Survivor - Tv8

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Bennu'nun gitmesine çok şaşırdım.
Gazetede yazılana göre Irmak yarışmadaki Yapımcılardan birinin sevgilisiymiş

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Geçen gün 2.sayfa programına Fatmagül çıktı.
Allahım çok güzel kız bakakılacak kadar amaaaaaa işte aması var
gerçekten tiki bu kız galiba!
İsmini sordular. İşte Fatmagülün suçu ne diye dalga geçenler olduğunu alıştığını falan söyledi.
Sonra dediki o diziyi ben de seyrediyordum ama bu kadar isim arasından neden bu ismi seçmişler dedi:ne:
Galiba farkında değil Hülya avşarın rol aldığı aynı adlı filmin. Film 1986'da çekilmiş. Bizim kız 1990'da doğmuş.
Annesine babasına sormalı o kadar isim varken neden bu ismi koydunuz. Filmi hiç mi duymadınız o ıyıllarda diye.
Bu sadece 2011'de çekilen dizi versiyonunu biliyor..

Paee

Yeni Üye
Tepki
9
Bende survivor takipcisiyim:)

Ünlü,eri tutuyordum en basindan beri

Ama Dagmar gönüllülere gectigi den beri garip bisekilde göülleri tutmaya basladim halbuki Daghan Favorim fln degil ama bilmiyorum simdi kimseyitutmuyorum dogukandacok sert cikislari olmaya basladi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bizde önceden eşimle didişirdik.Ben en baştan beri ünlüleri tutuyorum.Eşimde gönülleri :hihi: Dağhan diğer adaya geçtiğinden beri ki kendisine çok sinir olmaya başlamıştım :) nedense ünlülere antipatik yaklaşmaya başladım.Şuan kimseyi tutmuyorum.Haklarında hayırlısı neyse o olsun :findikim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.001

420970.jpg

90_.png

20:00
Survivor

Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)

Kimler bir hafta daha adada kalmayı garantileyecek? Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Geçen gün 2.sayfa programına Fatmagül çıktı.
Allahım çok güzel kız bakakılacak kadar amaaaaaa işte aması var
gerçekten tiki bu kız galiba!
İsmini sordular. İşte Fatmagülün suçu ne diye dalga geçenler olduğunu alıştığını falan söyledi.
Sonra dediki o diziyi ben de seyrediyordum ama bu kadar isim arasından neden bu ismi seçmişler dedi:ne:
Galiba farkında değil Hülya avşarın rol aldığı aynı adlı filmin. Film 1986'da çekilmiş. Bizim kız 1990'da doğmuş.
Annesine babasına sormalı o kadar isim varken neden bu ismi koydunuz. Filmi hiç mi duymadınız o ıyıllarda diye.
Bu sadece 2011'de çekilen dizi versiyonunu biliyor..

Yeni nesil pek bi ... enteresan :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.001

420970.jpg

90_.png

Survivor

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)

Ünlüler takımı başarısız geçen bir hafta ve yaşadıkları kaybın ardından tekrar yükselişe geçebilecek mi? Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
ismi gibi duygularını çok yoğun yaşıyormuş.
biraz da ağzını kapatıp kendi içinde yaşamalıydı duygularını :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
420970.jpg

90_.png

Survivor

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)

Duygu adadan ayrıldı. Gönüllüler takımı Duygu'nun ardından neler söyledi? Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Survivor, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hem birbirleriyle hem açlıkla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor. Yarışma bu sene Panama'da bir adada çekiliyor.

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ünlüler mi? Gönüllüler mi?

Heyecanla beklenen program "Survivor" 2 Mart'ta seyirciyle buluşuyor...

basliksiz-1_6041784353059dbe2ad51.jpg

Heyecanla beklenen program "Survivor" 2 Mart'ta seyirciyle buluşuyor... Ünlüler ve kadrosu belirlendi.
Yarışma süresince, Ünlüler'in bu sefer farklı hallerine şahit olacağız. Ada hayatı onların bilinmeyen yüzlerini bizlerle buluşturacak. Gönüllüler'de ise bir sürü yeni farklı kişilikler tanıyacağız. Gün geçtikçe onları da benimseyip, yarışmada hangi tarafta olduğumuza karar vereceğiz.

Denildiği gibi, Survivor bir takım yarışması... Güçlü ve uyum içinde olan takim bir adım öne geçecek...

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Survivor yarışmacılarından iddialı açıklamalar

Survivor'ın bu yılki yarışmacıları Türkiye'den ayrılmadan önce neler söyledi?

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler bu akşam saat 20.00'da Star TV'de başlıyor.

Survivor'ın bu yılki yarışmacıları Türkiye'den ayrılmadan önce "Nedir Ne Değildir?"in mikrofonlarına iddialı açıklamalar yaptı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar