Ablam yurt dışında yaşadığı için biliyorsunuzki 2,5 yaşında çocuklari okula alıyorlar ablamin en büyük oğluşu semi 2 yaşındaydı türkiyeye gelmişlerdi ve türkiyeden döndüklerinde okula başlaması gerekiyordu pampers olan cocuklarıda okula almıyormuş ve cezası varmış herneyse bu tuvalet alıştırma işide haliyle bana düşmüştü teyzoşu olarak ama altını ciziyim yeğenlerimin hic biri beni teyze olarak görmüyor daha cok akranlari olarak ne hikmetse
h ayy kendim koptum
Neyse işte 1. gün yarım saatte bir tuvaletine götürdüm bekliyorum yok sen çık diyor çıkıyorum bittimi diyorum yok diyor bittimi diyorum yok diyor cocuk işte içeri bi giriyorum oda ne klozete elini sokmus cıp cıp yapıyor kucaklıyorum haliyle kızamıyorum tabi elleri yıkayıp oturup sölüyorum tabi türkçesi zayıf olduğu için fransızca pipi oldugunda söyle diyebiliyorum ancak başını sallıyo tabi ama hep pijamaya kaçırdı 1. gün öle bitti. 2. gün ablamin kapı onundeki bahçeye indirdim :kahkaha: Ev batacağına bahçeye tuttururuz dedim pipi pipi diye diye bi hal oldum ama ondada oyuna dalıp gene pijamasına yaptı :uzgun:
3. gün delleniyorum tabi artik klozete bende oturmaya başladim tabi
ben kücük büyük ne varsa yapıyorum cocukta tık yok tuvaletten cıkıyoz pat gene işiyor donuna
.
Balkondayıım siğara içiyorum sinirden çat etti çakmağım oda ne gözleri korkulu bi sekilde kıstı! heeeeeeeeee dedim buldum
Bunu köseye aldim pipi söylemezsen pipini yakıcam dedim ! tamam dedi o gün 2 sefer kaçırdı kaçırdıkca çakmak çatlattim babasına sikayet ediyordu mede pipimi yakacak diyordu ama sonra başarıyla öğretti tabi :gul:
2. yeğenimide yarın anlatirim