The Vampire Diaries-Vampir Günlükleri (Cnbc-e)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Bende sendenim :cak: aslında daha çok Damoncıyım diyebilirim repliklerine bayılıyorum çok güzel laf çarpıyor millete :hihi: Klaus'ta ölmesin ama onu da severim ben birde asil köken Elijah geleydi iyiydi ya :sevindirikasli:

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
elijah ''En sevdıgım koken vampır gerı geldı''(damon):eek: Ahh o mimikler yokmu zatenn her defasında ınsanı mahvedıyo hele o yandan gülüşü öl bitt yani o derece:deli::deli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Elijah'a oyun ettiklerinde fena olmuştum valla dürüstlük isteyen adama yapılırmı be diye :D ama 4.sezonda gelecek diye okumuştum bakalım bekliyorum

Mine88

Daimi Üye
Tepki
303
ayy gelır belkı ya bu vampırlerın işi belli olmuyo ki dıyorum tam gttı bu gelmez bıdaha bı bakıyorum bırden gırıverıo dızıyee:gelbenimle:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Öyle valla Rebekah'ta ayaklanıyor galiba yakında :D

------------------------

Repliklere devam :findikim: resimlerin bazıları rastgele konmuştur -ciko

delena.jpg

Elena: Katherine nerde?
Damon: Her zamanki gibi kaçtı gitti. İşlerin kötüye gittiği dakika kaçtı. Onu kim suçluyabilir ki? Kaçmasa Klaus onu ezer geçerdi. Elimdeydi Elena. Klaus elimdeydi. Bunların hepsi sona erebilirdi.
Elena: Damon, dur. Beni dinle, bunu atlatacağız. Her zaman atlatırız. Bana güven.
Damon: Stefan'ı asla geri kazanamayacağız. Bunu biliyorsun değil mi?
Elena: Öyleyse gitmesine izin veririz, tamam mı? Gitmesine izin vermek zorundayız.

2muuf.jpg

Damon: Günaydınlar uykucu şirin!
Elena (çığlık atar): Burada ne arıyorsun? Çık yataktan!
Damon: Rüyanda beni görüyordun. Salyaların neden akıyor anlıyorum.

dWp5SVppWE13YTQx_o_the-vampire-diaries---elena-caroline-bonnie---the-time-.jpg

Caroline:Sana ben demiştim demiyeceğim.
Elena:Teşekkür ederim.
Coroline:Ama ben demiştim.
Elena:Tamam,Damon da sen de haklısınız.Onu değiştirmeye çalışıyordum.Ama hayatımda olmak istiyor..
Carolineur bir dakika ya,çok uzun bir hafta geçirdik.O yüzden seninle açık konuşacağım.Ne yaparsan yap fark etmez.Damon'a karşı boş değilsin.
Elena:Bu doğru değil.
... Caroline:Tanrım artık kabullen şunu Elena,tamam mı Ona karşı birşeyler hissediyorsun.Onun bu kötü kardeş tipine falann..
Elena:Hayır!
Caroline:Ne yani ona karşı bir şeyler hissetmiyor musun yoksa bunu kendine mi itiraf edemiyorsun?
Elena:Yapamam Caroline,eğer kendime itiraf edersem,eğer bir saniye bile böyle düşünürsem,bu nasıl biri olduğumu gösterir
Caroline:İnsan olduğunu Elena

the_vampire_diaries_s3_ep6_e3.jpg

Damon: Bunu hissediyormusun ? Kemikten bir tabaka. Tam burda kaburganın az altında. bel kemiğinin hemen yanında. İşte bir vampirin kalbi tam ordadır. Benden ne yapmamı istersen yaparım Elena. Kimse sana zarar veremeyecek. Özellikle de kardeşim.
Alıntı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/c156.0.403.403/p403x403/184818_381633548582711_650414865_n.jpg
Damon: Neden Ric’e onun yaramaz doktoru silahlara ulaşabilir miymiş diye sormuyorsun?
Alaric: Hoparlördesin gerizekalı.
Damon: Ben diyorum ki ilk şüpheli genelde doğru kişidir. Böyle savunmacı olma.
------------

Elena: Katherine eve girmişti. Bu davet edildiği anlamına geliyor. Ne yapacağız?
Damon: Taşının. :oky:

----------------

Elena: Ondan korkuyor Damon. Yüzünden okunuyordu. Bence biraz onu kız triplerine sokmam gerekiyor.
Damon: Dikkat et o seni tekerlekli sandalyeye sokmasın.

-----------------

Damon: Önce kötü haberi mi söylememi istersin yoksa kötünün kötüsü haberi mi ?
Stefan: İkisinide duymak istemiyorum Damon !
Damon: O zaman şöyle anlatayım kurucular meclisinin yeniden olayın peşine düştüklerini mi söylememi istersin, yoksa az önce John amcayı nasıl öldürdüğümü mü ?
Stefan: Ne dedin sen ?
Damon: Boşversene harika bi parti değil mi ?:dance2:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

4x07
WvbFt.gif

Elena: Yani sana nedenini söylemedi mi?
Damon: Hayır, ama eminim ki senin garip davranışlarınla bir ilgisi vardır. O yüzden neden sen bana söylemiyorsun?
Elena: Sensin.

--------------
4x08
Tyler: "Efendilik bağıyla bağlı olman birine karşı duygularının değişeceği anlamına gelmez. Klaus'tan nefret ederdim ama yinede her dediğini yapardım. Bağ nasıl davrandığını etkiler, hislerini değil."

+

Nandi: "Bir vampir birini kendine ancak kızın ona karşı dönüşmeden öncede hisleri varsa bağlayabilir. İnsanken ki hisleri. Vampirlik yalnızca bu hisleri güçlendirir."

"Ona, hayatına sensiz devam etmesini söyle. Ve seni bir daha hiç düşünmemesini, seni umursamayı kesmesini. Sonrada onu terk et."

---------

resim

Elena:Selam.

Damon:Sana da selam.

Elena:Geceniz nasıldı?

Damon:Berbat. Sizin?

Elena:Aynı.

Damon:Elena, konuşmamız gerek.

Elena:Sana efendilik bağıyla bağlıolduğumu biliyorum Damon.Caroline söyledi.Stefan'la yaptığınız şey buydu, değil mi?Bu bağı çözmenin bir yolu var mı?

Damon:pek sayılmaz.Ki işte bu sebeple konuşmamız gerek.

Elena:Tyler bana bağın hislerimi etkilemeyeceğini...sadece davranışlarımıetkileyeceğini söyledi.Sana karşı olan hislerim değişmedi Damon.Değişen bir şey yok.

Damon:Her şey değişti Elena.

Elena:peki, tamam. Evet.Ben değiştim.Sen de değiştin Damonve ben mutluyum..aynı dün sabah tüm bunlarıöğrenmeden önce senin de olduğun gibi.

Damon:Beni ne mutlu eder biliyor musun?Sana tamamen âşık olduğumtüm bu zaman boyunca...bana karşı olan hisleriningerçek olduğunu bilmek.

Elena:Gerçek.Gerçek olduğunu biliyorum Damon.Yapmak üzere olduğun şeyi biliyorum.Lütfen bana bunu yapma.

Damon:Bunu yapmak istemiyorum Elena.Ben iyi adam değilim, unuttun mu?Bencil olan benim.İstediğimi alırım.İstediğimi yaparım.Kardeşime yalan söylerim.Onun sevgilisine aşık olurum.Ben doğru şeyi yapmam.Ama seninle, doğru olan şeyiyapmak zorundayım.

Elena:Bu sana yanlış gibi mi geliyor?

4x09
resim
resim

Damon : Elena, yapamayız. Yapamam...
Elena : Damon bana bunun gerçek olmadığını söylemeye devam edemezsin. Nasıl hissettiğimi biliyorum, sen de biliyorsun bununla savaşmayı kes.
Damon : Ben tam olarak doğru olanı yapmalıyım seninle ve kardeşimle doğru olanı.
Elena : Damon lütfen..
Damon : Seni serbest bırakıyorum Elena. İstediğim şey bu. Beni mutlu edecek olan şey bu.

Alıntıdır

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Diğer sezonlardan

Vampire-Diaries-The-Descent.jpg

Damon: Son gününü cennette geçirdi. Güneşte sarhoş olarak ve insan olmanın ne demek olduğunu hatırlayarak.
Ve ölüm geldiğinde ondan korkmadı.
Elena: Son gününde onunlaydım ve kesinlikle cennette değildi.
Jeremy: Ona gösterdiği rüyada öyleydi.

--------------------
0.jpg

Damon: "Vampir Biriktiriciler" gibi.
Elena: Kim bu Mary?
Damon: Korkunç Mary, çok yaşlı, süper ürkütücü.
Elena: Ve sen onu nasıl biliyorsun?
Damon: Bilirsin.
Elena: Tabi ki.
Damon: Ne? Korkutucu dedim, çirkin değil.

------------------
images

Jeremy: Kol'un vampir olduğuna inanamıyorum.
Damon: Bu kadar hızlı arkadaş edinebilmeni garip bulmamış mıydın?
Hiç kendinle tanıştın mı?
Elena: Yardımcı olmuyorsun.
------------------

Heart_of_darkness_%283%29.jpg

Rose : Onlara burada olduğumu söyleme.Kavga ettiler.Bunu durdurmak...onu korumak istiyorsun biliyorum.Ama daha gençsin.Benim gördüklerimi görmüyorsun.Önemli olan onun Damon'u
iyi biri yapması değil.Yapıyor ama Damon da onu değiştiriyor.Damon onu zorluyor.Onu şaşırtıyor.Hayatını, inançlarını sorgulamaya iteliyor.Stefan ise farklı.Onun aşkı saf.Ve o Elena için daima iyi olur.Damon onun için ya en iyi şey...ya da en kötü.

tumblr_mdkl4orJto1qar6tno1_500.gif

Damon :Sen neredesin?

Elena :Matt beni eve götürüyor.

Damon :Stefan'a.

Elena :Sadece Stefan'a değil Damon.Tyler'a.Caroline'a.

Damon :Hayır Elena, anlıyorum.Öyleyse...muhtemelen ölü olduğumu düşünürsek sana bir soru sorabilir miyim?

Elena :Evet, elbette.

Damon :Eğer mesele sadece onunla ikimiz arasında olsaydı...ve ille de hangimize edeceğin için birseçim yapmak zorunda olsaydın...kimi seçerdin?

Elena :Onu seviyorum Damon.O tam ihtiyacımolduğunda hayatıma girdi...ve anında ona âşık oldum.Ve sana karşı ne hissedersemhissedeyim ben...ona olan hislerimasla kaybolmayacaktır.

Damon :Anlıyorum.Stefan işte.Seçimin her zaman Stefan olacak.

Elena :"Her zaman" kısmını düşünemem.Tek düşünebildiğim şu an.Ve sana değer veriyorum Damon.Bu yüzden seni bırakmak zorundayım.Yani eğer belki ilk seninle tanışsaydık...

Damon :Belki de...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
The Vampire Diaries 4x09 kısa bir bölüm

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Eski bölümlerden ortaya karışık resimler

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c48.0.403.403/p403x403/383333_412633435452795_1406714855_n.jpg

tumblr_md4pqiXabF1qg9i8xo1_1280.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/644348_400433276677008_1946449173_n.jpg

Vampire_Diaries_Photos-_Season_3,_Episode_14_klaus_caroline_1.jpg

89945543-caroline-klaus.jpg

Caroline-and-Klaus.jpg

vampire_diaries_decade_dance_Klaus_and_Caroline.jpg

Klaus-klaus-and-caroline-32718493-400-266.jpg

VampireDiaries_620_110812.jpg

vampire-diaries-3-14-damon-and-stefan-argue-over-who-should-protect-elena.jpg

tvd-320-damon-stefan-elena_FULL.jpg

Elena-Stefan-Talking-in-Vampire-Diaries.jpg

Stefan-and-Elena-stefan-and-elena-20833857-1024-768.jpg

62775-vampire-diares-stefan-and-elena.jpg
Katherine :rujsigara:

Stefan-Elena-stefan-and-elena-80899.jpg

images

Damon-Elena_0.jpg

019.jpg

Katherine :rujsigara:
425.vampirediaries.somerhalder.ian.lc.102709.jpg

elena-damon-stefan-380.jpg

couple-damon-salvatore-delena-elena-gilbert-ian-somerhalder-Favim.com-409280.jpg

damon-salvatore-delena-dinner-dish-elena-gilbert-Favim.com-188444.jpg

images

images

Damon%20and%20Elena%20dance%202.jpg

Damon-and-Elena-damon-and-elena-24876740-1280-800.jpg

Damon-and-Elena-damon-and-elena-24876734-1280-800.jpg

Damon-and-Elena-damon-and-elena-24876692-1280-800.jpg

Damon-and-Elena-damon-and-elena-24876704-1280-800.jpg

Damon-and-Elena-damon-and-elena-24876777-1280-800.jpg

ninadobreviansomerhalder_134048687762.jpg

damon-and-elena-damon-salvatore-elena-gilbert-hot-ian-somerhalder-nina-dobrev-Favim.com-45329.jpg

54295-vampire-diares-damon-and-elena.jpg

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Eşimden fırsat buldukca bu diziyi izliyorum ve çok beğeniyorum nede olsa içimde gizli bir vampir varmış kan çekiyormuş demekki beni:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Bende çok beğendim masaüstü resmi gibi olmuş :eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
ninadobreviansomerhalder_134048687762.jpg

Ben bunuda beğendim ama burada Elena değil Katherine vardı ondan beğendim herhalde :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar