Aslı Oktay
Daimi Üye
Benimki gardolabın içine yapmıştı birkez :sılakonda: Aman Alahımj düşündükçe tüylerim ürperiyor.Bir hafta sonunda ilk kez hafta sonu anne çişim geldi dedi.Bende bir sevinç bir sevinç sorma gitsin.Ödüllendiricem onu kendimce dışarıya çıkıcaz gezicez.Giyinmeye çalışıyorum bir yandan yemek saati yemeklerini hazırlıyorum.Yedirip onu giydirip çıkıcam.Bizimkinde ses soluk kesildi nerde bu çocuk nerde derken yatakodasında gardolabın içinde çıkıverdi.Kaka yapmış tabi :deli: Annelik içgüdüsü olsa gerek son çişini yaptğında eşofmanının paçasını çorabının içine sokmuştum.Olurda yaparsa içerde kalsın diye.Şükürler olsun öyle yapmışım yinede çoğu kıyafeti yıkamıştım.Gezmejk hayal olmuştu hiç hesapta olmayan işler çıkarmıştı başıma.Aslıcım ileride hatıra olarak kalacak sıkma canını demişti gerçekten öyle oldu şuan hatırlıyorum ve yüzümde küçük bir tebessüm oluyor.Tabi o an sinirlerim oynamıştı yerinden
o zamani hatirliyorum sekerparem baya sabir diliyodun Allahtan ama bak dedigim oldu tatli bir ani kaldi daha ne anilariniz olcak neler neler
estagfirullah kuzum nolcakAslı'cım yeni gördüm mesajını canım yaaaaa:uzgun:
Kusuruma bakma ne olur:uzgun:
Eh sen daha taze annesin:ne: hele bir bez bağlamak istediğinde kaçacağı zaman,üstünü giydirmek istediğinde köşe bucak saklandığından bir habersiz büyüt bakalım bebişiky:
Seninle seneye görüşelim daha ne zorluklarla karşılacacaksın.
Şimdi uzanmış yere,Ayşe hadi top oynayayım diyor:gul:
Hay Allah'ım bütün iş bitti top oynayalım diyor yaaaa:gul:
ay suan tuvalet egitimi yok ama benim kiz da bezinden tasiriyo hep ya kiyafetlerine kosla yetistiremez oldum kucuk mu geliyo acaba diye bir buyuk numara bez aldim bakalim suan aldigim bezden memnun gibiyim bakalim