5x18
Şimdi de Dean kendi başına iş yapmaya başladı :ne: Bobby amcam yine iyi konuştu he
- Vazgeçemezsin evlat.
- Sen babam değilsin. Bana bağlı değilsin. Nedir o?
- Kafama sıkmak istediğim mermi.Her sabah bakıyorum ve düşünüyorum.Belki bugün yapmam gereken gündür diye.Ama yapmıyorum.Asla yapmayacağım.Neden biliyor musun?Çünkü sana vazgeçmeyeceğim diye söz verdim!
Aaaa Adam geldi :ilknur: OOo ben Michael'in kılıcı yada bedeni gibi birşeyim dedi :ne: Winchester kanından olduğu için Dean yerine o gelmiş
Dean Sam'e sana inanmıyorum nasıl olur bilmem seni kandırmanın yolunu bulacaklar şeytan bedenini ele geçirince seninle savaşması gereken biri olmalı. O kişi Adam değil ben olmalıyım falan dedi off çok dramatik konuştular ya iyiydi
Ooo Castiel giden Dean'i yakalayıp fena benzetti
Aman Adam'ı yem olarak kullanmışlar Dean'in yerine geçmiyor :bayil: Dean'i istedikleri yere çekmek istiyorlarmış o yüzden zayıf yönleri olarak gördükleri için kardeşlerini almışlar illa onu kurtarmak isteyeceklerini biliyorlarmış :ne:
İki kardeşine de kan kusturunca Dean Michael'ın bedeni olmayı kabul etti
ama Sam'e göz kırpıp evet demeden önce istekleri olduğunu söyledi çakaaal
korunmasını istediği kişiler var ve bedeni almadan önce Zachary'i küle çevirmesini istedi didişirken de ooo bir anda Zachary'i öldürdü :ne: etraf karıştı Adam içeride kaldı Cass gitti gibi amaaan :cilgindans:
Sam : Gözlerini gördüm. Orada evet demek üzereydin.Fikrini ne değiştirdi?
Dean: Gerçekten mi? En berbat şey.Dünyanın sonu geldi.Duvarlar üzerimize geliyordu sana baktım ve düşündüm.Beni bu noktaya bu serseri getirdi dedim.Sadece seni yüz üstü bırakmak istemedim.
- Bırakmadın. Neredeyse bırakıyordun ama bırakmadın.
- Sana bir özür borçluyum.
- Hayır dostum.Değilsin.
-Söylememe izin ver. Bu ağabey olmaktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sen benim için her zaman
burnu akan göz kulak olmam gereken küçük bir çocuktun.Sanırım artık böyle olmadığını
ikimiz de biliyoruz.Eğer bana inanacak kadar büyüdüysen en azından ben de karşılığını böyle vermeliyim.Kaderi falan boş ver. Ben onlarla kendi yöntemlerimizle dövüşelim diyorum.
- Bana uyar.
Çok tatlılardı be
5x19
Dean turtaların içine düştü açııık büfe ya şu hileciye fıtık oldum en olmadık anda çıkıp duruyor -kizgin
5x22
Sezon Finali
Dean yapar yapacağını İmpala ile dalar araya
"Selam çocuklar
"
Ooo Castiel patladı :ne: Bobby öldü :ne: Dean'in kemikler çıtır çıtır yüzü gözü dağıldı kıyamam hala seni bırakmayacağım Sam diyor :ayk: Ooo Sam de hatıralar sarmış dört bir yanımı :sarki: durumu oldu
Michael ile atladılar be
Castiel geldi Dean'i ve Bobby'i iyileştirdi...
Dean Sam'e söz verdiği gibi Lucy'nin yanına gitti Sam dışarıdan onları izledi ama gerçek Sam'miydi bilemedim
...ama Sam'i eski Sam olarak sadece finalde görebileceğiz gibi ya bu gelen bir tuhaf
6.Sezondayım :kayris:
6x1
Dean aile babası gibi ne enteresan geldi gözüme ya :ne: eski ve yeni hali olarak geçişler harika olmuş eskiden kapılara pencerelere tuz döküyordu şimdi ocaktaki yumurtaya
impala da yok
tamircilik yapıyor sanki boş boş yaşıyor :ne: Dean'i hemen çıkarın oradan dayanamayacağım
Oooo aslan be enteresan işler yine buldu bunu Dean geri döneer :sila: Sarı göz meydanda
Dean'i öldürürken Sam geldi :ilknur:
Sam aslında 1 yıldır oradaymış ama Dean kendisine hayat kurarken karşısına çıkamazmış :ne: leeen Dean'in hayatı sensin delirtme beni ay bu Sam uyuz geldi uyuz gidecek Anne tarafından 3 kuzenle avcılık yapıyormuş aaa Samuel dede de var :gul: Yaa Dean'i de almak istemişler ama Sam kardeşini bu işin dışında tutmak istiyormuş ay fıttıracam dünkü bebeye bak :kahkaha:
Bobby'de Sam'i biliyormuş :bayil: ay Dean koynunda yılan beslemiş gibi resmen onun yerine karar verilmiş çıldıracak oğlan bu Dean'e yapılır mı be Bir de saf saf sen kurtulmuştun Dean aile kurmuştun demezler mi yahu adam kardeşini nasıl kaybetti neler oldu hergün tekrar tekrar ölmüştür be ne kurtulması ay çok kızdım ağzıma geleni basasım geliyor :gul:
Bu Lisa da da ne şüphe çekici bir anlayış var anlamadım gitti. Kadın anlayıştan çatlayacak :ne: Bu Ben'de Dean'in çocuğu gibi hala şüphelerim gitmedi muallakta bırakıyorlar sanki
bence kadın Dean babası olduğu için onlarla kalmasına tamam dedi sorun yaşanmasa gerçeği birgün söyleyecekti gibi neyse anlarız illa ki...
6x2
Bebekli bölüm :1: ay çok güldüm :ko ilk başta Dean bebeğin altının kirlenip kirlenmediğini öğrenmek için evire çevire bakarken öldüm gülmekten
ama sonra profesyonel baba gibi uyuttu etti Sam bile şaşırdı
Replikler iyiydi
bebeğe "Uslu durursan sana para veririm" dedi
bezlerken de bipppten bir bombayı etkisiz hale getirmek gibi diyooo
Bebiş şekil değiştiren çıktı :gidiyom:
----------
0:58
Bebek : Eeeeee
Dean : Eeeee :ne:
---------
Şaibeli Kadın
: Bebeğin adı ne?
Dean : Bobby
Sam : John
Kadın : ?
Dean : Bobby John
:dance2: Bölüm sonu Dean ve İmpala geri döner :dance2:
6x4
Ay Bobby'nin Dean ve Sam'e telefonda attığı fırça çok bombaydı bayıldım arada sarsmak gerekiyor oğlanları tabi
Ekibin kurtarıcısı be :kayris:
--------------------
Bunları eklemeyi unutmuşum
Sam kendisine yeni araba yapınca Dean tuhaf karşılamıştı sonra kazaya kurban gidince içimde kalmasın oldu