Aslı Oktay
Daimi Üye
tobem hepsi cok guzel guzel gunlerde giysin bebgin canim benim... ben 5 aylik oldum daha cocuguma cop bile alamadim isin kotusu daha ne alcagimi bile nerden basliycagimi bile bilmiyorum senden kopya ceksem iyi olcak
Daha çooook alınacaklarımız ama şimdilik bu kadarını taşıyabildik annannesi ile
Sağol ayser ablam.İyi günlerde kullansın Halil hepsi çok güzel
Teşekkür ederim canım.:sila:iyi günlerde kullanın canım çok güzeller
Amin canım inşallah sağol sende.canım benim hepside birbirinden güzel sağlıklı kulansın bebişin inşaallah...
cok tatlılar, guzel gunlerde kullanın insallah...
Sağol canım çok teşekkür ederim....maşşallah hepsi çok güzel sağlıcakla iyi günlerde kullansın oğluşun
tobem hepsi cok guzel guzel gunlerde giysin bebgin canim benim... ben 5 aylik oldum daha cocuguma cop bile alamadim isin kotusu daha ne alcagimi bile nerden basliycagimi bile bilmiyorum senden kopya ceksem iyi olcak
amin canim benim hayirlisiyla alalim kucagimiza bebeklerimiziBende 7 aylık oldum canım daha bunlar ilk aldıklarım sayılır sende çok acele etme ufak ufak başla Rabbim kucağımıza sağ salim almayı nasip etsinde herşey tamamlanır inşallah...
Hem sende paylaş aldıklarını...
Çok şeker hepside HaLiL güle güle giysin
amin canim benim hayirlisiyla alalim kucagimiza bebeklerimizi
baslayabilirsem insallah paylasirim canim benim
oohh mis mis paşamızın cicileri pekte güzell ouyy canım benim..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah sağlıklı günlerde giydirmeyide nasip eder
teyzesi yer onun donbis ayaklarini be.hayirli olsun bir tanem.hayirlisiyla giydir insallah
Küçük Halil bunları güzel günlerde giysin inşallah canım Çok cici çok tatlı hepsi
Senin sayende eskiden yaşamış olduğum o tatlı heyecanı birkez daha yaşıyorum sanki.İçinizdeki o heyecanı,mutluluğu sanki bende yaşamış gibi oldum bu minik şeylere baktıkça
çok güzeller bitanem bebeiş giyince dahada güzelolacaklar inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nazarlardan saklasın :ask:
Canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle mutlulukla kullanın inşallah çok hoşlar çok beğendim mini mini maşallah
maşallah hepsi çok şeker çok güzel rabbim hayırlısıyla kucağına alıp giyinmeyi nasip etsin inşallah
Balımm ne kadar güzeller Allah ım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini inşallah -hmm Ne güzel telaşlar bunlar ne güzel günler eminim beklemesi bile güzeldir. Rabbim isteyen tüm kadınlara tattırsın bu tatlı telaşları...
canımın içi çok güzeller bayııldm
iyi günlerde kullansın miniğimiz..
çok güzel cicisleri..