mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 9.438
bencede murat gitse iyi olur birdahki sefere nihatı göndersinlerAyy şu nihat dogan gitse ne guzel olur
Ama muhtemelen murat gider
bencede murat gitse iyi olur birdahki sefere nihatı göndersinlerAyy şu nihat dogan gitse ne guzel olur
Ama muhtemelen murat gider
Yok yaa o cok beyefendibencede murat gitse iyi olur birdahki sefere nihatı göndersinler
Acun nagihana laf ettirmiyor koruyo finale gider bu gidisle.all starin ilk yollayacagi isimler murat nihat sahra sonrasinda zaten gucluler kaliyodu nagihan baya sonlarda olabilirdi oda performansa gore tabiki ama sevilmiyo dislaniyo degildi bence sakatti ilk basta sonradanda iyilesip atak yapmasini beklediler ve yeni yenide isiniyordu oyun aliyodu.surda cok hakli buluyorum milli takimda kesinlikle oynamasi gerekiyoduNagihan'ın Acun'un koruması altına girmesi oldu. Artık bir müddet kalır
Çünkü all star onu ilk fırsatta gönderecekti
Odul neydi abla izleyemiyorum suanOleyyyyy ödül gönüllülere
Mor odada menemen yiyip film izliceklerOdul neydi abla izleyemiyorum suan
Açıkçası Sema'nın müthiş kasıntı olması yüzünden Nagihan melek gibi görünüyorduAcun nagihana laf ettirmiyor koruyo finale gider bu gidisle.all starin ilk yollayacagi isimler murat nihat sahra sonrasinda zaten gucluler kaliyodu nagihan baya sonlarda olabilirdi oda performansa gore tabiki ama sevilmiyo dislaniyo degildi bence sakatti ilk basta sonradanda iyilesip atak yapmasini beklediler ve yeni yenide isiniyordu oyun aliyodu.surda cok hakli buluyorum milli takimda kesinlikle oynamasi gerekiyodu
Ne zaman olmuş beyaSurvivor 2018 yarışmasına All Star ve Gönüllüler takımı olmak üzere 4 yeni yarışmacı sürpriz bir şekilde yarışmaya dahil oldu!
Ekli dosyayı görüntüle 22127
MUSTAFA KEMAL KURT
YİĞİT DİKMEN
ELİF ŞADOĞLU
BATUHAN BUĞRA ERUYGUN
Valla canim bence siritir hakanla nagiyi yanyana dusunemiyodum ama geldiler izleyelim simdi cadi kazanini neler neler dönecek bu sene cok degisik survivorrAçıkçası Sema'nın müthiş kasıntı olması yüzünden Nagihan melek gibi görünüyordu
Bakalım Nagi gönüllülerde nasıl duracak
Yakışacak mı yoksa sırıtacak mı?
Onun da fırıldaklığı efsanedir bakalım