Bi tahminim daha vardı ve süresi gelmeden tuttu bile. Nagihanı potaya bi koysalar fırıldak gibi döner ondan ona gider diyordum . akşam dakka bir gol bir huyunu gösterdi.Bu mesaj aklımda dursun bakalım tutacak mı Tutarsa çok enteresan olur herhalde
Bu akşam survivor yok@nk83 bencede o hepsinden iyi
bence nevinde
Bi tahminim daha vardı ve süresi gelmeden tuttu bile. Nagihanı potaya bi koysalar fırıldak gibi döner ondan ona gider diyordum . akşam dakka bir gol bir huyunu gösterdi.
Ümit karana diyorki "nihat modumuzu düşürdü kaptan gibi susturamadın" diyor
İki dakika sonra nihatın yüzüne "nihat seninle ne alakası var sen elimizi kolumuzu mi tuttun sanki, biz atamadık atışları" diyor.
Evet manipülasyoncunun tekiAaaa! Evet onu Ümit Karan da hemen vurdu yüzüne iyi oldu
Nihat'ın yaptığı da çok ayıptı ya misafir takım gelmiş resmen önlerinde ciyak ciyak bağırdı ben bile sus be adam oldum. Düzgün bir dille söylese belki herkes daha ılımlı olurdu neden oynamaması gerektiğini açıklarlardı o da ne kadar istediğini söyler orta yol bulurlardı ama sanki Nihat biraz şimşekleri üstüne çekmeyi seviyor çünkü onun üzerinden röportajlar verecek onun bunun hakkında özlü sözler söyleyecek kendi kendisine aksiyon yaratacak vs başardı da
evet onlar tercübeliler genede ben gönülülerden yanayımBu sene survivor olmadı ya Bence iki takımda All Star olmalıydı güçler de tecrübeler de dengeli değil o yüzden eskisi kadar patlama yapamadı gibi
Aynen bendeevet onlar tercübeliler genede ben gönülülerden yanayım
öbür takımda destegledigim bir tek adem var
bende gönülüleri tutuyorumAynen bende
Bide damla
Ama takim olarak gönüllüler
bende gıcık oluyoruSema bana hep itici gelmistir. Bana gore nagihan soylediklerinde de yaptiklarinda da kismen hakli. Bana da saf disi birakmak istiyorlarmis gibi geliyordu. Bakalim parkurda sema ile kapistiklarinda kim daha hizli daha iyi gorecegiz. Ayrica sahraya da ayri bir gicik oluyorum
bende sevindimGönüllülerin dokunulmazligi almasina sevindim
Semayı bende sevmiyorumSema bana hep itici gelmistir. Bana gore nagihan soylediklerinde de yaptiklarinda da kismen hakli. Bana da saf disi birakmak istiyorlarmis gibi geliyordu. Bakalim parkurda sema ile kapistiklarinda kim daha hizli daha iyi gorecegiz. Ayrica sahraya da ayri bir gicik oluyorum