olsun canim, saglikli olsun da varsin Master of Disaster olsun..
Baktim canim ama pek öyle özellikleri yok sanirim. Fazla birsey bulamadim.
Avent´in cami yok benim bildigim ben bunu almistim eczaneden, tavsiye etmislerdi. Özellikle geceleri rahartlariyormus bebegi. Gaz acisindan.
Bence sen Avent al. -ayse
Yikamak icin banyo legen.
Bakim ürünleri.
Yikamak icin, yaglamak icin.
Küvet tarzı leğen değil mi canım? Ondan alıcam
Sebamed ürünlerini alayım diyorum birde. Eğer organik başka bir ürün bulamazsam tabii
he birde sünger alıcam
Teşekkür ederim kızlar :sirin:
Bunlarda yeni cicilerimiz. Anneannemizden geldi bu cicilerimiz.
Tefal'in biberonları varmış; ama nasıl bilmiyorum. Umarım güzeldir. Tek güzel yani cam ve desenlerinin çok şeker oluşu.
Birde biberon ısıtıcımızı almış. Ne kadar kullanırım bilmiyorum gerçi -ciko
Bunu eklememişim
Bu da çıtçıtlı badi setimiz. 0-3 aylık aldım bunu, hemen büyüyorlarmış çünkü.
Teşekkür ederim canım. Evet yavaş yavaş hazılanıyoruz.:sirin:
Şimdi 1 hastane çıkışımız var. İçinde 3 adet patikli ve uzun kollu çıtçıtlı var. İlk gün sanırım onu giydiririz.
3 tane kısa kollu çıtçıtlısı var.
1 tane şapka, 2 eldiven, 1 tane patik var ayrıca.
14 tane kolsuz çıtçıtlısı var. Ama bu en son eklediğim 0-3 aylık. İlk etapta annemin aldığını giydiririz sanırım. Onu da ilk sayfaya eklemiştim.
1 tane kısa kollu çıtçıtlı badisi var. Altına da 2 tane patikli pantolonu var
6 tane önlük, 2 tane biberon, dereceli emziği var; ama normal emzik almayı düşünüyorum.
1 tane biberon ısıtıcısı var.
Arabasını aldık zaten. Oto koltuğu var.
1 tane battaniye.
Başka ne lazım kızlar. Ne alayım başka Böyle küçük birşeyler sçyleyin bakalım :cee
Avent biberon, emzik alıcam. Süt sağma makinesini de şimdilik almayacağım. Onu duruma göre alıcam.
Başka ne lazım
çok güzeller canıım güle güle kullan sağlıklaa
oh maşallah küçük paşamız çok sanşlı annesi güle güle sağlıkla giydirmeyii nasip etsn allah canım
Arişim bebişimizin yeni cicileri hayırlı olsun birtanem.
Hastahane çıkışından bir tane daha al en az 2 tane olması iyi oluyor.Birde yanında yani doğum esnasında yanında bulunsun.Yedekte olması iyi olur.
Banyo setlerini ayrı ayrı alma hepsini bir çanta içinde tedarik edebilirsin ben daha önce eklemiştin chicconun ürünlerinden çok memnun kaldım.şampuanı,yağı,pudrası herşeyi vardı içinde.
Havlusunu muhakkak al bebişin.
Birde olmassa olmaz battaniye canım benim.
Tulum muhakkak al inan bebişinde senda giydirirken rahat oluyorsun.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine gelir elimden geldiğince yardımı olurum
Sağlıcakla gelsin meleğimiz.
Avent emzik aldım 2 tane, mavi olanlardan. :cee
Birde bu çerçevenin beyaz olanından aldım :cee
Bende Avent´in memelerini kullandim, hala kullaniyoruz.Avent emzik aldım 2 tane, mavi olanlardan. :cee
Birde bu çerçevenin beyaz olanından aldım :cee
Güzelmis canim ilk defa görüyorum. Yikarken büyük bir rahatlik gibi duruyor.Kızlar, bebek banyosu için küvet yerine böyle birşey alayım diyorum. Siz ne dersiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.