şirintepede gene canım esmar acılıyor yeni evime cok yakın oraya baslıcam nasipse yarın baglardakı şubede denemem olucak sonra burda acılıs yapıcaz sanırsam
Ben de çok anıyorum seniBayadır da görüşemedik kendime bile vakit ayıramıyorum inanır mısın
İnşallah görüşürüz balım bebişle seni görürüm
Kızlar bugün doktor muayanesinden geldik....
Doğum tarihimiz 14 Mayıs Allah kısmet ederse....
Tosunum ters olduğu için şimdilik sezeryan gözüküyor ama dönüş yaparsa normal doğum olacak.
Artık hayırlısı Allahtan.
11 mayısta hastaneye yatış yapıcam. 12-13 mayısta izinli olarak çıkıp 14 mayıs sabahıda tekrar hastaneye döneceğim doğum için.
Dualarınızı benden esirgemeyin....
Ssizleri seviyorum...
Sezaryan doğumlarda birkaç gün önceden mi hastaneye giriş yapmak gerekiyor canım :acep: Bilmiyorumda kafama takıldı.
Hayırlı doğumlar tobem.Allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Ahh şimdi babası bile nekadar heyecanlıdır
Hiç unutmuyorum doğumdan çıktığım anı.Hala eşimle konuşuruz aradan 2 yıl geçti düşün ama gözlerimiz dolar
Hala dönebilme ihtimali var canım. Belkide o yüzden yatışım yapılacak bende çok iyi bilemiyorum. zaten 2 gün yine evimde izinli olarak kalıcam. Hayırlısı şuan hayalini bile kuramıyorum kafamda nasıl düşünceler içindeyim anlayamıyorum.
İnşallah Allahın izniyle bizde aradan yıllar geçince böyle duygulu anabiliriz doğum anımızı....
canim cok sevindim Rabbim kolay dogum nasip etsin canim benim
bende cok heycanlandim simdi
Rabbim sag salim kurtarsin ikinizi de
sonra da biz teyzeler gorelim tosunumuzu resimlerini cek tobem :sila: