Damon & Bonnie
- Gidecek hiçbir yerim yok
- Sanırım bana minibüs çarpmaması iyi oldu demek (Damon Bonnie'yi kurtardı da )
- Hadi ama Bonnie 3 saniyeydi sadece
- 3 saniyenin ölüm kalım durumunda ne kadar uzun olduğunu biliyor musun?
- İlk saniyede Elena tekrar kollarımda olsaydı ne kadar muhteşem olurdu diye düşündüm. İkinci saniyede onu öptüm. Ve üçüncü saniyede en yakın arkadaşım olduğunu hatırladım ve eğer sana bir şey olsaydı aklımı kaçırırdım yani evet Bonnie 3 saniyenin ne kadar uzun olduğunu biliyorum!
- Kontrol ediyordum sadece
- Ve onu bekleyeceğim sen de bana yardım edeceksin. Senin de benden kaçarın yok.
- Kâfirler benim yüzümden ortaya çıktı
- Hayır Bonnie. Kâfirler annem bir zırdeli olduğu için ve herkes korktuğundan onu durduramadığı için ortaya çıktı.
- Ben korkmuyorum. Savaşmak istiyorum. Kasabamızı geri istiyorum
Güzel sahneydi sevdim :kayris:
----------------------------------------------
Stefan & Caroline
- Hey Stefan. Ben mutluyum. Sen beni mutlu ediyorsun. En iyi arkadaşım gitti. Annem öldü. Bütün kasaba mahvoldu ama seninleyken...mutluyum. Ve evet haklısın bunu yapmam gerek
-----------
Sevgili Elena
Hani her şey paramparça oldu demiştim ya belki de her şey olmuyordur
-----------------------
Oooo son dakikalar fena Enzo Caroline'ı aldı Lily ile işbirliği içinde ve o baştaki 3 yıl sonra denilen şey oldu. Yani şu ana kadarki sahneler 3 yıl önceymiş diyoruz Damon tabutta Stefan onu uyandırıyor :ne: ahaa 3 yıldır Caroline geri gelmemiş herhalde :bayil:
- Sana Elena uyanana kadar beni rahatsız etme demiştim!
- Durum çok kötü. Gitmemiz gerek
- Neden?
Burada oklar geliyor saklanıyorlar
- Geri geldi (Caroline deme :ne: kıza ne etmişler olurum :bayil
- Sanırım oyununu geliştirmiş
- Yaram bu sabah açıldı. Geri geldiğini anlamıştım. Bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum.
- Buna alışsan iyi olur kardeşim. Sen ölene kadar durmayacak
O saldıran kız kesin Caroline yoksa bunlar böyle armut toplamaz gırtlağına çökerlerdi adamın :iyyyy: