Şu anda ne örüyorsunuz?

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
nk83 arkadaşım şimdi gördümde mesajını bilgisayarımız bozuktu bugün yapıldı benim yaptığım bu boncuklu patiği şöyle anlatayım önce siyah iple tek şişe 50 ilmek attım ikili lastik örgüsüyle bir karış ördüm ama kesmedim örgüyü sonra renkli ipliğe boncukları geçirip bu 50 ilmeğin üzerinden 30 tane ilmek çıkardım bu boncuklu kısmıda haroşa ördüm her sırada her iki yandanda birer ilmek keserek 8 ilmek kalana kadar devam ettim daha sonra bu 8 ilmeğide uzunca bir şekilde ördükten sonra(burada yalnız ayak bileğimin çevresini saracak kadar ayarlayarak devam ettim onu sen kendi ayak bileğine göre ayarlarsın)daha sonra bu 8 ilmeğide kestikten sonra öbür yanıda bu şekilde ördüm bittikten sonra her iki yanı siyah olan yeri dikitim ve patiğin etrafınıda tığlayıp önünede bir çiçek yapıp bitirdim inş açıklayıcı olmuştur yine sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
nk83 arkadaşım şimdi gördümde mesajını bilgisayarımız bozuktu bugün yapıldı benim yaptığım bu boncuklu patiği şöyle anlatayım önce siyah iple tek şişe 50 ilmek attım ikili lastik örgüsüyle bir karış ördüm ama kesmedim örgüyü sonra renkli ipliğe boncukları geçirip bu 50 ilmeğin üzerinden 30 tane ilmek çıkardım bu boncuklu kısmıda haroşa ördüm her sırada her iki yandanda birer ilmek keserek 8 ilmek kalana kadar devam ettim daha sonra bu 8 ilmeğide uzunca bir şekilde ördükten sonra(burada yalnız ayak bileğimin çevresini saracak kadar ayarlayarak devam ettim onu sen kendi ayak bileğine göre ayarlarsın)daha sonra bu 8 ilmeğide kestikten sonra öbür yanıda bu şekilde ördüm bittikten sonra her iki yanı siyah olan yeri dikitim ve patiğin etrafınıda tığlayıp önünede bir çiçek yapıp bitirdim inş açıklayıcı olmuştur yine sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

Yaa çok teşekkür ederim çok güzelde anlatmışsın not aldım yaparım inşallah sağolun

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
Benim kaybettiklerim yoktur, vazgectiklerim vardir

Bu hirkayi örüyorum... ins güzel olacak bitince eklerim..

Ben kapsonlu örüyorum. Bitince eklerim...

Bitti ama resmi ekleyemedim kizlar.
En yakin zamanda ekliyecegim. Yardim almam gerekiyor Resim eklemek icin.
2 tane daha ördüm onlarida ekliyecegim.. Cok yakinda.

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
Patikler çok hoş olmuş kolayda galiba yapasım geldi elinize sağlık...

İnşallah bu sefer toparladığımda güzel birşey çıkar ortaya yeni bir süveter denemem :)

454002.jpg

454004.jpg

nk83 canim bu modelin adi nedir? Cok hos olmus ellerine saglik..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Sizinkide çok şeker olmuş pamuk gibi bayıldım elinize sağlık...

İnşallah bu sefer toparladığımda güzel birşey çıkar ortaya yeni bir süveter denemem :)

454002.jpg

454004.jpg

nk83 canim bu modelin adi nedir? Cok hos olmus ellerine saglik..

Teşekkürler valla annemden öğrendim o çiçek modeli diyor 3 ilmeği keserken aynı anda yine arttırarak 3 ilmeği geri koyuyorsun aslında ben yanlış yaptım modeli ikinci sıradaki çiçeği yaparken kaydırıyormuşsun alttaki iki çiçeğin ortasına gelmesi gerekiyormuş ama ben düz yapmışım böyle oldu...

Lastiği yapıp bitirdikten sonra bir sıra ters örüyorsunuz sonra bir ilmek düz alıp 3 ilmeği birlikte alıp çıkartmıyorsunuz şişi geçirip ilmek alıyorsunuz çıkarıp bir ilmek daha tekrar aynı yere batıp son ilmeği alıp çıkarıyorsunuz böylece 3 ilmek kesip 3 ilmek arttırıyorsunuz sonra 1 düz 3 ilmek çiçek yapa yapa tamamlıyorsunuz sonra arkasını dönünce 2 sıra ilmekler hangi yöndeyse o yöne örüyorsunuz tersi ters düzü düz ardından yine başa dönüp 1 sıra ters örüp yine çiçekleri yapıyorsunuz çok anlatamamış olabilirim ama böyle örüyorum :hulya:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
kendi ayakcağzıma bu boncuklu patiklerden örüyorum-kop-kop-kop

454002.jpg

454004.jpg

Bu hirkayi örüyorum... ins güzel olacak bitince eklerim..

Ben kapsonlu örüyorum. Bitince eklerim...

Bitti ama resmi ekleyemedim kizlar.
En yakin zamanda ekliyecegim. Yardim almam gerekiyor Resim eklemek icin.
2 tane daha ördüm onlarida ekliyecegim.. Cok yakinda.

Çok hamarat gördüm sizi , elinize sağlık kızlar.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Sağol LiLicim

attachment.php

attachment.php

Süeteri bitirdim buna başladım ama ok işareti yaptığım yerdeki eksiltmeyi yanlış yaptım herhalde bir garip oldu sökücem büyük ihtimalle tersten mi kesiyoruz düzdenmi yada nerden :) yardımcı olan olursa sevinirim...

Ekli dosyalar

• 454 019.jpg
    454 019.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 127
  • 454 020.jpg
    454 020.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 101

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
[=nk83;520121]

attachment.php

attachment.php

Süeteri bitirdim buna başladım ama ok işareti yaptığım yerdeki eksiltmeyi yanlış yaptım herhalde
bir garip oldu sökücem büyük ihtimalle tersten mi kesiyoruz düzdenmi yada nerden :) yardımcı olan olursa sevinirim...

Ben bu modeli bilmiyorum canim. Valla süpersin. Ellerine, yüregine enegine saglik..:)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Kolay gelsin maviboncuk güle güle taksın inşallah...

Bakin kizlar kutu cola acacagindan ördügüm gir cüzdanim.
Netten aldim modelini. Umarim begeneceksiniz.
Bgün dikitim astarini fermuaraini bitireli 3 saat oldu.

Evde artik ipleri degerlendirdim.

42 tane kapaktan olustu bu cüzdan.
Bu kapaklardan çok güzel şeyler yapıyorlar ya sizinkide çok güzel olmuş güle güle kullanın...

[=nk83;520121]
attachment.php

attachment.php

Süeteri bitirdim buna başladım ama ok işareti yaptığım yerdeki eksiltmeyi yanlış yaptım herhalde
bir garip oldu sökücem büyük ihtimalle tersten mi kesiyoruz düzdenmi yada nerden :) yardımcı olan olursa sevinirim...

Ben bu modeli bilmiyorum canim. Valla süpersin. Ellerine, yüregine enegine saglik..:)

Valla bende 2 modeli birleştirdim bu çıktı ortaya ama yaka kısmından eksiltme yapınca bir tuhaf oluyor anlamadım gitti o kısmı söküp düzeltmeye çalışıcam bakalım ne olacak...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ay ben simdi kizimin telefonuna canta oruyorum desem,hepiniz gulersiniz bana:dill:
hirkalar,patikler,atkilar,ne beceriklisiniz boyle hanimlar,,,,

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Kolay gelsin maviboncuk güle güle taksın inşallah...

Bu kapaklardan çok güzel şeyler yapıyorlar ya sizinkide çok güzel olmuş güle güle kullanın...

Valla bende 2 modeli birleştirdim bu çıktı ortaya ama yaka kısmından eksiltme yapınca bir tuhaf oluyor anlamadım gitti o kısmı söküp düzeltmeye çalışıcam bakalım ne olacak...

mkcım çok hamaratsın valla maşşallah allah nazarlardan saklasın ben atkıdan başşka bişey öremiyorum :lilav:
teşekkür ederim buarada canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar