Survivor - Tv8

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Murat gider mi emin olamadım HilmiCem&Murat fanları çok fazla onu orada tutabilirler ikisini eskisi gibi can ciğer görmek istiyorlar çünkü. Nihat gitsin en temizi :D Başka kim vardı unuttum

Sema da geçenki survivor da hep tek kadın olsun istiyordu sanki onun dışında gruba hiçbir kadın girememişti hatırlarsanız. Hoş Nagihan'ı da sevmem o da ayrı konu yesinler birbirlerini banane haha

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Nagihan'ın Acun'un koruması altına girmesi oldu. Artık bir müddet kalır :D
Çünkü all star onu ilk fırsatta gönderecekti

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Nagihan'ın Acun'un koruması altına girmesi oldu. Artık bir müddet kalır :D
Çünkü all star onu ilk fırsatta gönderecekti
Acun nagihana laf ettirmiyor koruyo finale gider bu gidisle.all starin ilk yollayacagi isimler murat nihat sahra sonrasinda zaten gucluler kaliyodu nagihan baya sonlarda olabilirdi oda performansa gore tabiki ama sevilmiyo dislaniyo degildi bence sakatti ilk basta sonradanda iyilesip atak yapmasini beklediler ve yeni yenide isiniyordu oyun aliyodu.surda cok hakli buluyorum milli takimda kesinlikle oynamasi gerekiyodu:harika:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Nagihan gerçekten istese yüzde yüz oynardı o kadın sen geride kal denilince geri kalacak biri değil yıkar ortalığı :D biraz işine geldiği gibi davranıyor sanki

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Survivor 2018 yarışmasına All Star ve Gönüllüler takımı olmak üzere 4 yeni yarışmacı sürpriz bir şekilde yarışmaya dahil oldu!

Yiğit-Dikmen-ve-Elif-Şadoğlu-Survivor-2018.jpg

MUSTAFA KEMAL KURT

YİĞİT DİKMEN

ELİF ŞADOĞLU

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Acun nagihana laf ettirmiyor koruyo finale gider bu gidisle.all starin ilk yollayacagi isimler murat nihat sahra sonrasinda zaten gucluler kaliyodu nagihan baya sonlarda olabilirdi oda performansa gore tabiki ama sevilmiyo dislaniyo degildi bence sakatti ilk basta sonradanda iyilesip atak yapmasini beklediler ve yeni yenide isiniyordu oyun aliyodu.surda cok hakli buluyorum milli takimda kesinlikle oynamasi gerekiyodu:harika:
Açıkçası Sema'nın müthiş kasıntı olması yüzünden Nagihan melek gibi görünüyordu:)
Bakalım Nagi gönüllülerde nasıl duracak
Yakışacak mı yoksa sırıtacak mı?:D
Onun da fırıldaklığı efsanedir bakalım :D

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Survivor 2018 yarışmasına All Star ve Gönüllüler takımı olmak üzere 4 yeni yarışmacı sürpriz bir şekilde yarışmaya dahil oldu!

Ekli dosyayı görüntüle 22127

MUSTAFA KEMAL KURT

YİĞİT DİKMEN

ELİF ŞADOĞLU

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN
Ne zaman olmuş beya
Yiğit iyi olmuş
Geçen sefer buruk bi ayrılık olmuştu
Çabuk harcanmıştı diye hatırlıyorum

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Açıkçası Sema'nın müthiş kasıntı olması yüzünden Nagihan melek gibi görünüyordu:)
Bakalım Nagi gönüllülerde nasıl duracak
Yakışacak mı yoksa sırıtacak mı?:D
Onun da fırıldaklığı efsanedir bakalım :D
Valla canim bence siritir hakanla nagiyi yanyana dusunemiyodum ama geldiler izleyelim simdi cadi kazanini neler neler dönecek bu sene cok degisik survivorr :zipla::zipla:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ben bu sene oncekiler gibi zevk almiyorum nedense izlemekten surekli birilerinin girmesi de tuhaf reyting mi dusuktur nedir. Eleme yapmasinlar o zaman neden yeni kisiler geliyor ki. Ayrica Nagehan bana Semadan daha samimi geliyor all starda herkesin burun bir karis havada oyun esnasinda da nagehana mobbing uygulamalari cok acimasiz geliyor.

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Gonulluler tavan yapti basa bas gidiyor oyunlar bunu da gonulluler alacak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar