Survivor - Tv8

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Ben izlemedim ama "Turabi'nin çirkin hareketi Gökhan Keser kavga" de o video çıkıyor yaptığı hareket doğal olarak ekrana yansıtılmamış ama kavgayı gösteriyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
survivor-finale-kimler-kaldi-survivor-son-bolum-izle-survivor-final-1403164046.jpg

Gökhan mı? Turabi mi?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Bunlar zayıf gelmiş şişmanlamışlar ya görüntüleri gördün mü :gulsemmi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Alp Kırşan'ı havuza çok komik attılar ya yazık
---------

Acun M. - Yarışmacılar

Vayy Arda'nın goller çok iyiydi :findikim:

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
Sahra kilo almış.
Turabi'ye oy sms'i attık.
Hem hayır olur dedik:sevindirikasli: engelli cocuklar icin

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
Neyse bitti gitti.
bıktırmıştı biraz
Finali güzel oldu. Duygu Bal hiç konuştumu ya? duymadım kaçırdım galiba

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Duygu'yu duymadım belki çok kısa konuşmuştur

Bu sene yarışmacılar beni hiç sarmadı kimseyi tutuyorum o kazansın diyemedim daha önceki senelerde heyecanla izlerdim bu sene aynı tadı vermedi bana :(

Ahh be şu Turabi kazanmayacaktı bir gran sevmedim o adamı enerjim hiç tutmadı :kizginasli:

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
Duygu'yu duymadım belki çok kısa konuşmuştur

Bu sene yarışmacılar beni hiç sarmadı kimseyi tutuyorum o kazansın diyemedim daha önceki senelerde heyecanla izlerdim bu sene aynı tadı vermedi bana :(

Ahh be şu Turabi kazanmayacaktı bir gran sevmedim o adamı enerjim hiç tutmadı :kizginasli:

Benim favorim başlarda Merveydi. Sempatik değil ama çok güçlü bir kız. Serenay'a yanlış yapınca malesef nefret ettim. O yanlışı yapmasa belki de finalist Merveydi. Hatta kazanabilirdi.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
fft99_mf5219484.Jpeg

22 Şubat'ta Başlıyor

Survivor All Star başlıyor! Peki Survivor All Star yarışmacıları kimler ?
Acun Ilıcalı'nın izlenme rekorları kıran yarışması Survivor bomba gibi bir kadro ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor. Dominic'te yapılacak olan yarışmanın yayın tarihi belli oldu. Survivor All Star kadrosunda kimler var? İşte ayrıntılar..

Ece Er'in haberine göre; Survivor yarışması bilindiği gibi bu sezon 10 senenin en iyilerini yarıştıracak.

Yeni sezon için Survivor All-Star'da yarışacak bazı isimler belli olmuştu. 2015 Survivor All-Star'da yarışacağı açıklanan isimler; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran'dı.

Survivor All stars Için kesinleşen diğer isimler: Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.

Çok istemesine rağmen Duygu Çetinkaya All-Star kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı! Sağlık sebepleri yüzünden yarışmaya katılamayacağını açıklayan Duygu Çetinkaya hayranlarını üzdü.

Kadronun son hali; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.

Dominik Cumhuriyet'inde yapılacak yarışmanın ilk takımının tanıtım filmi çekildi. Çok yakında tanıtım filminin yayınlanması beklenen Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında olacak..

Milliyet

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Kadroda eksiklik var sanki ya :dusun: Duygu'ya geçmiş olsun da katılamayacak olmasına üzülsem mi acaba :sila:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Tam izleyemedim ama ünlüler grubu daha tahammül edilebilir bir kadro Nihat'ın gelmemesi iyi olmuş :D

Sarışın kız Seda galiba o çok fevri ya ne yapacak bilmem :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar