Fotoğraflar işyerindeyken açılmıyo hiçbirine bakamadım ama bebişiniz huzur getirsin size.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallaaaah Çok özendim yaaaa benimde bebişim olsuuuunnnnn
Beşiğiniz çok güzel canım.Bizimkine benziyor.Yalnız ben öyle alt açması olan yer varya onlardan almadım.O olmadığı için bizim beşik daha büyük.Aldığımız yer 4-5 yaşına kadar çok rahat yatar dediler düşün Okadar beklemicem ama bu yaz odasını düzmeyi düşünüyorum.2-3 yaşına girince çalışma masasına varana kadar sizde herşeyini düzersiniz.Ben öyle düşünüp ayrı oda yapmamıştım.Seninde doğru yapacağını düşünüyorum.
Ayrıca o ön parmaklık kısmı kalkıyor değilmi?Ona dikkat et.Yaşına girdiğinden beri ön parmaklık hep yukarıda bizim.Zıp zıp zıplıyor çünkü uyanınca
Canım şekercim şimdi asansör diye bir sistem çıkmış bilmiyorum daha öncede vardır haralde asansörlü ilk zamanlar yarıya getiriliyor parmaklık kısımları. Anne rahatça alabilsin bebişini diye... tabi zıplayacak kıvamam geldiğinde hep yukarıda takılı olur asansör.
Bu resimdeki beşiği 12-13 yaşına kadar kullanılıyormuş.(Dolap ve beşik kısmı çıkınca baza oluyormuş) Amatabi şimdiki zamane arabalı yataklı takımlardan çok istiyor 4-5 yaşına geldiğinde öyle bir oda yapmayı istedik eşimle tabi zaman ne gösterir bilemeyiz.
Nasip diyoruz tosunumuz sağ salim gelsinde en güzelini yaparız inş.