Survivor - Tv8

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
merve süper yapti ama ya
cok iyi oldu basakla ihsanin düelloya cikmasi
yasasin kötülük:findik:
saka bir yana haketmisti basak bence
ve umarim merve kazanir:kupa:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok; ama çok iyi oldu. Merve'nin işi zor; ama anlamadığım ndn diğerleri şimdi bir olup Merve'yi göndermeye çalışacaklar. Sanki onlar yazmadı :alsana:

Umarım Merve kazanır. İhsan kazanırsa çok üzülürüm. Nefret ediyorum en baştan bu yana ondan çünkü:alsana:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

trans.gif

Survivor
untitled.bmp

trans.gif

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 16.08.2010 20:00
trans.gif

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Elenen yarışmacılarla birlikte geriye sadece Oğuzhan, İhsan, Aydın, Ertan, Başak ve Merve kalmıştı. Geçen hafta Pazartesi günü Aydın, Başak ve İhsan’ın yemeğe gitmesi üzerine adada kalan Ertan, Oğuzhan ve Merve kendi aralarında tartışmaya başladılar. Ertan sadece Başak’ın gitmesine sitem etti. Dokunulmazlık oyununda, yanyana duran iki direk üzerine üç basamak konuldu. Bu direğin üzerindeki basamaklarda Acun Ilıcalı’nın verdiği komutaya göre en üst basamağa kadar çıktılar. En sona Merve ile Başak kaldı; ikili arasında ciddi bir çekişme yaşandı. İkiside dayanıklıklarını göstermek için güçlerini sonuna kadar kullandılar ancak en çok dayanan Merve oldu ve dokunulmazlık oyununu Merve kazandı. Düelloda ise, İhsan’la Başak arasında geçen hınca hınç mücadelenin sonunda düelloyu İhsan kazandı ve Başak elendi. Başak’ı hiç görmediğimiz kadar üzgündü.Çok hırslıydı ve yarışmayı sonuna kadar götürmeyi planlıyordu. Ne kadar gücünü zorlasada daha fazla dayanamadı ve yarışmaya veda etti. Adada bu hafta 1 kız 4 erkeğe karşı! Başak’ın gitmesi ile çıldıran İhsan ne yapacak? Merve ne kadar dayanacak? Ada’ya kim veda edecek? Acun Ilıcalı ile ‘Survivor Kızlar Erkekler’ 16 Ağustos Pazartesi ve 17 Ağustos Salı Saat 20.00’da Show Tv ekranlarında…

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
epey hırslı çıktı merve bence başaktan hakan ve gizemin intikamını aldı geçen hafta onlar iki sevgiliyi ayırırken mervede iki sevgiliyi karşı karşıya getirdi:panter:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sevgili söylentileri var canım; ama belli değil tabii. :eek:

Bu arada umarım dokunulmazlık yarışmasını Merve kazanır :kupa:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
aaa bak ben bu dedıkoduyu bılmıyodum ck ıı oldu yaw:findik:
e hanı basagın dısarıda sewgılısı wardı ole denılıyodu