7. Sezon 8.bölümü şimdi izliyorum naklen yayında yapayım
En son Damon Stefan ve Lily Julian'ı öldürme konusunda anlaşmıştı. Şimdi bunu uygulayacaklar ve Caroline hamile olduğunu Stefan'a söylemeye çalışacaktı
3yıl sonra ile başladı Damon şu haber kanalında zincirlerle bağlı duruyor kaykılmış Lily geldi vs
Şimdiki zamana geçti
Caroline hamile olduğunu söyledi Stefan iptal. Ama keşke sahne hamileyim dediği andan itibaren başlasaymış çünkü çok alelade bir geçiş oldu orada...
Off kesin kafası dağılacak işleri berbat edecek he :ne: Damon Caroline'i görünce dikkat dağıtıcı diye iyi söyledi aynı öyle oldu
Damon&Lily konuşması fena :findikim:
- Julian bu gece ölecek ama ben kazığı onun kalbine soktuğumda hala ona bağlı olup olmaman umrumda olmayacak
- Evet bunu zaten dün onu öldürmeye çalışarak gayet net açıkladın
- Benden ne istiyorsun? Özür falan? Bu olmayacak. Sadece Stefan tam bir ana kuzusu olduğu için buradayım. Gelecek yüzyıl için sessiz muamele istemiyorum hiç...
(Lily tokatı yapıştırdı :ne: tez öldürün şu kadını :nazo
- Ben senin annenim. Benim hayatım hakkında nasıl böyle saygısızca konuşabilirsin? (Çocuk ne dedi yahu
)
- Çünkü sen benim için çoktan öldün Lily. 17 yaşındaydım. Sen gittin ve ben arkandan ağladım. Büyüdüm. Burada olman hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer tüm bunları tekrar yapmam gerekseydi seni o lanet hapis hayatında bir daha yüzünü görmeyeyim diye bırakırdım!
fff:
Oo Valerie bebekle ilgili herşeyi anlattı bütün aile Lily'e destek olacak ben Mare'den pek emin değilim ya görürüz herhalde:öhööö:
Stefan şaşkını ne diye Lily'e Caroline'ın hamileliğini bu şekilde açık etti yahu sonuçta ne olur ne olmaz ne diye düşünmeliydi. Lily ve Stefan'ın sonraki konuşması güzeldi ama bilemedim ya Lily'i sevsem mi sevmesem mi bilemedim...
Mare gıcığı Julian'ı bıraktı iyi mi :ne: Lily ile olan bağıda kesin kırdı şimdi Lily boş yere ölüp gidecek. Ehh! Lily kazığı kalbine sapladı Julian bağı kestiğini söyledi aferin şaşkınlar gitti kadın :nazo:
Yahu anlamıyorum Nora Lily'nin kalbine saplanan kıymıkları ağlaya ağlaya çıkarmaya çalışıyor yardım istiyor hadi Damon zaten ölsün diye düşünüyor ama diğer ailesi ve Stefan durmuş izliyor. Sanki ne yapalım senaryo böyle der gibi olmuş resmen :ne:
Sırayla veda edecekler ama en çok Damon'ı merak ediyorum hala ölmesini istiyor mu acaba sözlerinden değil de bakışından kesin anlaşılır
Stefan veda ediyor. Anneciğinin elini tuttu
-Sanırım... sadece birimiz zamandan keyif alıyoruz. Kendininkini en iyi şekilde değerlendireceğine söz ver
(Stefan başını salladı iki çift laf et be evladım!
Gitti kapıya yaslanmış içki şişesinin kafasına diken Damon'a baktı ahaa beklediğim sahne geliyor)
Valerie'den sonra son olarak Damon geldi. Üzgün görünüyor ama ağır konuşacak sanki öyle geldi çünkü
Lily : Damon... gerçekten üzgünüm
Stefan (Damon'a) Bir şey söyle
Damon : Kendi mezarını kendin kazdın. İyi dinlenmeler ( Aksini söylese valla şaşırırdım
)
Lily çürürken gözü açık kaldı resmen
3 yıl sonraya geldik.Damon hala bağlı perişan halde...
- Anne... hala burada mısın?
- Çok üzgünüm. Seni koruyabileceğimi sanmıyorum. Kurt adam toksiniyle zehirlendin(Yine mi ya :ne: bence bağışıklık kazanmış olabilir
) Uygun tedavi olmazsa yakında ölürsün (Bu gerçek Lily mi ya emin olamadım tavrı benzemiyor)
- Tamam anne dinle. Hala buradayken uzun zamandır başımın etini yiyen birşey var. Çok özür dilerim
- Anne? Vay be! Cidden kötü tribe girmiş olmalısın. Annen uzun zamandır ölü. (Lily değilmiş demek ki :ne: Kim o zaman?)
"Sen annem değil misin?" diye sorduğu anda kadın değişip suratına tekmeyi bastı :ne: