abim geldide pc rahat bırakmıyor :zopa:

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
bittercim bu kadar korkamana gerek yok azcık acıcak artık :) renklı severım dıyen arkadas yemek odan beyaz yatak odan beyaz oturma odan kırmızı cok fazla renklı gelmedı bana sabit renkler yani

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
bu koltuk takımından cok daha modern olanları var yengem 5 yıl once evlendı onun koltuk takımı bu modeldi azcık farklı seyler bakın bnce kızlar eleştirdim gibi oldu ama kusura bakmayın

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
nikah yapma konusuna gelince ben düğün günü yaptırıcam nikahıda dugunude beyaz gelinliğimle evet demek bana daha cazip geliyor :) ayrıyetten tekrar nikahlık bak begen nikah gunu ayrı cagır ınsanları uğraşmak istemiyorum kızlar :)

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
benım yemek takımı karaca fıno bone takımdan klasık sevmeye bılırsınız bnde bayılmıyorum ama en guzel onlar duruyor misafrlere renklı renklı cıkaramassın ama kahvaltılık takımlarımı bnde renklı aldım :)

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
katı meyve sıkacagını gordum cnm bnde ıstıyorumda annem dıyo once kesın alınması gereken eksıklerı alalım dıyor ör:tost mak. yemek tk.tencere baharatlık vs.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
minecim hos geldin aha seni önce evlendiriyoruz vayy vayy sevindim bak sonra ben sonra arzu evleniyor evet sen yokken oldukça kaynattık canim.
Katı sıkacağım icin tesekkür ediyorum canim benim benim ceyizimde tencere ve tava setim var o yuzden hiç bakmadim onlar ****l diye götürücem ama çaycı istiyorum ceyizime yakında onuda alıcam insallah. Bindallılar cok hos gercekten hemen hemen arzuyla zevklerimiz tutuyor :sirin::sirin:

İYi geceler bayanlar :sevindirikasli:

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
iyi geceler canım evet once ben evleniyorum size tecrübelerimi anlatırım evlenınce tabı kocacımdan vakit bulabilirsem ((; şaka bi yana zaman azalıyor kızlar sizinde benimde :)) ben çaycımı aldım bittercim fakir in :))caycı baya işe yarıo sabahları eger sende calısmayı dusunuyorsan evlenince çok çok yardımcı olucaktır cnım :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Günaydınnnnnnnnnn

Minecim evet günlerimiz azalıyor yavaş yavaş dediğin gibi çaycı cok kullanışlı birsey daha marka olarak araştırma falan yapmamıştım fakirin bakarım ama sen benden önce kullancan nasıl olsa iyi mi deyilmi söylersin
Hee minecim ilk 1 ay ulaşamayız sana bence :kahkaha:
Yok anacım calısmayı 1 sene sonra düsünüyorum önce almanyayı tanımam gerek :huhuu:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Minecim Günaydın canım;

zevkler ve renkler tartışılmaz.Hiç te eleştirir gibi olmadın tabiki fikrini söyleyeceksin.Zaten ben şimdi için alıcam o renklı yemek takımını.ilerde ağır misafirler için zaten şık bi yemek takımı düşünüyorum. ve kesinlikle karaca istiyorum bende.o kare gibi olanlardan.:) çok şıklar.
mobilya olarak düz ama obje olarak renkli seviyorum.göz yormasın diye.düşüncem bu şimdilik bakalım evi yerleştirince ne çıkıcak ortaya :panter:

Nikah konusuna gelince bende senin gibi düğünde düşünüyodum nikahı o kalabalıkta gelinlikle evet demeyi.ama 12.12. işin içine girince neden olmasın dedim ve çok ta güzel oldu.ayrı bi heyecan oldu benim için 55:

Bitterim Günaydın sanada

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Kızlar iki tane Çaycı beğendim.Renk olarak sanırım ya beyaz yada mavi alıcam.Arçeliği ofiste kullanıyorum.Çok memnunuz yıllardır tık demedi maşallah.

Diğerini de duydum bilgisi olan varmı.Konuşuyomuş çaycı

Ekli dosyalar

• Arçelik-Çaycı.jpg
    Arçelik-Çaycı.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
  • HOMEND-1701-ROYALTEA-KONUSAN-CAYCI__45170635_0.jpg
    HOMEND-1701-ROYALTEA-KONUSAN-CAYCI__45170635_0.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 73

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Hosgeldin canim :elif:
arçelik olan cok hos bayildim.
nikahada birsey kalmadi bişeyler bakabildinmi üzerine

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
Bitterrrrrrrr nikahlığımı aldım :sevindirikasli:

resimdekiler gibi dantelli kolları dirseğe kadar.yakası transparan dantel çok çok çok beğenerek aldım. gördüm ve bu dedim :dance::dance:

Ekli dosyalar

• çok-şık-dantelli-elbise-modelleri.jpg
    çok-şık-dantelli-elbise-modelleri.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 49
  • dantel-işlemeli-çok-şık-mini-elbise-modeli.jpg
    dantel-işlemeli-çok-şık-mini-elbise-modeli.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 43
  • images.jpg
    images.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 44

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Gerçekten cok hos bayildim :durbun: üstünede peluslu pelerin polar bise aldıraydın üsürsün kış günü ama montun felam vardır bak resimleri bekliyorum ona göre :cilgindans:

uzra48

Daimi Üye
Tepki
275
teşekkür ederim tatlım.Evet montum var beyaz gri kareli.masraf yapmıyım dedim.çünkü belediyeyle ev nerdeyse dip dibe. :1:

ayrıca şekerim bodrumda yaşıyorum daha soğumadı buralar yağmur gelip gidiyo sadece :nazo::nazo:

resimleri atıcam tabiki şekerim.facede bakarsın :huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
teşekkür ederim tatlım.Evet montum var beyaz gri kareli.masraf yapmıyım dedim.çünkü belediyeyle ev nerdeyse dip dibe. :1:

ayrıca şekerim bodrumda yaşıyorum daha soğumadı buralar yağmur gelip gidiyo sadece :nazo::nazo:

resimleri atıcam tabiki şekerim.facede bakarsın :huhuu:

Bakarım bebem ordanda farketmez
ayyy kutlama yaparız burdada sana :teytey:
coşarız azıcık :panter:
Yaa ben nikahımda ne giycem bilmiyorum ama kuyruklu bi elbise olabilir mini kuyruklu :eek:pucuk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar