Survivor - Tv8

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Gecen sene hilmicem kazanır diyen müneccim kimdi burda :D
Nk83 tü galiba
Bu seneki tahmininizi alalım

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
483140.jpg

90_.png

20:00
Survivor

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)

Yedinci sezonuna çok daha güçlü başlayan Survivor, ilk eleme günüyle ekranda... Yeni sezon beşinci bölümü ile ekrana gelecek programda bu akşam bir yarışmacı adaya veda ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Survivor yeni sezonuyla ekranlarda... Her hafta farklı bir maceraya yelken açan Survivor, yeni sezonunda Dominik’te gerçekleşiyor. bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar; Tolga Karel, Gökhan Keser, Ahmet Dursun, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Eda Özerkan... Yarışmanın gönüllü yarışmacıları; Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
483145.jpg

90_.png

Survivor

Survivor'da tartışmalar çok erken başladı. Geçen hafta yapılan SMS oylaması sonucu adadan elenen isim ünlüler takımından Eda Özerkan oldu. Adada bu hafta neler yaşanacak? Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Survivor yeni sezonuyla ekranlarda... Her hafta farklı bir maceraya yelken açan Survivor, yeni sezonunda Dominik’te gerçekleşiyor. bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar; Tolga Karel, Gökhan Keser, Ahmet Dursun, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Eda Özerkan... Yarışmanın gönüllü yarışmacıları; Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
502257.jpg

90_.png

Survivor

Kıran kırana geçen ödül oyununda takımlar yine karşı karşıya gelecek ve sürpriz ödül için yarışıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Survivor yeni sezonuyla ekranlarda... Her hafta farklı bir maceraya yelken açan Survivor, yeni sezonunda Dominik’te gerçekleşiyor. bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar; Tolga Karel, Gökhan Keser, Ahmet Dursun, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Eda Özerkan... Yarışmanın gönüllü yarışmacıları; Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
O Hayat Benim'i izliyordum şimdi Survivor'a geçiş yaptım ve bir anda karşıma çıkan Tolga Karel'e gıcık oldum galiba :ne: ne diye böğürüyordu anlamadım

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
483150.jpg

90_.png

Survivor

Brogramda bu akşam bir yarışmacı adaya veda ediyor. Daha ilk gününden itibaren büyük çekişmeye sahne olan adada heyecanlı bir bekleyiş var. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Survivor yeni sezonuyla ekranlarda... Her hafta farklı bir maceraya yelken açan Survivor, yeni sezonunda Dominik’te gerçekleşiyor. bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar; Tolga Karel, Gökhan Keser, Ahmet Dursun, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Eda Özerkan... Yarışmanın gönüllü yarışmacıları; Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Tv'yi bir açtım birbirlerini yemeye başladılar ya :ne:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Tekme attığı kız çok gıcık biri ama. Zaten Acun da dedi Sahra'ya: senin yüzünden cinnet geçirdi dedi.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Akşam tilki kürkçü dükkanına geri dönüşü gibi oldu Akın yine gönüllerin adasına gitti ama ben çok şaşırdım kendim büyük ihtimal tolga ile duyuguyu yollarla diyordum ama ünlüler değişik bir hamle ile Akını gönüllüler adasına postaladılar Duygunun gönüllüler adasına gitmesine sevindim kızcazı çok üzyorlardı orda özellikle Ahmetinşallah dediğin gibi aKın birinci olmaz Füreyyacım hiç hazetmiyorum o adamı:saplak:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Akşam tilki kürkçü dükkanına geri dönüşü gibi oldu Akın yine gönüllerin adasına gitti ama ben çok şaşırdım kendim büyük ihtimal tolga ile duyuguyu yollarla diyordum ama ünlüler değişik bir hamle ile Akını gönüllüler adasına postaladılar Duygunun gönüllüler adasına gitmesine sevindim kızcazı çok üzyorlardı orda özellikle Ahmetinşallah dediğin gibi aKın birinci olmaz Füreyyacım hiç hazetmiyorum o adamı:saplak:

Akın bütün oyunları kazanıyor ama dedikoducu bir tip..
Yalnız dün akşamki oylamada sonucu önceden kestirdi bu adam.
eğer olayın akışını değiştirmese 4 Tolga 4 Akın çıkacaktı ve gene Tolga ile aynı adada yaşamak zorunda kalacaktı. "ona karşı antipatim yüzünden kendimden korkuyorum" dedi. İki kişiyi daha Duygu yazmaya ikna etmiş o yüzden.Sırf Tolga ile gitmemek Duygu ile gitmek için. nasıl yaptı merak ettim.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Hemde oldukca dedikoducu bir tüp Turabi onu adadan boşuna göndermedibide kadınlara dedikoducu derler:eek:hiç hazetmiyorum adamı yaa:eek:
Bak onu bende çok merak ediyorum Füreyyacım ama adamda öyle bir yetenek var işte karşısındakini iyi ikna edebiliyo yalan yanlış laflarla:kizginasli:

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
akını hiçmi hiç sevmiyorum ama gelmesi iyi oldu güçlü bir yarışmacı.
Duyguda efendi bir kız ama al mügeyi vur duyguya pek beceriksizler..
Durun bakalım anıl yiğit turabi gücü dengeleyecek gibi.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Şimdi açtım ama Oğuzhan-Eser-İbrahim skeç gibi survivor çekmiş onu veriyor çok iyi olmuş :D

Oğuzhan Turabi olmuş :gul:Virajların hastasıyım doğumgünlerinin pastasıyım diye uzunca bir laf etti deli ya :ko
---------------------------------------------------------

483150.jpg

90_.png

Survivor

Bu akşam adada mücadele eden yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı kalacak. İzleyici oylarıyla belli olacak bu isim kim olacak? Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Survivor yeni sezonuyla ekranlarda... Her hafta farklı bir maceraya yelken açan Survivor, yeni sezonunda Dominik’te gerçekleşiyor. bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar; Tolga Karel, Gökhan Keser, Ahmet Dursun, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Eda Özerkan... Yarışmanın gönüllü yarışmacıları; Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Samantha neydi öyle ya :ko Akın'da komik olmuş :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar