Şu anda ne örüyorsunuz?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
ay ben simdi kizimin telefonuna canta oruyorum desem,hepiniz gulersiniz bana:dill:
hirkalar,patikler,atkilar,ne beceriklisiniz boyle hanimlar,,,,

Ay niye gülelim yahu sen ekle bakayıııım :hulya:

mkcım çok hamaratsın valla maşşallah allah nazarlardan saklasın ben atkıdan başşka bişey öremiyorum :lilav:
teşekkür ederim buarada canım

mk benim dimi :cokkomik: teşekkür ederim bende yeni yeni yapmaya başladım işte ölçüleri tutturamıyorum eksiltme yapamıyorum kol yap desen tısss öğrencem işte en güzel örgüde dümdüz çıkıyorum :kivir:

Bu arada o lila yeleğin yanlış yerini söküp tekrar yapayım dedim örnekli yere kadar sökmüşüm patır patır indi aşağı en baştan başladım şaşkın ördek ben :dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Ay niye gülelim yahu sen ekle bakayıııım :hulya:

mk benim dimi :cokkomik: teşekkür ederim bende yeni yeni yapmaya başladım işte ölçüleri tutturamıyorum eksiltme yapamıyorum kol yap desen tısss öğrencem işte en güzel örgüde dümdüz çıkıyorum :kivir:

Bu arada o lila yeleğin yanlış yerini söküp tekrar yapayım dedim örnekli yere kadar sökmüşüm patır patır indi aşağı en baştan başladım şaşkın ördek ben :dertli:

ay pardon canım nk yazcaktım:hihi:ben söktüğümde bi daha yapasım gelmiyo örgüyü:1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Eliscim yapıpta bitirdiğinde mutlaka ekle canım niye gülelim bak negüzel değişik bir fikir bende kendi kızıma yaparım nasıl seviniri nasıl:sirin:
Büyük cadıma yaptığım bere bitti bence güzelde oldu :sirin:küçük cadımında bolerosu bitsin ikisini birlikte ekliycem :sirin:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Eliscim yapıpta bitirdiğinde mutlaka ekle canım niye gülelim bak negüzel değişik bir fikir bende kendi kızıma yaparım nasıl seviniri nasıl:sirin:
Büyük cadıma yaptığım bere bitti bence güzelde oldu :sirin:küçük cadımında bolerosu bitsin ikisini birlikte ekliycem :sirin:

bekliyoruz canım

nk olur bebişime koyarım bende:hihi:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
ben de nakış işliyorum bu ara...ilk kez deniyorum ama zaman geçsin diye işte..
kumaşa şekli çıkartıyorum önce sonra da elde işlemye başlıyorum...bir kaç tane oldu bitsinfotosunu eklerim :huhuu:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Ay maviboncuk çok takdir ettim önünde eğiliyorum :buyrun: valla görmek isterim bitince ben hiç cesaret edemem o kadar büyük şeyler örmeye bravo valla kolaylar gelsin (iplikte ilginçmiş)...
----
Denizkızı kolay gelsin ben bir kere denemiştim nakış yapmayı güzel oldu ama nedense devam etmedim sen ekleyebilirsen resim eklede banada heves gelir belki...

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
teğelleme işi benim en sevmediğim iş evimde makine vardı ne güzel..burada elle yapmak zorundayım bitti ancak teğellemediğim için resim çekemedim :(:ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar