Yunanların şampiyon adayları son konuşmaları olsun tavırları olsun cidden çok kaliteliydi (Gerçi yarışma boyunca çok iyilerdi) Dimitra 2. olmasına rağmen Dalaka için hiç es vermeden sevinip içten bir şekilde alkışladı kutladı sarıldı bizim Seda kahrolup tepinip durdu. Videosunu gördüm bildiğini tepiniyor kocası zor tutuyor çocukları ne oluyor diye bakıyor
Dalaka söke söke hakkıyla aldı. Korkmadan yarıştı her zaman takım içindeki dengeleri korumaya çalıştı. Ezdirmedi kimseyi kendi seçtiği takım arkadaşları için verdiğim karardan pişman değilim yine olsun yine onları seçerim tavrındaydı. Disiplinliydi. Resmen siyah takımın teknik direktörü gibiydi helal olsun kadına
Kadın şampiyon olacaksa bizde de bu tarz biri olmalıydı öyle kadın olsun deyip Seda'yı şampiyon yapmaya çalışmalar çok saçmaydı. Kadın kalkmış elindeki Türk Bayrağını sıkıp büküp eline dolayıp güya güçlü kadın yok efendim bir anda okulu sporu bırakıp evlendim 17 ve 19 yaşımda anne oldum Turabiler Ademler gibi evlatlar yetiştiren analarız bik bik bik... Ayrıca kazanırsam şehit ailelerine bir kısmını vereceğim demesi oylama varken kesinlikle milleti etkilemek içindi. Yahu Yusuf şehit kardeşiymiş final boyunca bir kere söylemedi hatta bir ara konseyde Acun I. açmak isterken biliyorum o konu konuşulsun istemiyorsun deyip kapanmıştı Seda bunu onun yanında nasıl dile getirdi anlamadım. Acun Ilıcalı da sanırım oy konusunda Seda avantajlı olmasın diye Yusuf'un mevzusunu dillendirdi yoksa yine söylenmeyecekti.
Şuna çok güldüm ama hani Bora Dalaka ve Yusuf'a şampiyon olamazsınız muamelesi yapıyordu ya ikisi de oldu
keşke açıklanma anlarında şunun yüzünü de ekrana verseydiler çok şık hareket olurdu
Ama yine de ben bu sene bizimkilerden hiç kimseyi tutmadım hatta bu sene survivor'ı hiç sevmedim çoğu kez de hep yarısında kapattım. Tüm yarışmacılar o kadar saçma sapan olaylara karışıp tartışmalar tahrikler kural dışı hareketler yaptılar ki cidden bu sene benim için hiçbiri o kupayı kazanmayı hak etmiyordu. Umarım bir sonraki survivor çok daha kaliteli geçer ve artık şu Seda Sema kardeşlerden başka bir kardeş daha görmeyiz