O baba beni hayal kırıklığına uğratmıştı o kadar korktular bu mu yani demiştim :nazo:
Klaus ve Caroline efsanedir
Çok tatlılar ya.
Bu arada açılmayan tabuttan anneleri çıktı çok şaşırdım hiç beklemiyordum.
Tüm kökenleri tanıdım..Olay hep onlar üzerine kurulmuş.Yeni yeni kafamda oturdu hepsi.
Birde elijah gerçekten çok ama çok asil
Esther Mikaelson karizma kadındı şu aileyi dizide çook uzun süre tutmalılardı bence :findikim: En gıcık olduğum Mikaelson Finn'di ya kılkuyruk fıtık ediyordu beni
Elijah'ım bomba o karakteri çok güzel oturtmuşlar
Stefan'ın umudu var üzülme Elena sanırım bu dizide herkesi fıtık etti gül gibi çocukları oyuncak etti ya onlarda tutturdu Elena Elena diye :derdimcok:
Damoncığım az dayansın güzel günler yakındır
Katherine şu dizide gerçekten favori kadın karakterim üstüne tanımıyorum
Elena nasıl vampir olacak söyleyeyim mi tamam tamam söylemem az kalmış ama
Ya dün diziyi açtım başladım izlemeye sonra bir sancı girdi kasığıma koltukta kas kastı kesildim acil ahmeti aradım hastaneye götürdü..Emadur ile Buscopan iğne yapıldı da kendime geldim dedim kesin öleceğim çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyorum.Meğersem Gaz Spazmıymış :ko
He konuya geleyim yahu kadın aynı kadın ama iki farklı karakter.
Elanayı canlandıran nötr bir kadın.
Ama o nötr kadın Katherine olunca devleşiyor.
Gerçekten elena olarak devam etseydi hiç bir süksesi kalmazdı sanırım ninanın.
Bu arada vampir olmasını sabırsızlıkla bekliyorum bana süpriz olsun bakalım.
Dr.fell denen kadından hiç haz etmedim.İçimden bir ses de Alerice dert olacak diyor.
Kurucular da teker teker öldürülüyor sanırım Dr.Fell in parmağı var..
Rebekah nedir çözemedim hala iyi mi kötü mü vicdanlı mı değil mi..
of stefanın artık değişmesi gerek sıkıldım bu içe kapanık man kafa halinden :saplak:
Elena'nın da kararsız tavırları baydı beni seçsene artık birisini..İkisinide cep de hazır tutuyor..
Ah katherine m ahh sen gibisi yok yuva yıkanım , ülke çökertenim , erkek savarım
Ya anlayamadım Aleric katil mi :ne:
Geçmiş olsun rezene içseydin 5 dakikada düzelirdi :nazo: ilaç ismi vermesene kız
Nina konusunda hemfikirim aynı şey Fringe dizisindeki Olivia içinde demiştim paralel evren olayı vardı dolayısıyla 2 tanede Olivia vardı biri soğuk gayet dikkat çekmeyen bir kızken diğer Olivia çok farklıydı o zamanda hee Anna Torv iyi oyuncuymuş demiştim
O kadında büyük sıkıntı yok O kadın var ya gerçek hayatta Paul Wesley'in (Stefan) karısıydı boşandılar şimdi de dizideki Hayley ile beraber (Arada paparazzilik yapam dedim )
İçinde iyi kız olan ama bunu dışarıya yansıtmayan bir kız mı desem bilemedim o dans ile ilgili bir sahne vardı Elena ile kolye falan takıyordu orada bana çok naif gelmişti mezuniyet balosu gibi bir durumdu hatta Matt ile gidecekti yanlış hatırlamıyorsam
Alaric'i söylemem Katherine konusunda da hemfikiriz benzetmelerine bittim :gul: