Replik ekleyeyim azcık
resimler rasgele konmuştur
------------------
Elena : Beni neden yanında getirdin ?
Damon : Senin arkadaşlığın o kadar da kötü değil Elena,kendine haksızlık etme.
Elena : Gerçekten ?
Damon :Yolda öylece duruyodun,yardıma ihtiyacın vardı. Ayrıca Stefan'ı da delirtecektim
------------------
Stefan : Ne arıyosun Damon ?
Damon : Seni alakadar etmez
Stefan : Hayır,ancak Elena'yı tehlikeye atman,işte bu beni alakadar eder.
Damon : Sen neden bahsediyosun ?
Stefan : Atlantadan bahsediyorum.
Damon : Elenayla ikimiz alem yaptık .
Stefan : Anlıyorum kızgınsın çünkü ikimizden biri sevdiğiyle birlikte olabiliyor ve zavallı Katherıne ulaşılamayacaak bir yerde.Tabi mezara giricek başka bir yol bulmadıysan
Damon : Zarf atınca açık veriyosun.
Stefan : Konuyu saptırınca belli ediyosun.
Damon : Okulun yok mu senin? :ne:
------------------
Stefan : Sana yardım edebilirim .
Damon : Bilemiyorum,çok yapmacıksın :hihh:
------------------
Stefan : Anna Elena'yı kaçırmış.
Damon : 600 tane sesli mesaj bırakınca anlamak pek zor olmadı.
Elena: Stefan?
Damon: Daha iyisi. Ben varım.
Alaric:Beni öldürdün.
Damon:Beni kızdırmıştın!
Alaric:Öldürdün beni!
Damon:Ric, Çok üstüne alınma acelem vardı da.
Damon : Benim için endişeleniyosun. Ne güzel. Ama ben iyiyim. Neden iyi olmayayım ki?Son 145 yılımı tek bir amaç uğruna heba ettim.Mezara girmeye çalıştım.Ve başardım da.Ama Katherıne orada değildi,niye üzüleyim ki? Hayatında önemli bir amacının olmaması çok güzel,şimdi istediğim herşeyi yapabilirim.
Stefan : Bende bundan korkuyorum zaten
------------------
Damon : Atlantada seni etkilemedim Elena, çünkü eğleniyorduk. Gerçek olmasını istedim.Sana güveniyorum.Buna pişman etme.
------------------
Damon : Stefan bir sorunumuz var. Ve ben sorun dediğimde anlıcaksın ki küresel bir kriz var.
------------------
Damon : Kasabama gelip,değer verdiğim insanları tehdit edemezsin.Elenayı tehdit etmekle yanlış yaptın ! Onu rahat bırakıcaksın yoksa seni gebertirim.Çünkü bence elçide zeval olur.Neden biliyor musun ?
Çünkü bu sahibine bir mesaj gönderir.Katherine benden birşey istiyorsa söyle ....... gelip kendi alsın !
------------------
Stefan: Ne işin var burada ?
Damon: Ne demek ne işin var? Boonie Gilbert'ın icadını etkisizleştirdi.Isobel gitti.Ve bugün kurucular günü...
Pamuk şeker yiyip sevgilini çalmaya geldim.
Stefan: Yine başlama Damon.
Damon: Sen başlattın Stefan.' Tehlikeliyim,Elena'yı rahat bırak' laflarının keyfini sürüyorum
------------------
Damon: Stefan Gülüyor Basına Haber Verin. :cilgindans:
Alıntıdır