»-(¯`v´¯)-»Bebeklere neler aldınız bakalım??»-(¯`v´¯)-»

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Kızlar, bebek banyosu için küvet yerine böyle birşey alayım diyorum. Siz ne dersiniz?

Arişim cicileriniz çok güzel canım ..
Benim oğlumada yengesi almanyadan ciciler almış yarın eklerim..
küvet yerine dediğin o ürünü bende beğendim bakalım kullananlar varmı rahat gibi görünüyor bende çok beğendim...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Arişim cicileriniz çok güzel canım ..
Benim oğlumada yengesi almanyadan ciciler almış yarın eklerim..
küvet yerine dediğin o ürünü bende beğendim bakalım kullananlar varmı rahat gibi görünüyor bende çok beğendim...

Teşekkür ederim canım. Ekle de bakalım.

Bize de bugün anneannemiz şapka ve biberon emziği getirmiş :cokkomik:

Ya valla bizde küvet yok hayatım duş teknesi var. Yani küvet olsa ben onu nerede yıkayacağım :dertli: Birde yazın doğacak bebeklerimiz. Yani şimdilik küvete ne gerek var, hani üşümesin diye başka odada yıkamayız sanıyorum. Kararsız kaldım En güzeli aslında berbaer girmek duşa :cokkomik:

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281

Ya valla bizde küvet yok hayatım duş teknesi var. Yani küvet olsa ben onu nerede yıkayacağım :dertli: Birde yazın doğacak bebeklerimiz. Yani şimdilik küvete ne gerek var, hani üşümesin diye başka odada yıkamayız sanıyorum. Kararsız kaldım En güzeli aslında berbaer girmek duşa :cokkomik:

:kptmya:evet sırtını falanda sabunlar.keseler annesi bende
küvet var ..
Ya ama o ürün çok güzel yerde kaplamıyormuş
bebek küveti alsan banyoda yerde koyup yıkarsın canım ya illa banyo küvetine koymana gerek yokki banyon darmı ki..
Benim banyom baya geniş altına da bir çarşaf açıp yıkarım sanırım..

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sağol canımcım. Aldım bakalım Avent emzik :sirin: Kullanacak mıyız? :cee

Bu arada sen nerede yıkadın oğluşunu? Küvet alıp file yerine bundan alayım diyorum ben :sinifsinif:
2009565-n.jpg
canim benim kisi klasik. Bana annem yardim etmisti yikarken, file felan kullanmadim hic. Sonrada esimle yikamaya basladik. Esimtuttu ben yikadim.

Bence legen kisin cok iyi oluyor, sonucta kaloriferin yanina koyarsin sicak sicak yikarsin. :cee

Bicirim sizinde cicilerinizi bekliyorum.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:kptmya:evet sırtını falanda sabunlar.keseler annesi bende
küvet var ..
Ya ama o ürün çok güzel yerde kaplamıyormuş
bebek küveti alsan banyoda yerde koyup yıkarsın canım ya illa banyo küvetine koymana gerek yokki banyon darmı ki..
Benim banyom baya geniş altına da bir çarşaf açıp yıkarım sanırım..

Yok canım dar değil banyom; ama ne bileyim 6 aylık olana kadar kullanacağım bir ürün. neyse alırım 9-10 TL'ye bir küvet. İçine de bundan alırım. File bana sağlıksız geliyor sanki. :dertli: Bunda rahat rahat yıkarım. Aslında ayaklı kuvet alayım demiştim; ama ondan da vazgeçtim. Çok yer kaplıyor maalesef

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
2009565-n.jpg
canim benim kisi klasik. Bana annem yardim etmisti yikarken, file felan kullanmadim hic. Sonrada esimle yikamaya basladik. Esimtuttu ben yikadim.

Bence legen kisin cok iyi oluyor, sonucta kaloriferin yanina koyarsin sicak sicak yikarsin. :cee

Bende böyle birşey alayım diyorum canım. İçine de o ana kucağı gibi şeyden alayım diyorum.Sen ne kadar kullanabildin bunu?

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
2009565-n.jpg

Yarın eklerim canım ..
sadiye haklısın ya aslında kışın evde sıcak oluyor banyoda bile petek var sonuçta
Ben çok sıcaklada banyo yaparım aslında çocuğuda haşlamam inşallah:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Ne almış Avent mi? Annem plastik aldırtmadı bana, Avent'in de camı yok. Şimdilik bizde Tefal var; ama gaz sorunu olursa bende Dr. Browns alıcam cam olanından.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende böyle birşey alayım diyorum canım. İçine de o ana kucağı gibi şeyden alayım diyorum.Sen ne kadar kullanabildin bunu?
Oglum bir bucuk yasinda hala kullaniyorum canim.
Kızlar ben karar verdim; sanırım bundan alıcam

ST22836BR.GIF
Bencede öyle al canim. Kücücükken ellemeye korkuyor insan beraber banyoya hic giremezsin.
Bir yasindan sonra rahatla girersin banyoya. :sirin:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Oglum bir bucuk yasinda hala kullaniyorum canim.

Bencede öyle al canim. Kücücükken ellemeye korkuyor insan beraber banyoya hic giremezsin.
Bir yasindan sonra rahatla girersin banyoya. :sirin:

Teşekkür ederim canımcım Bende bunu alayım o zaman :sirin:

bu en iyisi arina
bayağı bir süre kullanalibirsin
nasıl olsa tek başına hiç bir zaman banyo yaptırmazsın
o yüzden bu tarz küvetler en iyisi:huhuu:

Teşekkürler Hülya, bunda karar kıldım nihayet :huhuu:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
dikkat etmedim markasına canım yerın eklerim resmini ama plastik benimkide..:D

biberonda aceleye gerek yok zaten muhakkak emzirin ilk 1hafta biberon vermezseniz alışmaz zaten sizi ister süt emzirdikçe çoğalır ben oğluma 5aylık olunca almıştım ilk biberonunu oda su içmesiiçin arada şimdide acele etmiyorum :sirin:

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
biberonda aceleye gerek yok zaten muhakkak emzirin ilk 1hafta biberon vermezseniz alışmaz zaten sizi ister süt emzirdikçe çoğalır ben oğluma 5aylık olunca almıştım ilk biberonunu oda su içmesiiçin arada şimdide acele etmiyorum :sirin:

ben almadım canım eltim getirmiş almanyadan...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar