Supernatural 4x03
"Winchester?" deyip ikisininde bakması direkt oooo John dedim :gul: yıl kaç Deaaan bak bakem :ko 1973!!!
- Hey, McFly sahnesi
Resmen Back to the Future filmi gibi başladı bu bölümü çok sevecem :kayris:umarım annesi Dean'e aşık olmaz Marty'nin ki olmuştu
Genç ve yaşlı John süper seçim
Bu John'u yaşlıyken de severdim gençken de sevdim
Ay buna çok güldüm
Dean : Anne Sammy, her neredeysen...annem tam bir fıstık
Cehenneme gideceğim. Yine :ne:
Baba tamam da annede işler karışık ne oluyor be :ne: avcı mavcı :bayil:
Dean'in dedesi ne enteresan adamdı he
adamın adı Samuel
Sam adı oradan geliyor herhalde ama en iyisi Dean'in adı da büyük annesinden geliyor Deanna Dean çok bozuldu :ko azcık güleyim sonra devam :gul:
Valla Nisan 1973 de işler karışık John'un yerini Mary almış John mu tavana yapışan kişi olacak anlamadım gitti
Dean'in ağzının bozukluğu dededen ve anneden geçmiş galiba
Yaa Dean genç annesi ile konuşuyor kız ilerde John ile aile kurup güvende olmak istiyormuş ama çocuklarının böyle avcı gibi büyümesi de en büyük korkusuymuş ahh be Mary bir bilsen ikiside ne yaman çıktı
ama bunu duyunca Dean üzüldü ya oops
Ooo annesine ağlayarak "2 Kasım 1983'de yataktan sakın çıkma. Birşey görsen de duysanda bana söz ver sakın yatağından kalkma" dedi :uzgun: kız tamam dedi de ee olayı değiştirdi bu :ne:
Büyükanne dede ve John öldü ne oluyor be:ayk:Amaaanın sarı göz John'u hayata döndürürüm dedi ama izin istedi :ne: 10 yıl sonra evine uğrayıp küçük birşey yapmak için eyvaaah Sam olayının izni yetiş Dean!!!
Tühhh be
anlaşma onaylandı John hayata döndü Sam'in gelecek aynı tas aynı hamam :uzgun:
Gerçek zamana döndüler
Castiel : Kader değiştirilemez Dean.Tüm yollar aynı sonuca çıkar.
Dean : Öyleyse neden beni geri gönderdin?
Castiel : Gerçek için.Şimdi yaptığımız
her şeyi biliyorsun.
-------
Dean : Sam nerede?
Castiel : 425 Waterman. Kardeşin tehlikeli bir
yolda gidiyor, Dean.Ve yolun sonu nereye
gidiyor bilmiyoruz.Durdur onu.Yoksa biz durdururuz.
Ooo sonu güzeldi
:kayris:Süper bölümdü ya bayıldım :kayris: