Veeeeeeeeee Çift Çizgiyi Gördüm:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sabahtan beri bakıyorum millet ruh halin değişmiş,imzan değişmiş,avatarın değişmiş sıralıyo

Nan imzalı bi fotoğraf göndersene bana :kptmya:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Adres yolla özelden yollayam yavrim :sila::sila:-kop

G

guzelcem

Misafir
Sanırım bebişim 1 aylık ise alınması gerekiyor, kaza 5 ekim de oldu:iyyyy: 25 eylül son adet günümdü:mendil: 3 defa tomoğrafi çekildi canlarım yaaa şimdiden üzülüyorum :mendil:doktorumla konuşdum bugün hemen gel dedi yarın sabah doktorumda olucam hayırlısı diyorum sizleri bilgilendiririm... kürtaja alırsa yarın giremem nete canlarım ALLAHIMA EMANET OLUN :mendil::sim3::sinifsinif:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sanırım bebişim 1 aylık ise alınması gerekiyor, kaza 5 ekim de oldu:iyyyy: 25 eylül son adet günümdü:mendil: 3 defa tomoğrafi çekildi canlarım yaaa şimdiden üzülüyorum :mendil:doktorumla konuşdum bugün hemen gel dedi yarın sabah doktorumda olucam hayırlısı diyorum sizleri bilgilendiririm... kürtaja alırsa yarın giremem nete canlarım ALLAHIMA EMANET OLUN :mendil::sim3::sinifsinif:

Hayırlısı canım. Umarım güzel haberlerle gelirsin

G

guzelcem

Misafir
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...[/QUOTE

sabah sabah ne güzel haber gözün aydın güzelcem Allah(CC) tamamına erdirsin

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
hayırlı haberlerle geldim canısı bugün sabah saat10:05 de doktoruma gitdim ve ultrasona girdim bebiş 4 haftalı kazadan sonra 8ila 9ekim arasında yumurtalıklarım çatlamış ve döllenme olmuş kazayı 5 ekim de yapmışdık çok rahat nefes aldık şükürler olsun yaradanıma, doğum 2 yada 3 temmuz dedi doktorum İNŞAALLAH normal doğum olur. ben istemiyorum eşim çok istiyor bu sene temmuz da hem tayin durumu ramazan ayı ve doğum çıldırcam eşim sen sorun etme 2 kadın tutarım eşyaları sen gösterirsin onlar yerleştirirler sen bebişime bak hele kızım olsun diyor RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin...

Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar