4x07
Elena: Yani sana nedenini söylemedi mi?
Damon: Hayır, ama eminim ki senin garip davranışlarınla bir ilgisi vardır. O yüzden neden sen bana söylemiyorsun?
Elena: Sensin.
--------------
4x08
Tyler: "Efendilik bağıyla bağlı olman birine karşı duygularının değişeceği anlamına gelmez. Klaus'tan nefret ederdim ama yinede her dediğini yapardım. Bağ nasıl davrandığını etkiler, hislerini değil."
+
Nandi: "Bir vampir birini kendine ancak kızın ona karşı dönüşmeden öncede hisleri varsa bağlayabilir. İnsanken ki hisleri. Vampirlik yalnızca bu hisleri güçlendirir."
"Ona, hayatına sensiz devam etmesini söyle. Ve seni bir daha hiç düşünmemesini, seni umursamayı kesmesini. Sonrada onu terk et."
---------
Elena:Selam.
Damon:Sana da selam.
Elena:Geceniz nasıldı?
Damon:Berbat. Sizin?
Elena:Aynı.
Damon:Elena, konuşmamız gerek.
Elena:Sana efendilik bağıyla bağlıolduğumu biliyorum Damon.Caroline söyledi.Stefan'la yaptığınız şey buydu, değil mi?Bu bağı çözmenin bir yolu var mı?
Damon
ek sayılmaz.Ki işte bu sebeple konuşmamız gerek.
Elena:Tyler bana bağın hislerimi etkilemeyeceğini...sadece davranışlarımıetkileyeceğini söyledi.Sana karşı olan hislerim değişmedi Damon.Değişen bir şey yok.
Damon:Her şey değişti Elena.
Elena
eki, tamam. Evet.Ben değiştim.Sen de değiştin Damonve ben mutluyum..aynı dün sabah tüm bunlarıöğrenmeden önce senin de olduğun gibi.
Damon:Beni ne mutlu eder biliyor musun?Sana tamamen âşık olduğumtüm bu zaman boyunca...bana karşı olan hisleriningerçek olduğunu bilmek.
Elena:Gerçek.Gerçek olduğunu biliyorum Damon.Yapmak üzere olduğun şeyi biliyorum.Lütfen bana bunu yapma.
Damon:Bunu yapmak istemiyorum Elena.Ben iyi adam değilim, unuttun mu?Bencil olan benim.İstediğimi alırım.İstediğimi yaparım.Kardeşime yalan söylerim.Onun sevgilisine aşık olurum.Ben doğru şeyi yapmam.Ama seninle, doğru olan şeyiyapmak zorundayım.
Elena:Bu sana yanlış gibi mi geliyor?
4x09
Damon : Elena, yapamayız. Yapamam...
Elena : Damon bana bunun gerçek olmadığını söylemeye devam edemezsin. Nasıl hissettiğimi biliyorum, sen de biliyorsun bununla savaşmayı kes.
Damon : Ben tam olarak doğru olanı yapmalıyım seninle ve kardeşimle doğru olanı.
Elena : Damon lütfen..
Damon : Seni serbest bırakıyorum Elena. İstediğim şey bu. Beni mutlu edecek olan şey bu.
Alıntıdır