Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnde arada YouTube da denk geliyorumBen izlemedim hiç cidden güzel mi ya? Güzelse sezon finalinde ilk bölümden başlayayım izlemeye
Klasik doğu dizisi

Bnde arada YouTube da denk geliyorumBen izlemedim hiç cidden güzel mi ya? Güzelse sezon finalinde ilk bölümden başlayayım izlemeye
Demir'i bilemedim ama Kaya kızı kaçırandı değil mi? Onun videoları youtube'da habire önüme düşüyordu. Bir de çok saçma salak kaçırıyor kızı düşe kalka o ne ya olduydumVala kro yanlarıda var ama güzel gidişat şimdilik ben kaya zerrin şahin nare icin daha çok hoşuma gidiyor aşkları imkansız ikiside vıyy ağla ağla içi çıkıyor insanın
Demirin sahneler çok komik yaa adam dogal oynuyorkavgaya bile sırıta sırıta gidiyor geçen bölüm hatta çok videosunu yaptılar
Çok da şey yapma diyorsun gibi algıladımBnde arada YouTube da denk geliyorum
Klasik doğu dizisiilk bölümü izle az çok anlarsın
Kuzen kuzene aşkı kayanın kiDemir'i bilemedim ama Kaya kızı kaçırandı değil mi? Onun videoları youtube'da habire önüme düşüyordu. Bir de çok saçma salak kaçırıyor kızı düşe kalka o ne ya olduydum
Çok da şey yapma diyorsun gibi algıladım
Evet sadakatten; cihan nare kaya kardeş, alya gelin şahin nareninki kaya zerrininDemir'i bilemedim ama Kaya kızı kaçırandı değil mi? Onun videoları youtube'da habire önüme düşüyordu. Bir de çok saçma salak kaçırıyor kızı düşe kalka o ne ya olduydum
Çok da şey yapma diyorsun gibi algıladım
İzle çok güzel bir diziBen izlemedim hiç cidden güzel mi ya? Güzelse sezon finalinde ilk bölümden başlayayım izlemeye
Çok benziyorlar çok iyi olmuşAlyanın annesi rolüne nursel köse gelmiş şahane bayıldım
Dilli gözleme yedirecek millete
Bencede ama bakalım nasıl bit karakterde olacak annesi hani annesi yoktu üvey mi öz mü acaba meraktan ölcemÇok benziyorlar çok iyi olmuş
Aaa ben şok aAlyanın annesi rolüne nursel köse gelmiş şahane bayıldım
Dilli gözleme yedirecek millete
Bn bimAaa ben şok a
Ben a101Bn bim
Tmm tmm sen Tarım kredi ol
Bu aralar dizilerde de akraba içi aşk moda galiba bir çoğaldılarKuzen kuzene aşkı kayanın ki
Yani yıl olmuş 2025 kuzen aşkı gençleri özendiriyorlar bnce hiç hoş olmamış
Şahinde zerrinin abisi, kayanın ablası ona aşık böyle sil sile devam ediyor
Yani arada düşerse önüne kısa kısa izle izlemiş olursun kafanda oturmuş olur
Evet sadakatten; cihan nare kaya kardeş, alya gelin şahin nareninki kaya zerrinin![]()
(Ölen boran ecmel’den)
Ecmel; şahin ve zerrin çocukları. Borandan haberi yok.
Alya normalde ecmelin gelini oluyor (deniz çocuk ecmel torunu oluyor)
Sadakat bu gerçek öğrencek diye (klasik kaynana,) her olayda bayılmayı seçiyor
Ecmelle sadakatte önceden mantilafoymuşda işte erkeklik yapmış kardeşi almış kadını
Sadakat evin önceden beslemesiymiş
Beynin eror vermediyse ne mutlu
Yok mügüm caydım baksana kızlar bir özet çıkardı beynim tüttüİzle çok güzel bir dizi
Kızzz caymaaa caymaa mardin dizisi oldu sulukuleBu aralar dizilerde de akraba içi aşk moda galiba bir çoğaldılar
Yok mügüm caydım baksana kızlar bir özet çıkardı beynim tüttü
Ben anlamakta zorluk çekiyorum bu kadın annesi nasil olur a
Ayyy bu ne hiç olmadı çok fena