Survivor - Tv8

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Alçaklar dün Merve'yi adada nasıl yalnız bıraktılar.Hem de kızın doğum gününde gördünüz mü?

Acun gelince nasıl sevindi kıyamam ya yazık:dertli:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

Show

images

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 24.08.2010 20:00
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Elenen yarışmacılarla birlikte geriye sadece Oğuzhan, İhsan, Aydın, Ertan ve Merve kalmıştı. Geçtiğimiz hafta 4 erkek yarışmacı 1 kıza karşı mücadele etti.Erkekler, Merve’ye karşı birleştiler, birlikte balık tutup ateş yakarak kahvaltı yaptılar. Dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar kulenin merdivenlerini tamamlamak durumundaydılar.Merdivenin basamakları kumun içine gömülüydü.Kuma gömülü olan basamakları bulup doğru yerlerine yerleştirerek kulenin üstüne ilk çıkan dokunulmazlığı alacaktı.Dokunulmazlığı İhsan kazandı. Düelloda ise, dokunulmazlığı kazanan İhsan Merve’nin karşısına Oğuzhan’ı çıkardı.2 tane tahta koltuğa 90 derecelik bir açı ile yaslanmadan tutunmadan sadece çenelerinden destek alarak oturdular.Sonunda Oğuzhan pes etti ve Merve kazandı. Survivor’da kritik hafta! Adada bu hafta 1 kız 3 erkeğe karşı! Bakalım son dokunulmazlığı kim kazanacak? Survivor’ın galibi kim olacak? Acun Ilıcalı ile ‘Survivor Kızlar Erkekler’ 23 Ağustos Pazartesi ve 24 Ağustos Salı Saat 20.00’da Show Tv ekranlarında…

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ben ya Merve ya İhsan alır diyodum ama gıcık Aydın aldı oyunu,bakalım kim veda edecek:dertli:

Bence Ertan gider,büyük ihtimal Merve alır gibime geliyor

gerçi bu son oyunlarda performansı düştü gibi Mervenin de

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ayyy evet bende uyuz oldum kızı yalnız bıraktılar

aydını sevmiyorum ertanda ehhh ihsanada gıcık oldum bu hafta

merve alsın ödülü

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Bence de Merve kazansın

İhsan istese götürürdü Merveyi kasıtlı yaptı bence

bir de palavra atıyo,yok çok istemişte arkadaşları olmaz demişte sen istesen götürücemd esen kim ne karışır:kahve:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ya bende herseyi beklerdim de adada merveyi yalniz birakcaklarini beklemezdim:alsana::alsana:
birde kameralara oynuyor yok aslinda ben getircektim de bilmem ertanla aydin birakmamista:alsana::alsana:
ayip ayip genc kiz nasil gerincekler bundan böyle biz delikanliyiz diye:alsana::alsana:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
tek ıstegım merwenın kazanması
we o an aydın we ertanın werdıgı seklı gormek
aydın belkı unutmussundur
senden nefrettttttt edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:alsana::alsana::alsana::alsana:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
showtv.png
Show
survivor175.jpg

trans.gif

Survivor
trans.gif

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 30.08.2010 20:00
trans.gif

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaştığı Panama’daki hayatta kalma mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Muhteşem finale çok az kaldı… Geçtiğimiz hafta yarışmacılar ödül oyununda yuvarlak büyük bir tahta parçasının üzerindeki boş deliklere yerleştirilmiş olan tahta çubuklara tutunarak o yuvarlağın üzerinde durmaya çalıştılar.Acun Ilıcalı bu çubukların üzerinde bulunan numaraları söyleyerek çubukları atmalarını istedi.En fazla dayanan kazanacaktı.En fazla dayanan ve ödül oyununu kazanan isim Aydın oldu. Adada bu hafta 1 kız 3 erkeğe karşı! Şimdi kozları paylaşma zamanı! Ertan ve Merve düellosunu kim kazanacak? Kim 500 bin hayaline veda edecek? Survivor’da yarışmış tüm yarışmacıların bir araya geleceği tarihi ada konseyinde ne olacak? Akıllardaki bir çok sorunun cevabını bulacağı Acun Ilıcalı ile ‘Survivor Kızlar Erkekler’ en heyecanlı bölümüyle 30 Ağustos Pazartesi ve 31 Ağustos Salı Saat 20.00’da Show Tv ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar