Sperm bankasından çocuk sahibi olmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bence cok yalnis cünkü o cocuk büyünce babam nerde diyecek, herkesin babasi var benim neden babam yok diyecek.Böyle cocuk doguran anne ne cevap verecek.
Birde kim oldugunu bilmediginiz adamda cocuk sahibi olmak bence yalnis insan sevdigi erkegin cocugunu tasimak ister benim düsüncem bu.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
bence de yanlış git helalinden çocuk sahibi ol anne olmayı her kadın ister hakkıda buna lafımız yok amma işi de böyle çözemezsiniz o çocuğa yazık ilerde o çocuk babasını tanımak istediğinde ne olacak sen sadece bir erkeğin spermlerinden oldun yavrum mu diyeceksin !!!

leylaşah

Aktif Üye
Tepki
65
ya nereye gıdıyoruz
bu meselelerı dogal hale getırmeye calısıyolar ama cok yanlıs
babası olmayan bı çocuk
soyu sopu bellı olmayan babası yokkk
buyuyunce çocuga ne denır babası hakkındaa

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
Bende karşıyım böyle bir duruma, aslında ben biraz kaderciyim bu konuda,
Allah nasip ederse verir, vermezse tıp çok ilerledi istiyorsam eğer tedaviye başvururum,
öylede olmuyorsa takdiri ilahi derim..
Ama böyle bir şeye başvurmam..

Tepki
8.216
çok saçma çokkkkkkkkkkkkkkkkk..... bır çocuğu babasız bırakmak haınlık bence... hayat boyu babalığı tadamayacak yazıkkkk

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kesinlikle onaylamıyoum böyle bi sistem yayılınca ileride kardeş kardeşle baba çocuğuyla evlenebilir allah kousun daha kötüsü olamaz zaten.....

zühre

Üye
Tepki
56
Eninde sonunda bulmaz mı o çocuk babasını ya da o baba evladını... E nerede kaldı o zaman sperm babalığı... Tuhaf bir durum... Ama yadırgamamak lazım.

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
mümkün degil tasvip etmem.sevdıgın erkek ten cocuk dogur doguracaksan.gelecekte ne sıkıntı ceker o cocuk bunu düşünsünler önce ne sözlere maruz kalır.

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Çok yanlış buluyorum. Ayrıca bayanların yalnızca çocuk sahibi olmak adına böyle birşey yapması kabul edilemez bir bencillik örneğidir. Kendi isteklerin uğruna bir canlınin bir insanın yaşamını istemeyceği bir şekilde sürdürmesine neden olacaksın. Evine bir evcil hayvan almıyorsun,bir oyuncak almıyorsun,Duyguları düşünceleri olan bir varlık getiriyorsun dünyaya herşeyden önce onu düşünmelisin. Ayrıca aşırı kuralcılığa mantıksız kurallara karşıyım fakat toplumun bazı değerleri korunmalıdır. Aile toplumun yapıtaşıdır ve aile kurumunun korunması adına gereken önlemler alınmalıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar