hayirli olsun arina dilerim bebegini saglikla kucagina alirsin
Çok sevinçliyim hamişlğinin tadını çıkar kendine iyi bak-hmm
Darısı İlknurun Fındığın vede benim gelinimin başına-hmm
Sanırım bebişim 1 aylık ise alınması gerekiyor, kaza 5 ekim de oldu:iyyyy: 25 eylül son adet günümdü 3 defa tomoğrafi çekildi canlarım yaaa şimdiden üzülüyorum doktorumla konuşdum bugün hemen gel dedi yarın sabah doktorumda olucam hayırlısı diyorum sizleri bilgilendiririm... kürtaja alırsa yarın giremem nete canlarım ALLAHIMA EMANET OLUN :sim3::sinifsinif:
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...[/QUOTE
sabah sabah ne güzel haber gözün aydın güzelcem Allah(CC) tamamına erdirsin
cok sevindim canim...Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
tebrikler ..darsı başıma inş...:dertli:
hayırlı olsun canım, rabbim tamamına erdirsin
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...